Benım sacım kısa , omzumun uzerınde kulagımın altında , fakat sacım dalgalı - kıvırcık ve kabarıyor. Sızce kabarmaması ıcın ne yapmalıym? |
slm ben 12 yaşındayım çarşamba günü arkadaşlarımla dışarı çıkmak istiyoruz fakat saçım çok fazla düz ne yapabilirim |
saçımı yapmam icin gerekenler bence güzel bir toplayıp dağınık topuz yapmak çok yakışır |
Alıntı:
|
cisimler uzaklaştıkça açıları küçülür ve gözümüze küçük görünür yakınlaştıkcada açıları büyür ve gözümüze büyük görünür uçaklar uzakta olduğu için gözümüze bu yüzden küçük görünür =) |
kabarık saçlarr eveet eğer çook kabarık saçlar varsa banyodan çıkışta saçımıza boş miktarda krem sürelim ve tam 15 dk bekleyelimm 15 dk sonunda saaçımızı yıkayalım banyodan sonra yapıcaz bunları,ve en sonundaa saçımızıı tarayalım ve saçımızı hafif kıvıralım bölüm bölüm ve bittii harikasınıızz |
abi benim sacım nasıl tm olarak bende çözemedim ve 14 yaşındayım yaşıtlarımsüper saç yapıyo bana biraz yardımcı oln nasıl saç kestirip nasıl şekil vereyim ve saçları yaptıktan snra vax mı jölemi veya ne kullanmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler adım muhammed akif çiftçi faceden baka bilirsiniz |
ben 12 yaşındayım okulda saç modeli olarak ne yapacağımı bilmiyorum üstelik eteğimin rengi biraz koyu lacivert gömleğim beyaz renk lütfen bana yardım edin!! :( |
Saç Modelleri Hep at kuyruğu örgü yapıorm. Başka bişi yapamıorm :( Lütfen bişi önerin |
ya slm benim saçım kahkülsüz ve saçım omzumun 10 santim aşagısımda sizce ne yapabilrim ayrıca çabukça kabarıyor şimdiden teşekkür ediyorum |
Saat: 02:59 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık