![]() |
otopsi icin acacaginiz zaman unutmayin! KEFEN GIYMIYORUM! |
05429999998 ara once senın haberın olsun buradan cep_ahiret Not: Erkekler aramasın, Çağrılar dikkate alınmayacaktır... |
bayanlara itina ile ARP dersleri verilir... bana ulasmak icin hemen yandaki, silahi kullanabilirsiniz... |
bosuna mezarımı sulamayın... (boğulmus bırısının mezar tasında yazan yazı) |
bu sefer kotu yanliz kaldim bak... yaaa shhhhh,, millet hakaten cekilmiyo olm burasi... |
buraya gelıpte ağlayan hakkatten mal dır gulun gulun |
bana 3 mt boyunda bi taş lazım çünki: seda&onur,aslı&onur,sinem&onur,lisa&onur,funda&onur,tuğba&onur sebnem&onur ve katkısı bulunan kardeşler pastahanesine, msxlabs ailesine,adını hatırlayamadıgım diğer sevgililerime,adıyamandaki dayıma,emniyet teşkilatına,tema vakfına,bolu valiliğine sonsuz tesekkurler yazılacak :O |
sen kendini televizyon programinda sandin herhalde e.t.i.c.h.e.t :)) oldu olacak tum arkadaslarina da selam yollasaydin :) Hicbirsey yazmayin istemiyorum :p adIm yazilsin yeter, mezarda kimin oldugu belli olsun :p Zaten e.t.i.c.h.e.t in bu mesajindan sonra hevesim kacti :)) Revo. |
dogum tarıgım yazması yeterlıı |
benim mezar tasima hic bisi yazmayin sadece kucuk bi sekilde su sembolu koyun... O~~~ anlayan zaten anlar... Not: yaw ben taktim bu ufakliga... |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık