![]() |
Slm ben havin siteye tesadüfen rastladım dikatimi çeken ilk şey ise gözümü kamaştıran mavi karanlık yazısı oldu.açıkcası böle sitelere hiç kayıt olmadım olmamda ama samimiyetiniz de beni biraz bu konuda rahatlattı.ve kurallarınız benim bu siteden zarar görmeyeceğimi tahmin ettiriyo.sizlerle fazla zaman geçiremeyebilirim ama sizi şimdiden tanımak güzel |
Photoshop sayesinde tanıdım. :)Grafik progrmları ile ilgiliyim |
bende daha yeni buldum sayılır süper site valla başarılarının devamını dilerim |
HerkesLere sLm bende aranıza katıLdım burayı GoogLe de bi proğram ararKEn karşıma çıkTı gerçekten çok güzeL bi site herkeze ii eğLenceLEr aradığım herşey burada varr süper bi site ;) |
Alıntı:
|
tabiki ramizin sayesinde, sitedeki şanlı muğlayı izlemek için :D |
güzel söz arıyodum o sırada buraya girdim ve çıkmak nasip olmadı... çok beğendim burayı güzel bi site bende hemen üye oldum |
Merhaba Ben mad_man66 MsXLabs'la google da bir program ararken rastlayıp tanıştım. Önce gözgöze geldik, sonra bana "aradığın şey burda" dergibi geldi. sonra forumları okuyup incelemeye başladım. okudukça ısındım, okudukça sevdim ve şimdi burdayım. Sizinle tanıştığıma sevindim. Dilerim burda güzel şeyler yaşarım. Teşekkürler. |
bi arkadaşımdan flash bellek araclığıyla bi iki program almıştım içinde bu siteden indirilmiş bişiler vardı baktım ve ilk işim adresi tıklamak oldu iiki yapmışım hemen üye oldum :D en komiği de arkadaşım bu adresten bi haber şekilde yaşıomuş o da benim sayemde tanıdı.:) kim yaptıysa ellerine sağlık walla ne diim yıllardır gezdiğim sitelerin içinde en iisi bu oldu https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
ben cansu buraya msn için arama yaparken buldum çok mutluyum |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık