MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

TARKAN_81 21 Temmuz 2006 21:13

SLM BEN EKREM DÜZCE'de YAŞIYORUM

BURASI GAYET GÜZEL TEBRİKLER

ASIL KONUYA GELİRSEK YANİ BURAYI NASIL BULDUĞUMA GOOGLE'de ARAMA YAPIYORDUM "PC NEDEN YAVAŞLAR" DİYE BAKTIMKİ BU SİTE ÇIKTI KARŞIMA

AÇIKLAMALAR GAYET GÜZEL AMA BENİM PC YİNE YAVAŞ

YENİ FORMAT ATTIM

LİVE MESSENGER KULLANIYORUM - SP2 WİNDOWS - ACROBAT READER VAR

BAZI KODLARLADA PC HIZLANDIRMA KOMUTLARINI GIRDİM

HALEN YAWAŞ İNANIN BU YAZIYI YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM

ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLARA GELİRSEK (ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLAR)

BU SİTENİN İKİ TANE SAYFASI AÇIK

WİNAMP

MESSENGER LİVE

VE PC ÇOK KASIYOR :(

YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Sweet__Girl 21 Temmuz 2006 23:27

Google'dan tesadufen bir$ey ariyordum ve buldum..
Gayet ho$,ozellikle flasli imzalar dikkatimi cekti harika valla..
Bakalim yavas yavas ali$maya cali$iyorum..
Emegi gecen herkese t$k ediyorum..
Sevgiler..

yasar_123 22 Temmuz 2006 10:40

Valla ben aslın da geçen senenin ortalarında eniştemin bilgisayarına dosya indirmek için interneti gezerken dekgeldi siteden messenger için dosya indirdim ve çokda hoşuma gitti. Ben aslen konyada yaşıyorum lise'yi daha yeni bitirdim bu sene sınava girmedim çünkü kendi hazır hissetmedim şu anda bilgisayar teknik görevlisiyim Demirci DPC de 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum hepsi bu kadar umarım bu site uzun zaman faaliyet gösterir. Saygılar...

NeutralizeR 22 Temmuz 2006 10:47

Alıntı:

TARKAN_81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 163659)
SLM BEN EKREM DÜZCE'de YAŞIYORUM

BURASI GAYET GÜZEL TEBRİKLER

ASIL KONUYA GELİRSEK YANİ BURAYI NASIL BULDUĞUMA GOOGLE'de ARAMA YAPIYORDUM "PC NEDEN YAVAŞLAR" DİYE BAKTIMKİ BU SİTE ÇIKTI KARŞIMA

AÇIKLAMALAR GAYET GÜZEL AMA BENİM PC YİNE YAVAŞ

YENİ FORMAT ATTIM

LİVE MESSENGER KULLANIYORUM - SP2 WİNDOWS - ACROBAT READER VAR

BAZI KODLARLADA PC HIZLANDIRMA KOMUTLARINI GIRDİM

HALEN YAWAŞ İNANIN BU YAZIYI YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM

ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLARA GELİRSEK (ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLAR)

BU SİTENİN İKİ TANE SAYFASI AÇIK

WİNAMP

MESSENGER LİVE

VE PC ÇOK KASIYOR :(

YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Aygıt sürücülerinizi kontrol edin. Benzeri bir sorunu bir bilgisayarın yanlış yüklenmiş ethernet sürücüsünü güncelleştirdikten sonra çözmüştüm. Aygıt Yöneticisi'nde herhangi bir uyarı görmüyor olabilirsiniz, yine de siz sonradan anakart, ekran kartı, ses kartı ve ethernet sürücülerinizi üreticilerinin internet sitelerinden indirip güncelleyiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler, aramıza hoş geldiniz.

I3uz_KaLpLi 22 Temmuz 2006 11:03

Bana kalırsa 2 explorer sayfasında kasan bir bilgisayara sahipsen o bilgisayarın emeklilik tarihi gelmiş demektir. Sistem özelliklerini bilsek umut ışığı hakkında yorumlarımız artar.

yasar_123 22 Temmuz 2006 11:19

Ben msxlabs'la tesadüfen tanıştım bu site benim vazgeçilmezim ama üye olmak için yeni fırsat buldum sitenin devamını dilerim SAYGILAR...

cetincan 22 Temmuz 2006 12:34

tesadüfen gezinirken buldum forum sayfalarında bazen yanlış bilgiler var veya kasıtlı olarak yankış bilgilendirme var dogru bir bilgi ararken buldum siteyi.

siteyi yapan ve emegi olan herkese tesekkürler..
işallah bizimde katkılarımız olur kolay gelsin

EkiM 22 Temmuz 2006 14:10

Merhaba,
Adım Ekim.
Buraya öneriyle geldim, beni davet etme nezaketini gösteren kişiye teşekkür etmek isterim :)
Henüz inceleme fırsatım olmadı, ama çok gösterişli, etkileyici bir yüzü var. Çok beğendim.
Sağlam temelli uzun bir beraberlik olması dileğiyle tekrar teşekkür ederim :)

tugoo 22 Temmuz 2006 15:10

Peogram ararken buldum çok hoşuma gitti ayrıca daha güzel şeyler de var burtda herkese teşekkürler msx labs ailesine de :)

msxlabs_u_17 22 Temmuz 2006 16:49

gezintiye çıkmıştım

bide baktım burdayım

:) (F)

Saat: 13:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık