MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

deryus 17 Şubat 2007 23:36

bende bi program ararken rastladım siteye herşey iyi güzelde siteye girince çıkan o sesler ne:Dherkese iyi gezmeler...

ibrforevers 17 Şubat 2007 23:39

Merhabalar ...Bende bir program arıyordum ama kendimi kayıt bilgilerini doldururken buldum ...:)Gözel bir atmosfer,okuduğum dialoglardan anlıyorum bunu... Umarım yanlızlık çekmem...:)

umutcan 18 Şubat 2007 00:34

selam
öncelikle böyle bir web sayfasini acip bizlere yardimci oldugunuz icin tesekkür ederim.ve basarilarinizin devamini dilerim.
bundan sonra sik sik sizlerden eksik oldugum konulardan yararlanmaya calisip burada bulusacagiz.
msn discovery i indirmek isterken tesadüfen bu siteyi ksfettim.ama neden bir türlü hala discovery i aktif hale getiremedim.umarim basaririm.

the_bisey 18 Şubat 2007 01:28

ben bi şarkı sözü arıyodum, bu siteye girdim... beğendim kayıt oldum...
PEACE

Tarkan4407 18 Şubat 2007 03:41

Mavi renk her zaman hoşuma gitmiştir. Arama yaparken ekrana yansıyan rengin cazibesine kapılıp ta buralara kadar sürüklendim.

nisan_yagmuru 18 Şubat 2007 04:10

ben arkadasimin tavsiyesi üzerine geldim ..ama MAVI RENK beni de cezbetti.. mavi hastasiyim da azicik..:))

Xboard_02 18 Şubat 2007 07:07

Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar

Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum ..:) Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım .. :)

Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo :DSağoLun..

Misafir 18 Şubat 2007 07:17

Alıntı:

Xboard_02 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 352478)
Merhaba..
MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı..
Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar

Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum ..:) Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım .. :)

Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo :DSağoLun..

Hos Geldiniz..
bu link yardimci olabilir

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

Xboard_02 18 Şubat 2007 07:20

İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyor:cry: Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..:naughty::naughty:

Misafir 18 Şubat 2007 07:25

Alıntı:

Xboard_02 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 352480)
İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyor:cry: Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..:naughty::naughty:

Verdigim link'teki konuya sorununuzu detayli olarak gecin, anlayan birisi yardimci olacaktir.

Saat: 20:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık