MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

nünü 5 Mayıs 2008 10:12

öyle karanlık ki günlerim...
öyle karanlık ki kalbim...
bi sürü soru işareti dolu beynim.. çözemiyorum..

çözüm bende değil biliyorum..
yok ki..
yok..

MYDMR 5 Mayıs 2008 17:13

Her şey güsel derken yine bozuolar moralimi..Nerede hata yapıyorum acaba günlük..Belki de varsayımlar üzerine kuruntudan ibarettir düşündüklerim..Galiba oturup adamakıllı kafa yormanın zamanı geldi yine..:moo:Gerçi istedigim kadar düşüneyim her sey yine başa dönüyor.aynı çizgi üzerinde gittt gelll...:faint:belki de bu düsünceler benim en büyük yanılgım:shy:(ve tüm bunların sadece böyle bir yanılgıdan ibaret olmasını her seyden cok isterdim):tender:

odrii 5 Mayıs 2008 17:40

Sırdaşım günlük..
Bugünde sanal bi ortamda yazıyorum sana. Dünün yorgunluğunu üzerine bugünün güzelliği beni kendime getirdi. Her geçen gün beni hayata dahada bağlıyor. Bugün yine msx teydim chat2 vazgeçilmezim olmuş :) Kimileri sanaldan gerçek dostluk bulunmaz diyor ama ben burda sevgiye ve saygıya değer insanlar buldum. yarın görüşmek dileği ile.hoşçakalhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/bye.gif

MYDMR 6 Mayıs 2008 17:33

Yoğun bir gündü..yds deneme olduk ardından da trafik sınavı..aslında pek bi sorun yaratmadı ikisi de..Sebebini bilmedigim bi kırgınlık var üzerimde..kötü hissediyorum kendimi sadece..beni ne kadar ilgilendirir hic bilmiyorum ama okuldaki o olay üzerine o tip insanlara karsı bakıs acım degişti..onu gercekten iyi bir kız zannederdim ama o hiç öyle degilmiş...oysaki bugün okuldaki son günlerinden biriydi..Neden hiç ummadıgın insanlar seni hayal kırıklıgına ugratırlar günlük:moo:
Ben okulun müdürü olucaktım ki görücektin nasıl mesafe konur kız-erkek ilişkilerine:hih!:herseyin belli bi yeri zamanı var canımm :hysteric:terbiyesizlik diorum baska bişi demiorum:smiley35:protesto ediorum:D

Misafir 8 Mayıs 2008 16:18

İşte sıradan bir gün daha kankimle birlikteydim çok da eğlendik onu çok seviorum onları çokk seviyorum şu anda birlikte cafedeyiz :D umarım bütün günlerimiz böyle olur aminn :D

MYDMR 8 Mayıs 2008 16:20

evet kankim dogru sölüyor ama tüm günler kafede olmayalım ya eve gideriz az da:D bugün edebiyat sınavı vardı günlük.epey zordu.dincinin dersinde yapınca sınavı kopya cekme ihtimali sıfır oldu.carpılmayalım allah etmeye:noangel:

Elnath 8 Mayıs 2008 18:03

Defol git artık yüreğimden :(
Defalarca denedim olmuyor unutamıyorum zaman ilerlemiyor artık biliyor musun
Sanki dondurdular beni bir yerlerde öylece bekliyorum
Bekliyorum mu onuda bilmiyorum inan gelsen sarılsan gülen gözlerinle bir şeyler
Söylesen ben eski ben olur muyum hiç ama hiç bilemiyorum bir şeyler bitti bende
Evet bitiyorum galiba sen çoğalıyorsun oysa
Çölde kum taneleri gibi savruluyorum sen okyanuslara karıştıkça gecenin bir vaktinde düşünmesen diyorum delice hissettirmesen artık yüreğini yüreğimde

MYDMR 8 Mayıs 2008 19:34

Sonunda eve ulastık.gün bitmedigine göre bidaha yazabilirim diye düsündüm (bahane cook:noangel:)bugünün gafını sölemeden gecemicem günlük:
süpersin:ayyy bakar mısın mrym ne kadar güsel cicekler,sevgilimin bana almasını isterdim:tender:
hot working:amannn sen de haa hepsi de bildigin ot:noangel: işte:rofl:
süpersin:aman allahım romantizme bak:moo::faint:
hot working::naughty:
Bi gaf daha var ama onu sansürlücem o biras abartılı..
süpersin:............
hot:hayır ya biz evlenmedik:hysteric:
süpersin:gafa bak alemsin sende haa,bu yasta evlenseydinizz :P:D
hot: :shy:
görüsürüz yine günlük:wave:

Misafir 8 Mayıs 2008 19:48

Vee gün bitmeden yine ben :D:D Süper bir gündü ve her şey çok harikaydı en çok da hot working in gafları:D:D Ölecektim gülmekten Bide ufak bir itiraf ben ona aşık oluyorum galibaa:uf:Allahım her şey çok güzel olur inşallah :):)

odrii 8 Mayıs 2008 21:01

Bir günüm daha koşuşturmalarla geçti. Ama bugün benim için güzel bir gün, yarın İzine gideceğim. Aylardır süren yorucu görevlerden sonra, uzun zamandır görmediğim sevdiklerimi görmeye gideceğim. Bir hafta bile olsa memleketimin havasını solumak, ailemin ve yarimin yanında olmak beni kendime getirecektir. Neyse günlük bugünde başını ağrıttım :) Daha gidip çanta hazırlayacağım hoşçakal....

Misafir 9 Mayıs 2008 16:33

Vee güzel başlayan güzel devam eden bir gün kötü bitmek üzere:SOf Allahım ya neden böyle oluyor :SAma artık paydos bundan sonra asla taviz vermem kendimden gelen gelir hoş da gelir ama gideni de tutamam Herkes dilediğini yapabilir.Özgürlük var ne de olsa dimi :D:P

HeliX 9 Mayıs 2008 16:41

bugün bir miskinlik bir uyuşukluk vaar üzerimde günlük |-) ders de bugün erken bitti..dersten geldiğimden beri uyumaktaym ve sanırım yine uyuyacağım ve sanırım hep uyuyacağım

KENCISii 9 Mayıs 2008 17:28

günlük herseferinde olduğu gibi yine sinirli bi günümdeyim
bakalım nezamn sana sevinçli bi günümde gelecem günlük

Misafir 9 Mayıs 2008 20:29

Selam günlük yine ben bi uğrıım ne var ne yok dedim:noangel:Bugün okul tam bir harikaydı.Kutsalın yaptığı tüm baskılara rağmen kopya çektik quizde:DBiliorum kötü bişey ama ne yapalım sistem bunu gerektiriyorsa öğrenci de yapar:DBen bitanemi çok özledim ya:uf:Yine çok yedi uykusu gelydi:SA canım o benim iyi ki var çok seviyorum onu(L)(L) Her şey çok güzel olur inşallah:):)görüşürüz günlük:moo:

MYDMR 9 Mayıs 2008 20:34

Aptal gibi hissediyorum günlük,tüm mesele bu..bana ne oluyosa hem:moo:

Misafir 9 Mayıs 2008 23:43

Günlüğüm yine ben söz bugünlük bu son :D:DYa uykucum geldi de çok yoğundu bugün hiç konuşamadık şimdi de hayvan barınaklarından köpek seçiyorlar iyi kalpli yardımsever canım arkadaşım benim seni çok seviyorum :inlove::kiss::shy2:ii geceler günlük :D

MYDMR 10 Mayıs 2008 17:18

Yogun bir gündü.Dersane aslında eskisi kadar sıkmıyor,ortam güsel:cici:ama dersler agır işte:naughty:bugün cok kalmadım aslında dersin yarısında calan bir telefonla kendimi annemle babamın yanında alısverişte buldum:)aslında o da güsel diildi.bikac gündür bişiler oldu canım arkadasıma ve dolayısıyla bana:hysteric:,kötüyüm işte:moo:

odrii 10 Mayıs 2008 20:16

Sevgili günlüğüm bugün süperimhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/dance.gifDün erzurumdan izmire geldim, uzun zamandır bu kadar kendimi rahat hissetmemiştim. Bugün sabahtan akşama kadar gezdim :D Bir süredir kalabalıktan ve medeniyetten uzak yaşadığım için kalabalığa girince sudan çıkmış balığa döndüm :D

Misafir 10 Mayıs 2008 21:30

Süper bir gün burada havai fişekler atılıyor:muz:Şampiyon Galatasaray:cl:Bu arada sabahtan beri onu bekliyordum msn e baktım sürekli gelmedi biraz önce geldi. Nerelerdeydin dedim sağda soldaymış:D:DO da çok mutlu canım arkadaşım benim o mutlu olunca benim mutluluğum ikiye katlanıyor:tender:Her şey çok güzel işte günlük kıskananlar çatlasın:P :D(L)(L)

RuffRyders 10 Mayıs 2008 21:52

Galatasarayım şampiyon... Kuzucum mutlu... Hiçbir terslik yok...
eee günüm nasıl geçmiş olabilir ki tabiki süper...
sabaha kadar uyumak yok artık bugece TEBRİKLER GALATASARAY.
..
:)

Misafir 10 Mayıs 2008 23:03

Günlük gün bitiyor çok yorgunum.|-)Bu koşuşturma çok yoruyor beni kusum da geldi kutlama izlemekten ama şimdi de uykusu varmış:*(Of ya neyse günlük gidiyorum ben ii geceler:wave:Bu arada iyi ki var o :inlove::tender:

MYDMR 10 Mayıs 2008 23:22

bi günlük 10 kere yazılmaz ki dimi günlükcüm yaf:noangel:
beni sorma biliyorsun pek iyi degilim:moo:

KENCISii 11 Mayıs 2008 02:58

günlük herzamnkigibiyim ama şimdi dahacok sinirliyim

Nisyan-ı Bâtın 11 Mayıs 2008 12:37

Günlük bugün çok sakin bigün ancak akşama doğru hareketlenecek, güzell planlarım var,, güzel bir gün.. :)

KENCISii 11 Mayıs 2008 23:28

günlük bak herzamn sinirli gelirdim sana şimdi biraz iyim :)

Misafir 12 Mayıs 2008 16:50

:cry::cry::cry:

kusum yok :S:S nasıl bi gün olabilir ki

MYDMR 12 Mayıs 2008 16:58

Kimse anlamak istemiyor,hangi yöne adım atsam yanlıs anlasılıyorum günlük..Çözmek istiyorum ama bir yandan kördügüm oluyor..Kısacası kaybettim bugün kendimi..HÜKÜMSÜZDÜR..!(ci)

KENCISii 12 Mayıs 2008 17:38

iyi günümdeyim günlük :)

Nisyan-ı Bâtın 12 Mayıs 2008 19:55

Günlük sakın gülme ama bugün salıncaktan bir düştüm.. hala canım acıyor..

KENCISii 13 Mayıs 2008 17:05

hadi iyisin günlük bügünde iyi sayılırım :)

MYDMR 13 Mayıs 2008 19:28

Bugün yine okul cok yogundu günlükcüm..Son ders top oynayamadık,E haliyle arkadas kıramadı yine elimi:naughty:İnsan kederliyken çok edebiyat parcalıo ama cok mutluyum fazla uzatmıcam tadını cıkarıcaz;)Bugünü hiç unutma günlük..13.05.08 M(L)M..

MMDMR 13 Mayıs 2008 19:31

Bugün yine iş cok yogundu günlükcüm.Bugünü unutma günlük..13.05.08 M(L)M..

KENCISii 13 Mayıs 2008 19:35

bu gün güzel bi gün günlük :)

Misafir 13 Mayıs 2008 20:45

Günlük sıradan bir gün daha işte ne olabilir ki?Bugün okulda hot un gaflarıyla çok güldük:DAma şu anda moralim bozuk bişeyler eksik bişeyler kötü gidiyo ama ne zaman biter tam olarak orasını bilemem kusum da yok hayat kavurucu bir çöl güneşi inşallah her şey düzelir bu arada 13.05.08 hiç unutmayacağım:P:rofl:mutluluklar:kiss:

odrii 13 Mayıs 2008 23:15

İzmir izmir güzel izmir.Taşı toprağı(kızları) güzel izmir :D Bu gece izmirde son gecem, yarın akşama kadarda izmiri gezdikten sonra gece yola çıkıp ıspartaya kendi memleketime geçeceğim. Bir sürede orada kaldıktan sonra tekrardan Bingöl yolculuğu başlayacak.:) Allahtan Hayırlısı. oooooo(burdada flood yapıyorsun demesin kimse) saat 23.15 olmuş sabah kalması var daha hadi iyi geceler sanal günlük daha deftere yazacaklarım vvar.

MaRCeLLCaT 14 Mayıs 2008 14:07

çalışmak zor değilmiş kendimişini yapmak çok daha zormuş bunu öğrendim.çabalıyoruz hayat bize ne getirir bilemem .

bu arada 13.05.2008 bendemi unutmasan :D

MYDMR 14 Mayıs 2008 18:51

Bugün yine okul aynı otluguyla gecti gitti günlük..Çıkışta bi dersanenin sınavına girdik bizim genclerle..İcimde kalmadı orda da kopya cektim:naughty:protesto ettim aslında:)günlük canım sıkılmıstı ya cözesim gelmedi valla,cıkısta bitanemi görcegim icin yapmadım(bahane bol:P)neyse önemli diil zaten ben kendi dersanemde mutluyum ya neydi orası öle:S
Bu arada 13.05.08 M(L)M isteyen herkes unutmasın:cici:

xIIIxLincolnxIIIx 14 Mayıs 2008 18:53

bu gün çok mutluyum arkadaşımın doğum gününe katıldım eğlendik kısaca mutluyum:)

Mikropçuk_11 14 Mayıs 2008 19:31

Dershane sınavında 4 üncü oldum günlük çok kötüyüm :'(

Misafir 14 Mayıs 2008 20:19

kime göre aşk? :D ya günlük iyice umudumu kaybediorum:Snese her şey olacağına varırmış kusum yok mutsuzum :cry::cry:onu çook özledim:S gelsin artık :S::cry:

odrii 15 Mayıs 2008 07:28

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yes2.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/dance.gif saat sabah 07.26 eve geldim kahvaltımı yaptım :) Evim evim güzel evim.

MaRCeLLCaT 15 Mayıs 2008 13:49

hep bulutlar vardı hayatımı gölgeleyen hayat hiç güzel olmadı .ışığımı aldılar hep.ay vardı sadece ışık bir tek dostum.
kimse için iyilik yapmaya değmez sırların sana kalsın dertlerinle kendin boğuş koz verme kimseye.

Allah daima bir çıkış yolu göstercektir. "O" hiç bir kulunu çaresiz bırakmaz.insanları unutup onunla başbaşa kalmak en iyisi ve doğrusu insanlar kendi kirlendikten sonra başkalarınıda kirletiyor..

bir tek dostum var hayatımda hiç gitmeyen hiç üzmeyen kırmayan başka kimsem yokki....

Dostlar ırmak gibidir.Kiminin suyu az kiminin çok.Kiminde ellerin ıslanır sadece,kiminde ruhun yıkanır boydan boya...

Misafir 15 Mayıs 2008 14:14

işte sıkıcı bir gün daha kusum yok yine mutsuzum :cry:

KENCISii 15 Mayıs 2008 15:11

yeni uyandım :) hava cok güzel bu gün ama gezmek için arkadaş yok günlükcüm :(

MYDMR 15 Mayıs 2008 15:59

Bugün okul sıkıcı baslamıstı(cünkü süpersin yoktu..)derken harika sonlandı.tüm sınıf bizim koodirin canısı yani müstakbel gelinimizle ilgilendi:P:)Ama o cok mutluydu en önemlisi..Bense günlük ben zaten hepsinden de mutluyum,cünkü onu gercekten seviyorum...Ve O hep benimle :tender:

Mikropçuk_11 16 Mayıs 2008 16:12

evet bugünde ilde santranç turnuvasında 1. oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!

MaRCeLLCaT 17 Mayıs 2008 10:15

erken başladım bugün güne umarım dünden iyi olur.Başım biraz ağrısada iş yerime girince herşeyi unutuyorum .Ben burayı çokkk seviyorum .

MYDMR 17 Mayıs 2008 17:48

Bugün dersane vardı günlük,program degişmiş olsa da harikaydı:cici:en güzeli de cıkısta askımla konusucak olmamdı.yani yine benim mekana ugradım:P:Dkısacası mutluyum günlük,dahası yok:):tender:

arwen 17 Mayıs 2008 18:51

birazdan çıkıyorum dönermiyim bilmiyorum

günlük...bitti

volture 17 Mayıs 2008 19:14

:D bugün yine maç vardı. biz "yine" yenilmedik! bilemiorum bu kaçıncı maç ama takımımız hiç maç kaybetmedi:D keşke 1.sınıfta kurmuş olsaydık bu takımı... 1 ay sora okul biticek... kim bilir bir daha nerde karşılaşırım arkadaşlarımla... belki bir kaçıyla görüşebilirim yine ama,hepsiyle imkansız! :)

Saat: 03:36

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık