![]() |
bence hayır tam tersıne kotu olur benım gozumde we agladıgını goren ınsanlarında moralı bozulur hem kendıne hem cevreye zararı wardır :D bence aglamak yok gülmek war :P aglamana degcek şey cok mu onemlı sankı? |
belki evet belki hayır:bilmem: bağırdığında rahatlarmısın? |
hayır bagırcak kadar kızmıssam zaten kotu bısıdır sen gülunce rahatlamazmsn |
rahatlamam aksine hüzün çöker çok gülen çok ağlar dedikleri için korkuyorum gülmeye:) hiç kimseyi kovdunmu? |
kowmusumdur bence evet :D ama cok gulen cok aglar yalan:P ben cok guluyorum kac yıldır aglamadım :P gülmeyemı korkuosn:P |
evet:(hüznüm benden hiç gitmeyecek biliyorum:'( (mutluysan keyfini hiç bozma bi bozarsan asla iflah olmuyosun çünkü) alttaki korkuların varmı? |
gider gider emın ol senın ıstemedıgın hıcbısey ınatla kalmaz sende ;) yeterkı uzulmek ısteme ;) yok gibi köpeklerle aram iyi degil fazla :D ama sewen kopekler war bnı :D:D anlamadım o işi :P sevdıgıme bısey olmassından korkarm bıde senın bu üzüntünün bi caresi war mı acaba kı kesın wardır da:P |
yok:( alttaki anlatıklarını anlamazlarsa inatla anlayana kadar anlatırmısın? |
ewet anlamıyolarsa tbı ama anlamk ıstmeyene ben bısı yapamam :D sen :D |
evet cok inatcıyım:Ddinlemek istemese bile zorla anlatırım cünkü anladığında bana hak verecktir:D alttaki yalnızlık güzel şey diyolar sence de ölmi yoksa kendilerini mutlu hisettemek için yalnızların uydurduğu bi yalanmı? |
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık