![]() |
cocukluğu hatırlıyorumda ozamanlar bir çift ayakkabıydı mutluluk, parkta geçirdiğim kısa süreler, belkide ilk aldığım karne olmuştu mutluluğum... bayramları beklemekti mutluluk, doğum günümde ne alıcaklar diye düşünmek... şimdiyse sadece eskiyi düşünürken gözümden akan bir kaç damla yaşta kaldı mutluluk.:cry::cry: |
polyanayı anlamaktır |
ANLATIRDIM AMA ÖNCE MUTLU OLMAM GEREK :( |
Mutluluk bazen herşeyin yolunda gitmesi , bazen hiçbirşeyin ters gitmemesidir. |
mutlu olmayı istemek bile, bizi hayata bağlayan bir duygu...işte mutlu olmaya başladım bile... |
mutluluk elindekilerle yetinip fazlasını istememek gelecek hesapı ile kendimizi bunaltmamak hep iyimserolup herşeyi değerli bilip dünyaile enpati kuabilip onu anlamaktır |
mutluluk, bana bir gülüşüdür... |
Gerçekten bunun cevabını tam olarak bilmiyorum.. mutluluk=para, sevgili, iyi bi okul yada pek çok arkada$ dicem ama; tam olarak bunlar olmadığınıda kendimden biliyorum.. mutsuzda deilim aslında ama bu sorunun cevabını nedense bulamıyorum.. Gerçekten mutluluk nedir? |
mutluluk beş duyunu da yitirsen senin gözün kulağın dillin olacak kişiyle birlikte olmandır |
Mutluluk Bana Göre Sevdiğim insanın(bayan)karşısında oturup gülümsemesini seyretmektir... |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık