![]() |
NERDESİN ÖLÜM Ümitlere yelken açan sabahın aydınlığı Hiç bir sabah doğmadı ümitle üzerime İnsanlara her sabah mutluluk veren güneş Hiç huzur vadetmedi taşlaşmış yüreğime Dost oldum şiirlerle arabesk şarkılarla Gündüzlerden intikam alırcasına yıldızlarla ayla Doğum sancısı ızdırabıyla geçen özlemli geceler Sanki gündüze inat hep mutluluk verdiler Artık acılardan zevk almaya alıştı gönlüm Çekmediğim dert kalmadı nerdesin ölüm |
İNADINA... lanet olsun sevdim bir defa, çok seviyorum ama affetmem/inadına, çok kırdın beni dönme asla, ölüyorum sensizlikten ama özlemiyorum/inadına... durup durup ağlıyorum, yürek sancını dindiremiyorum, yangınım göklere varıyor, isyanım sana,gelsen de istemiyorum/inadına... nasılda severdim nasılda, özlemim beni aşardı da, sana gelmedi mi yoksa, yaktın beni affetmem/inadına... sende haramsın bana, içki gibi,kumar gibi, ne yaptım bilmiyorum sana, ağlasan da sevmiyorum/inadına... nefretimi haykıracağım sokaklarda, delice sevsem de/inadına, her yerde sevgimi anlatsam da, sevmiyorum diyeceğim/inadına... gözlerimde yaşı görsen de, beni sevdiğini söylesen de, sende benim gibi kendini kaybetsen de, teoride affedeceğim seni/inadına... |
Bu Akşam Bu akşam bir başka efkarlıyım Bir başka dertliyim, hüzünlüyüm Adımlarım beni nereye götürüyor Bilmiyorum Bir meçhule doğru adım adım ilerliyorum Bu akşam , bir başka kederliyim Bir başka yokluğun çöküyor içime Göz kapaklarım sızlıyor direniyor Ağlamamak için , Ama bir çocuk misali ağlıyorum |
Hoş Geldin Hoş Geldin Hayatıma Hoş Geldin Yaşama Sevincim Gözlerimin Işığı Aldığım Nefes Nerdeydin Daha Önceleri Sen Meğer Ne Boşmuş Hayat Senden Önce Aslında Senden Öncesi Yokmuş Bunu Şimdi Daha İyi Anlıyorum Hoş Geldim Dünyama,Yaşama Sevincim (Bu Gözler Senden Önce Körmüş Bunu Şimdi Anlıyorum…) 27.06.2006 14.28 |
serserimm Laik olduğun yer seni kabul etmese bile giydiğin gelinlik yerine kefen olsa bile ardından göz yaşı döken olmasa bile bekleme artık dönmem sana gözümde dinmeyecek yaşım olsan bile....(seerrsseerrii) |
Çocukken elimdeki balonun uçmasına Senin gittiğin kadar üzülmüştüm Şimdi 20 yaşındayım ve hala çocuğum Sokaklarda dolaşıp hep gökyüzüne bakıyorum Belki seni ve kaybettiğim balonu görürüm diye... ~ # é.t.i.c.h.e.t # ~ |
kimsesin Bazen Herkessin Ne Miktarın Var Ne Ölçün Ne Benimsin Ne Başkasınınsın Kiminsin Yoksa Ellerin mi Anlamadın Mı Beni Yoksa Benmi Anlatamadım Sana İstediğimi Neydi Senden İstediğim Ki Vermek İmkansız Geldi Sana... Bu Kadar Mı Zordu Sevmek Yada Nedir Seni Korkutan Sevgiden Dedim ya Hiçbir Şeysin Bazende Çok Şeysin Ama Benim Değilsin... DURU 05.07.2006 11:51 |
Ölmek! Azrail'in ayak sesi geliyorsa kulağına, Bilesin ölüm! Bir adım daha yaklaşır. Sana, Sakın isyan etme gülüm. Azrail'e, İsyan'ın fayda'sı var mı? Ölüm'e. Yaşarken ölmek En kötüsü yâr'i görmeden ölmek Ölmek! En iyisidir. Gömülmek. |
ŞUBATTAYIM SENENİN EN KISA AYINDA DEBELENMEKTEYİM GİDEN ÖMRÜMÜN İKİ GÜNÜNE SENDEYİM, YAŞAMIN EN KISA AŞKINDAYIM VE EN UZUN DELİLİĞİMİN... GEBERMEKTEYİM KALAN ÖMRÜMÜN OLMADI OLMAYACAK, OLDURMAYACAĞIMIZ SENSİZLİĞİNE......... ARWEN... |
Yağmur Yağmur yağmur... Kirpiklerimde ve hatta göz bebeklerimde Islatabilirler istedikleri kadar Bu yağmurlar beni Sensiz ıslanmaz yüreğim... |
| Saat: 04:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık