![]() |
yha ne olursunuz paraşütün herşeyini anlatan bir bilgi sayfası açın ne olur performans ödewim çok az vaktim var ne olursunuz bilgi verin |
Ya Ben Poşetin Uçlarına İp Bağladım Sonra İplerede Bebeği Koydum Bu Kadar *** :) |
acilen maket paraşüt gerek |
Alıntı:
Kalın bir kumaş Kalın ve uzun bir ip Destek olarak plastik bardak Taşınacak malzeme -Yapılışı- Kumaşın birbirine paralel iki köşesi kesilir. İpler üstte kalan iki uzunluktan birbirlerine iliştirilir. (Ortada düğüm için yer kalmalıdır) Ortada düğüm yapılır. İpin kalanı düğümden aşağı atılır. Plastik bardak aşağı sarkan iplere iliştirilir. Deney için içine yumurta konulup bir kattan aşağı bırakılır. |
ya ödevim var lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
istek lütfen nasıl paraşüt yapacağımızı söyleyin |
Çok güzel ama ben denedim kumaşla olmuyor. Naylon bir poşetle daha iyi olmaz mı? |
yaaa paraşüt nedirrr |
arkadaşlar ilk önce bi tane laylon malzemden yapılmış bir yuvarlak vazo gibi bişi bulun hafif olsun sonra onu kenarlarından iplle baglayın 4 kenardan sonra vazo gibi şeyin deliğin altına mumu ipler yardımıyla tutturum mumu yakın ama dikat edin vazo gibi şe yanmasın sonrada onu 4 kattan aşağı bırakın mum sönene kadar havada kalcak denenmiştir |
hadi çabukkkkkkkkkkkkkkkk |
| Saat: 01:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık