![]() |
:turkiye: :turkiyem: Abi ben bu siteye hasta kaldım yapan arkadasların ellerıne saglık siz king siniz yaaaa helal yakısır sıze butun arkadaslarıma tavsıye etcem :) |
şahsen ben daha önce biliyordum ama bir kaç kes galiba hatıylıyorum üye oldum üyeliklermi unutum bu son unutmam saygılar güzel bir forum daha ileriye hep birlikte. |
slm adım burak siteye üye olalı 2 gün oldu bir saat dolaşdım ama çok eylendim herşey için teşekürler saygılarmı sunar başarılarınızıın devamını dilerim :) büütnn bu site için uğraş veren kişiler de çok teşekürler tanışmam da googlede arkadas msn space açıcakdık live msn space yzdım en üsteki siteye giiridm iiyiikide giirmişm :D herşey iiççn teşekürler |
msxlabs sitesini google'dan msn programları araken buldum daha yeniyim iyi bir site gibi bakalım görücez... |
saolsun insani yardımların en büyük dostu olan google sayesinde tanıştım siteyi görünce nekadar güzel ve değişik bir tasarım olduğunuda görünce hemen üye oldum emeği geçen herkeze çok teşekür ederim |
selam sitenizden bi haber olduğum için üzgünüm ve ilk defa bir site için yorum yazıyorum çok hoşuma gitti görünüşü içeriği çok güzel ben daha çok yabancı sitelere takılıyorum ama artık sık kullanılanlar bölümüne bu siteyi eklemekten kendimi alamadım siteye katkım olurmu bilmem çünki kullanıcıların hepsi profesyonel ilgi alanım programlar yani bir bilgisayar için gerekli olan ve sistemi kasmadan en iyi performans sağlayan bir sistem kurmak sorularınız olursa yanıtlamaktan gurur duyarım bu siteye emeği ğeçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum hepinize iyi çalışmalar ve başarılar. |
herkese selam bende avatar ararken tesadüf eseri buldum iiiiii ki de bulmuşum burda aradıgım hersey var çünkü saygılar ... |
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama birtürlü üye olma fırsatı bulamamışdım. Nihayet aranızdayım. ben ankarada oturuyorum profesyonel olarak web tasarımıyla uğraşıyorum. bolu işletme mezunuyum. eryamanda oturuyorum eryamanın resmi internet sitesini ve forumunu yönetiyorum. googleda eryaman diye aratırsanız görürsünüz :P onun dışında bakalım işde siteyi bide üye olark gezelim aranıza girmeye çalışalım ;) |
slm MsXLabs ekibi ben "maddream" sitenizle bir program araması sırasında tanıstım ve siteniz cok ilgimi çekti ve fare gezinirken cıkan sesler muhtsem olmus:) eğer bu muzikleri bana da iletirseniz cok mutlu olurum :) basarılar diliyorum................. |
ben biryakınım sayesinde tanıştım fazlatanımıyorum ama bundan sonra sık sık burdayım |
Merhaba Ben hakan forumu internette sörf yaparken gördüm bir bakalım dedim. Veeeeee görünüş tasarım hoşuma gitti hoşuma ayrıca bilgi alışverişi gbiiiiii bunun üzerine üye oldum. |
google da resim ararken buldum çok hoşuma gitti üye oldumm daha yeniyimm zamnlaa alışırımmm umarım;) :P |
S:A Bu Güzel Siteye Daha Önceden Beri Bİliyorum Ve Kayıt olmustum fakat Kullanıcı Adımı ve şifreyi de unutunca baya bi zaman da siteye ugramayınca bende yeniden üye oldum....bu Siteye Kuran Yayına Geciren Herkesi Tebrik Ediyorum... |
ARKADAŞ TAVSİYESİ ARKADAŞIM BEN PROGRAM ARARKEN SÖYLEDİ.BAKTIM HOŞ BİR SİTE.EHH BİRAZ BAŞINIZI AĞRITCAM ARTIK BANA NE KADAR DAYANABİLİR VE KOVABİLİRSENİZ MÜTHİŞ SORULARIM KARŞISINDA ÇÜNKÜ PC Yİ ÇOK SEVİYOR AMA ÇOK AZ BİLİYORUM. BURASI TAM BANA GÖRE;) HEM YARDIM VE TEKNİK DESTEK DE VAR OHH YAŞADIMM BEN:smiley32: |
ben sagopa kajmer severim google da rap yazınca felan bura cıktı bende girdim birazcık dolaştım siteyi begendim en cok tasarımını begendim (mavi) ama ne yazıkki sagopa kajmer ile ilgili bişey bulamadım ama neyse bence güzel bir site:D inşllah hep beraber olucaz calışmaktan zaman buldukça tabiii :D lütfen sagopa sevenler bana ulaşsın :P |
bende arkadaşlarım tarafından buldum ve cok beyendimm gercekten içinde gezerken sılmsyscsgım bir site |
nette google dan rap forum yazdım bu geldi girdim baktım begendim uye oldum iste bole.....tanistım MSXLABS ile... |
merhaba ben google'da ilginç görüntüler arıyordum ve sonra karsıma bu sıtenız cıktı,merak ettım bıraz ınceledım ve ilginç geldi guzel bi sıte dıye dusundum ve kayıt oldum,umarım guzel gunler benı beklıyordur,teşekkürler |
eşden dosttan gördüm hoşuma gitti üye olayım dedim :) |
merabalar...msxlabs la bir tesadüf eseri tanıştım.Googledan bir program arıyordum ve sadece burada bulabildim,iyikide öyle olmuş.Kısaca burda olmaktan mutluluk duyuyorum... |
msxlabsla messengera yeni program ararken rastladım ve uzun süredirde buralardayım gerçekten mükemmel bir yer burası süper arkadaşlıklarım var buradan bu siteyi oluşturan herkese teşekkürler... |
msn le ilgili bi konu ararken burayla karşılastım.Bakalım burda neler bulucam.Bunu birazda zaman gosterecek.Bekliyelim ve gorelim:) |
Öncelikle ii akşamlar diliyorum.Siteyi lanetli evin orjinal ismini araken buldum,hemen kayıt oldum şimdide siteyi gezip bakacağız.byee |
valla ben sansarın sarkısını ararken buldum burayı ama güzel yer sevdim yane adım mehmet aradığım sarkı kimde varsa yollaya bilir :D:D tutamadım verdiğim sözlerimi sansar-giyotin valla ben sansarın sarkısını ararken buldum burayı ama güzel yer sevdim yane adım mehmet aradığım sarkı kimde varsa yollaya bilir :D:D tutamadım verdiğim sözlerimi sansar-giyotin |
ben arkadaşım recruit87 'nin tavsiyesi üzerine üye oldum arasıra sıkıcı olsada ama çok seviyorum bu siteyi arkadaşıma helal olsun böle siteyle beni tanıştırdıgı için eglenmek güzel şey ama millet burda itibar derdine düşmüş hiç bir anla yok bence önemli olan dolu dolu dakikalar geçirip eglenmek vede yeni arkadaşlık edinmelerdir teşekkürlerimiz sana MSXLABS |
Merhaba.Ben de bir program ararken karşima çikti.İyiki çikmiş.Sitenin görüntüsü ilk anda cezbetti.İçim isindi acikcasi.Msn hakkinda pek bilgim yoktu.Gireyim dedim ve okumaya basladikça her soruya ilgiyle cevap verildigini gördüm.Daha bitirmedim ama dayanamadim.Hemen görüşlerimi yazmak istedim.Favori sitelerime ekledigim bir site daha ciktigi icin memnunum.Çalişmalariniz daim olsun.Tesekkürler. |
google aranirken buldum ve dunyam degisti cok guzel bir site tebrikler MsXLabs Hi-Tec cok tesekurler ben bu siteyi google dolesirken gordum ve bi bakim dedim iyiki bakmisim cok guzel bir site cok tesekurler site kuruculari bady. www.msxlabs.org tesekurler.merci |
SELAM BEN ANKARA A.PAŞADAN EREN ŞANS ESERİ GOOGLE DAN BULDUM GÜZEL BİR SİTE ARKADAŞLARIMA BOL BOL TAVSİYE EDECEĞİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE BENİ KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN ELEKTRONİK TEKNİSYENİYİM YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİŞEY OLURSA ÇEKİNMEYİN ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİ BEYAZ EŞYA-* ELEKTRONİK |
merhabalar ben serkan nsx ile tanışmam msn live hakkında daha çok bilgi almayı düşünmem ile başladı ama gördümki burada sadece msn değil birçok içerik hakkında çok bilgi ve güzel bir ortam bulacağımı hissettim bu sitede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum |
Merhaba ben Fernanzo. Bu siteye tavsiyelerle dewğil ,arama motorunda başladığım bir problemi çözme çabası neticesi ulaştım. Çözüm buradaydı. teşekkür ederim |
Selam Arkadaslar.. Siteyi Rastgele Buldum Cok Hosuma Gitti Ve Üye oldum .. Yanlız Bıraz Sanki Foruma Yavas Gırıo Gıbı Geldı Bana . Neyse Herseye Ragmen Burda Olmaktan Mutluyum.. |
Merhabalar, Ben Bu Siteyi Rastgele Buldum.Google'den Bişi Ararken Geldi.Beğendim Üye Oldum... Bu Sitede Emeği Gecenlere Teşekkür Ediyorum...:):):) |
teşekürler googlede telefofonum için proram ararken sitenize giriş yaptım ve üye oldum ve çok sevdim. işçi yim elektironikle ilgilenmeyi ve teknolojiyi severim teşekkürler |
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi internette msn messenger hakında bilgi için farklılıklar ararken karşıma çıktı. Ve bende üye olmaya karar verdim. Umarım iyi zaman geçiririz . Şİmdiden herşey için teşekürler. SİZLERLE İYİ VAKİT GEÇİRMEK DİLEĞİYLE MAVİŞ................ |
walla ben bu siteyi tesadüfen googleda buldum..!wede iiki bulmusum gercekten harıke bır site sizlere teşekkür ederim we başarılarınızın dewamını dilerim..! |
googlede bir msn proğramı arıyodum orda buldum |
slm mavikaranlık ekibi ben internette dolasırken tesadufen sitenize ulastım baktım gezindim siyeeniz hosuma gitti ve dedim ben de üye olayım mavikaranlıga dedim ve üye oldum arkadaslarada tavsiye edrim YALNIZ_58KURT58 olarak titeye giriş yaptım tesekkurler |
Siteyle,google'da tanıştım.Buna da çok memnunum.Gerçekten harika bir site.Tüm emeği geçenlere teşekkürler... |
TESADÜF OLARAK BULDUM GOOGLE'DAN DİNAMİK GÖRÜNTÜLER DİYE ARADIM VE BİRÇOK SİTENİN İÇERİSİNDEN SİZİN SİTENİZİN DAHA BİLGİLİ VE DAHA GÜZEL SONUÇLAR ALDIĞIMI GÖRDÜM O YÜZDEN SEÇTİM TEŞEKKÜRLER BÖYLE BİR HİZMET VERDİĞİNİZ İÇİN ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILARIN DEVAMINI DİLELİM.SAYGILARIMLA, BURHAN TÜRKAR |
merhaba ben istanbuldan hüsamettin bu siteyi 6 ay önce internette ararken bulmuştum =) zaten siteye girdiin an üye olasın geliyo heryer çok güzel yapılmışş oyun we yazılım bölümünün en kısa zaman da bitmesi dileğiyle =) hepiniz sağlıcakla kalın |
ya bana arkadaş önerdi... gir bi bk die girdim ve etkilendim diebilirim baya gzl yapmışsınız bea ..... sıkılıodum ztn arkdaş burayı önrdi gir takıl die iştee öleeee ....... |
msn ile ilgili bir program arıyordum. ve bu siteye bağlandı bende üye oldum ve çok ta güzel bir site. msxlabs.org a teşekkürler |
ben çok önce bu siteye kayıt oldum, gerçekten çok güzel site fakat msn ağırlıklı olması beni pek çekmedi. ben biraz daha genel takılıyorum program ve oyun download da kendimi çok ii buluyorum aldığım tepkiler de bu yönde büyük bir sitede mod. Luk yapıordum telekomun bu siteyi kapatmasıyla birlikte forumsuz kaldım :) emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler inşallah daha başarılı olursunuz saygılar... |
surf yaparken:) |
BEN BURAYI ARKADASIMDAN BANA GELEN BI PROGRAM VASITASIYLA KESFETTIM. BI BAKAYIM DEDIM AMA GALIBA BENIMDE VAZGECILMEZIM OLMAYA BASLADI COK SÜPER HERSEY HER KONUDA AYDINLANMAK COK GÜZEL BIZI SIZSIZ BIRAKMAYIN SAKIN. COK YENIYIM BAZI SEYLERI ANLAMAYA ÖGRENMEYE CALISIYORUM BAKALIM...... TESEKKÜRLER HERSEY ICIN.....:) |
ben burayı gogleden buldum tamamen tesadüfü daha cok yeniyim siteyi cözmeye calışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ayrıca edicem helebir siteyi kullanbiliyim bana biraz karışık gibi geldi ama umarım öle değildir saygılarımla |
Alıntı:
|
Bu siteyi RainN ve SmRyNaa (umarım doğru yazmışımdır) ikilisinden öğrendim. Zaten çoğu zaman RainN'i burda takılırken görüyordum ilk başta pek ilgimi çekmedi ama sonra üye olabilmek için 2 hafta aktifleştirme mailini bekledim. Saolsunlar bu kızlar çok yardımcı oldu. Bugün üye olabildim neyse ki. Neyse hayat hikayemi anlatmıyım.. Hoş ve değişik bir yer.Bu arada Revo'ya selamlar onun da etkisi oldu tabi.. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hoşgeldim...Güle güle kullanıyım.:) |
merhabalar ... msxlabs 'la tanışmam tesadüf oldu, goole sağolsun... güzel hoş bir site... emek verenlere teşekkürler ... |
herekese selam bende bir çok arkadaş gibi msn için yeni bişeyler ararken burayı buldum iyiki buldum artık sürekli buradayım valla kim düşünüpte hazırladıysa sağolsun iyiki varsın |
| Saat: 22:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık