![]() |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif StuffPlug.3.5.590.zip (1.002.6 KB) Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz. |
programı yükledim ve türkçe yapabilmemiz için yazdığınız adımları izledim fakat türkçe seçeneği yok nasıl türkçe yapabilirim |
Alıntı:
|
slm ben stufplug indirdim fakat dil seceneklerinde turkce yok... yardım edersseniz sevinirimn:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tüm Grubu Engelleme Sorunu Merhaba Msn listemde kendime göre gruplar oluşturdum, bunlardan bazılarıyla yoğun olduğum anlarda görüşmek istemediğim için grubun ismine sağ tıklayıp "tüm grubu engelle" seçeneğini tıkladığımda tüm grup otomatik olarak engelleniyordu. Ancak her ne olduysa şimdi aynı şeyi yapmak istediğimde msn bağlantısı kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla |
bende bişey sorıyım o zman su uzun nick yazma olayı nasıl oluyor bunda war dediler ama yine aynı ben su orjinal sınırı asmak işitoyrum birazdaha fazla karekter kullanmam iiçin ne yapamam lazım bi yardımcı olursanız sevinrim tşk :) |
Alıntı:
|
| Saat: 10:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık