![]() |
Alıntı:
2,48 geçersiniz.. Ama doğru hesapladınız değil mi .. |
Alıntı:
Evet geçiyorsunuz..Sınır 45 demiştik :) |
Alıntı:
Geçersiniz.. Doğru hesapladıysanız eğer.. |
hayır 2.50 den yüksek olması lazım |
Alıntı:
Ama onnki 2,51 :) İnş. doğru hesaplamıştır.. |
acıl arkadslar mrb bırıncı donem 2 olan dersın ıkıncı donem br oldgu zamn 2 sını toplayıp ıkıye boluyoruz cıkan sonuc yıl sonu notu oluyor dımı ? |
Alıntı:
|
Not ortalaması hesaplama yardım lütfen :) Lise 1 öğrencisiyim ortalamamı nasıl hesaplarım ?Bir kaç sorumda olacak 1-)Ben kendim hesapladım 2.50yi geçiyor ama sadece 2.dönemki notlarımla 3 zayıfım var . 1. dönem etki edermi eder ise 2.4 de kalıyorum ortalamada --" 2-)Sorumluluk sınavlarına girmesem olurmu sorumlu oldugum dersleri seneyede vermek sorundamıyım yani o derslerden 10.sınıfta geçmek zorundamıyım ? yoksa sınavlara girip vermekmi zorundayım ? 3-)Sorumluluk sınavları ne zaman oluyor ? |
Anadolu lisesi öğrencisiyim, sınıf geçmem için ortalamam 100'lük sistemde kaç olmalı? selam ben anadolu lisesi öğrencisiyim. karne ortalamam 54,65 oldu. Sınıfı geçebiliyor muyum? |
ya arkadaşlar bişi sorcam fiziğim ilk döem 1 di bu dönem 2 karneme kaç gelir ingilizce ilk dönem 3 bu dönem 1 karneme kaç gelir edebiyatım ilk dönem 1 bu fönem 2 karneme kaç gelir lütfen acil cevap verin hayat memat meselesi cevap verene 72 lv çar vercem metin2de yemin billah |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık