![]() |
slm ben ufuk samsun dan .msx le tanış mamız bı arkadaş prgm yolamış tı bu prgm da adres vardı o'adrese girdim ve karşım da.msx ve üye oluyum dedim yani tavsiye olmadı ama ilginç geldi tanımak için üye oldum inşallah ta memnun kalcamı sanıyorum.herkese slm.umarım zaman la tanışır bütün üye arkadaşlarla bişeyler paylaşırız. |
hoş bulduk teşekkür ederim, yarım saat olmadı ama sitenizi baya sevdim, sanırsam bende burda olmaktan çok mutlu olacağım.... |
asıl adım elif ve ismimi msn de yasarken i yasmıodum ark sen elf misin falan dedince elf merakı basladı onları arastırırım çok sık ve seviorm da onu arastırırken rastladım tuhaf oldu ama güseell sizin dünyanısda:) kimseyi tanımıorm fenerbahçeyi yada msn dünyası gibi diil sistemi de henüs tanımadım dilerim kısa zamanda alışırım çünki gerçekten süpperrr yalnıs bişileri seçerken çıkan su nefes seslerine sanırım hiç bi zaman alışamam fasla ÜRKÜTÜCÜ... |
anime resim araken buldum |
tesadüfen buldum |
marilyn manson'un resimlerini araken bi arkadaşın imzasında wednesday 13 resmi vardı öyle siteyle tanıştım sonra ne zaman resşm arasam bu siteyi görür oldum bir kaç dakika öncede gothic diye girdim ve üye olup paylaşıma katılmaya karar verdim;);););) bundan sonra sık sık burdayım:D |
sitenizi yesadüf buldum hoşuma gitti ve üye oldum. ilerde daha da çok şeyler kazanacağıma inanıyorum. |
Alıntı:
|
SADECE İNTERNETE VAMPİR RESİMLERİ ARIYORDUM DESEDÜFEN RASLADIM AMA TEK KELİMEYLE HARİKA BAYILDIM |
Selam ben Ali siteye yeni üye oldum ve ben böyle bir site şimdiye kadar görmedim ne diyeyim emeği geçenlere candan teşekkürler ,hiç teredütsüz üye oldum sanırım tüm vaktim bu sitede geçer burada her şey mevcut, umarım sizlerde beni aranıza kabul edersiniz , ben gönlümden geçeni yaztım teşekkürler.(F) :smiley32: :turkiyem: |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık