![]() |
3-4 sene geri sarsa fena olmaz:) |
herzaman ki dediğim gibi hiç doğmamayı tercih ederdim .. |
bensiz bir geçmişe |
6-7 sene öncesine olabilir |
Zaman : M.ö. 2551-100 Mekan : Mısır. Konum : KRaLiçe :D |
Mekan : Mısır. Konum : Firavun :skull: |
:D :D Tabi buldun GüzeL kraliceyi :D |
ehueh fırsatları kaçırmam senden iyisi mi bulacağım hala aynı YER : mısır KONUM : FİRAVUN :) |
:D :D diimii :D Msır. M.Ö. 100 KraLice :D |
hala ısrarcıyım firavun .D |
:D:D iyi tamam Firvunsun :D Tutankamun ÇatLadı kıskanccLıktan :D KraLice mısır. M.Ö.100 :D |
rol değişelim biraz Fransaya romeo .d |
ahaha :D Juliet :D |
.))) m.ö 10000 ne olacagıma karar veremedim .d |
çok uzak bir zamana değil ama 3yıl öncesine dönmek isterdim ... ve ...ve.... ortaköy de |
1yıl öncesine türkiyeye giderdim.. |
1 saniye önce İngiltere'ye giderdim. |
2,5 ay öncesine giderdim, yaptığım hatayı düzeltebilirdim düşünerek karar verirdim hiç değilse..:bilmem: |
3 Yıl öncesine. Lise 1'e |
Lise günlerime dönmek isterdim:uf: |
24 kasım 2006 cuma günü lise 1.sınıfta olmak isterdim... |
02.08.2009'a gitmek isterdim o zmn çok eğlenmiş ve mutluydum..:):) |
16 yaşıma dönmek isterdim:) |
KürŞaD'ın Çin Sarayını Bastı Döneme Gitmek isterdim o 40 Kişiden Biri oLmak İsterdim |
roma devri |
msx 2005 -2006 yıllarına |
17 Nisan 1973 Doğduğum Güne ve Daima İzmir |
3 YIL ÖNCEYE DÖNERDİM HERŞEYE 0'DAN BAŞLAMAK ZOR (: |
ilkokul 1. sınıfa dönmek isterdim .. o zmnlar çok fenaydım ..D yaptığım hataları düzeltmek isterdim :;d |
o nu gördüğüm ilk gune donerdım sonra başımı eğer geçerdim |
1453 fatih sultan mehmet han dönemine gider,istanbul'un fethine katılır ve cenk ederdim... |
o gune işte . |
(.!.) MÖ 1. yüzyıl, Roma Cumhuriyetinin Roma İmparatorluğu'na dönüştüğü zaman. :P |
Arkadaşımın doğum günü partisine geri dönmek isterdim.Çok güzel geçmişti.:uf: |
o ağladığım ilk gune |
geçirdiğim hiç bir zamandan pişman olmadım çok şukur ama Fatih Sultan Mehmetle bi el tavla atmak isterdim :D |
Çok değil 2009 Kasım ayına ve İstanbul'a gitmek isterdim.Hayatımda unutamadığım o güne gitmek isterdim:) |
31 temmuz 2005 yilina... |
çocukluğuma 12 yaşıma dönmeyi çok isterdim benim hayatımda ne keşkelerim vardır nede pişmanlıklarım...taki babamı kaybettikten sonra, babam tek pişmanlıklarım tek keşkelerim oldu... |
geçmişe dönmek olsaydı canım babamın yaşadığı zamana dönmek ve onla olmak isterdimm:( |
Ben sadece 1 yaşıma dönerdim. |
30 mayıs 2012 ye dönüp o otobüse binmek isterdim... |
Doğanın saf ve Temiz olduğu,hayvanların mutlu olduğu bir zamana gitmek isterdim. |
Bana aşık olduğunu söylediği zamana gitmek isterdim :) |
Annemle olamk isterdim babamla ve annemle birlikte :*(hayatımı adadığım ailemle olmak isterdim... NOT:Hemen bu mesajı silecekler bundan eminim... |
vikinglerin hakim olduğu dönem :) Vikingler, İskandinavya'lı korsan ve tüccar kavim. Yılın büyük kısmını denizlerde geçirmiş olan savaşçı bir halktır. 8 - 11. yüzyıllar arasında kuzeybatı Avrupa'da birçok yeri fethetmişlerdir. |
Dinazorların yanına gitmek isterdim |
Osmanlı devletinin zamanına giderdim... 1300lü yıllara... |
Taş devrine gitmek isterdim. |
Japonya'ya atom bombasi atıldığı zamana gidip o bombayı ellerinde patlatmak isterdim (annoy) ♥Japonya♡ |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık