![]() |
Clean UP Utility işe yaradı yalnız o programı dikkatli kullanın bütün kayıt bilgilerinizi bozabilirsiniz.... 8,5 ile yola devam. 9 mu? aman uzak duruyum...:-# |
saol süper bişe ya |
kullanmayı biliceksin bence süper olmuş değişilmez. yeniye alıştıktan sonra diğerlerini kullanmak istemiyeceksiniz. |
Yardım lütfen Arkadaşlar ben windows live 9.0 kullanıcısıyım fakat son 2 haftadır msn açamıyorum açtığım zaman güncelleme geliyor ''Daha yeni bir sürüm var'' şeklinde onu indirmem gerekiyor.Bende indirdim kurmaya çalıştım fakat ''Bu sürüm zaten var'' diye bir başka uyarıgeliyor kuramıyorum.Denetim masasında da gözükmüyor live msn'im yani ne eski sürümünü nede yeni sürümünü kullanamıyorum bu sorunu çözemedim bir türlü.Yardımcı ola bilirseniz sevinirim |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Kaldırıkta sonra yeniden kurun |
Arkadaşlar WLM2009da winampla ne dinliyorum özelliğini kullanamıyorum plus ! yüklü media player kullanmıyorum !! winampla birlikte nasıl kullanabilirim |
Alıntı:
|
Tamam problemi çözdüm.O anlatılanlardan sonra messenger'ımın uyumluluk bölümüne girip 2000 için ayarladım ve sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler yardımlarınız için |
MSn sürekli hata veriyor ve aclmıyor.....hata kodu 8100030d....napmam lazm????:( |
Alıntı:
Cevap; Alıntı:
|
cvp için tesekkr ederm,fakat baska msn adreslerini aciyor..benm msn adresimi acmıyor,bunun anlamı nedir??çalşma diger msn adresleri için söz konusu degilmi?? |
Alıntı:
|
yamayı nasıl kullana bılırım |
Alıntı:
WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi - Tekil Mesaj - MsXLabs inceleyiniz |
bu beta değil dimi? |
Bi yamanız vardı çoklu oturum için + istemediğimiz reklamları vs. kaldırıyodu ufak bi programcık idi. Bu sürüm için olanıda varmı .? var ise link alabilirmiyim.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
- Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. ("Çıkış" yapın.) - Ek dosyasını indirin, içindeki A-Patch143b2_WLM9.exe dosyasını çalıştırın. - Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz. |
daha önce 8.5 kullanıyordum bu sürüme geçtim hiçte memnun degilim görüntülü aramada kameramın ışıgı yanmasına ragmen görüntü çıkmıyor. |
ben bunu kurdum ama kişileri duruma göre sırala seçeneğini bulamadım |
Alıntı:
Alıntı:
http://img205.imageshack.us/img205/8813/testn.png |
Alıntı:
|
kurdum bunu çalışmadı daha sonra silemedimde unistal programlarıyla denedim kaldırmayı kalktı fakat eski sürümü yükleyemedim |
Alıntı:
Eski Sürüm Yüklememe Sorun Yaşadığını Açıklasaydın. |
Bende Cok gec Kuruluyor..neden ola bilir ? ? ? 37 dakika oldu koydugum hala 29 % da |
Alıntı:
Msxlabs'tan İndirdiysen Arkaplanda Çalıştığı Programlara Dikkat Edin İşlemci Çok Yoruyorsa Kurulum Süresi Uzayabilir. Resmi Sitesinden İndirdiysen, İnternet Üzerinden 100MB Download Yapıyor Şuan Saat'te Yurtdışı Çıkış Hızı Sorun Var. 2'ini Uymuyorsa PC'nizde Kaynaklanan Bir Sorun Olabilir Yada Miladı Dolmuş İşlemci Kullanıyor Olabilirsin. |
Msx'dan indirdim...doru soyluyorsun PC'de problem ola bilir...TSK ederim msx'dan indirdim...Doru soyluyorsun PC de problem ola bilir....TSk msx'dan indirdim...Doru soyluyorsun PC de problem ola bilir....TSk |
Bu versiyonda birisi ağına beni eklemek istemiş ve her msn i açtığımda 1 Yeni Davetiniz var şeklinde üstte uyarı veriyor. Oraya tıklayınca açılan yerdende bunu yoksay desemde (sanırım bi hatadan dolayı) aynı uyarı her msni açışımda yine karşıma çıkıyor. Bundan kurtulmanın bi yöntemi varmı? |
Alıntı:
Bir Gözatın İster Ekleyebilirsin İsterse Yoksay Diyebilirsin. Ve MSN Oturumu Kapatıp Tekrar Açın. 3 Gün Önce Bu Yöntemle Sorunu Çözdüm. Sorun Çözülmezse Tekrar Buraya Yazın. |
Arkadaşlar görüntülü arama başlatmak istediğimde karşı tarafın webcam ı ve mikrofonu gayet iyi bir şekilde açılıyor ama benim webcam da X işareti çıkıyor sadece sesim gidiyor görüntü yok ama sadece görüntülü arama yaptıgımda 2 webcam da gayet iyi açılıyor sorun neden kaynaklanıyordur acaba önceki sürümlerde sorun yoktu :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konuşma penceresinde karşı tarafın MSN adresini göremiyorum sadece nick ve kişisel iletisi var.. Bunu düzeltebilir miyiz? Ayrıca bide; MSN kişi listesinin oldugu ekranda arkaplan cok beyaz, önerebileceginiz orjinallikten pek sapmayan WLM 2009 teması varmı yada kişi liste arka planını değiştirebilecegim bir program warmı ? -edit- aklıma gelmişken bunu da sorayım :) Webcam açtıgımda görüntüm ayna şeklinde oluyor MSN 8.5 de bunu deiştirip karşı tarafa göründüü gibi yapabiLiodk.. nasıL haLLederiz ? |
arkadaşlar ben oturum aç a tıkladığımda windows live communications bi sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor. program kapanmıyo ama oturum da açmıyo oturum aç ekranına geri dönüyo hiçbir şekilde oturum açamıyorum hotmail kullanmamla alakası olabilirmi |
WLM 2009 çalısmıyor ama hata kodu yok ark laptopuna bu siteden indirdiğimiz son WLM 2009u yükledik. ancak yüklemeden sonra tıkladıgımızda uygulama baslatılamadı diye hata veriyor. bu arada bu olay formattan sonra oldu formattan önce bıldıgım kadarıyla calısıyormus daha eskı versıyonlarını denedık onlarda olmadı windows live serisi hıc calısmıyor sadece msn 7,5 calısıyor neden acaba yarıdm edın |
paylaşım için teşekkürlerr |
Garip bir sorun... iyi günler arkadaşlar bugüne kadar sorunsuz çalışan msn im (14,0,8064,206) bugün sabah nedense garip bir sorun çıkarmaya başladı oturum açıyorm fakat hiç bir hata felan vermeden oturumu kapatıyor plus tan olabileceğini düşündm plusı kaldırdım fakat durum aynı msn i komple kaldırdım tekrar kurdum yine aynı lütfen yardım edin. Teşekkrler |
Lütfen linki inceleyiniz >>>> MSN hata raporu vermeden kapanıyor, çözümü nedir? - Tekil Mesaj - MsXLabs |
msjımdada dedigim gibi msn i tamamiyle silip tekrar kurmştm (windows instal clean up ile ) fakat sorun aynı şimdi sizin dediğiniz gibi zap messengerla tekrar sildm ve kurdum malesef sorun devam ediyor |
Alıntı:
ilki sistem geri yüklemesi yapmış ve çözülmüş bir diğeri ise başka hesaptan oturum açabildiği halde kendi msninde oturum açamıyormuş ve sizin ki gibi eklentide kurulu değilmiş. oda sorununu bir önceki sürümü kurarak düzeltmiş.. deneyip buraya yazarsanız seviniriz saygılar |
Çok Teşekkürlerde Şey Ben Bu Kişi Resmi Falan Sol Taraftaya Onu Nasıl Sola Taşıyabiliriz? |
ben tekrar 8.5 sürümüne döndüm aynı sorun bendede olmuştu ama bu seferde plus yüklenmiyor yüklüyorum ama yüklü değilmiş gibi çalışmaya devam ediyor msn commanderofthedarkadlı arkadaşada aynısını öneriyorum 8.5 e devam :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
WLM 2009 Kendi Kendine Kapanıyor :S Oturum actıkdan sonra 5,10 sanıye gecmeden kapanıyor nedir sorun anlamadım format attım hala duzelmedı onerısı olan ??? |
Alıntı:
haklı olabilirsin tabi ama bence bu messengerda da bi sorun olabilir çünkü sorun yaşayanların sayısı azımsanmayacak derecede çok ben şimdilik güncellensinmi sorusuna hayır diyorum artık bi kaç kerede sildim kurdum ama değişen bişey olmadı becerememişte olabilirim tabi :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu hatadan önce msn hiç bir hata vermeden kapanıyordu şimdide bu hatayı vermeye başladı 2-3 defa baştan kurdum sonuç aynı format attım yine lütfen yardım edin arkadaşlar http://img22.imageshack.us/img22/4479/errorgeq.jpg |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık