![]() |
|
en sevdiğim : frog_into_prince:kiss: en samimi : frog_into_prince:tender: en kardeş : requiem eanternam:hug: en fenerbahçeli : requiem eanternam:smiley32::D en iyimser : mhtp__dnz88:wiggle: en sinirli : RuffRyders:noangel: |
En romantik mod: Ahmed...:lips: |
en hanımefendi--anelya |
En Cok Post Kasan= Requiem Aeternam :P En Ablam=ThE_HeLeN En Sevdigim=mgLLs En Slave of Darkness=[WoL]bL |
en yaraması....the encrypted |
en sevdiğim tehe_helen en şeker ben |
en centilmen : frog_into_prince:D en kardeş : requiem eanternam:hug: |
en ii kalpli : anelya :rose: en yalnız artık ben :broken: |
en teselliye ihtiyacı olan : RuffRyders:kiss2: |
Yorumsuz...:dontknow: |
en yeni : mystrious:hiya: |
Birbirinize iltifat etme süreciniz sona erince oyun oynamaya da karar veririsiniz umarım. Aksi halde kurallara göre oynanmadığı gerekçesiyle konu kapatılıp arşive kaldırılacaktır. :noangel: |
en ciddi : ThinkerBeLL ;) |
en sevimli:nur_08 en şeker:nur_08 en dostu:nur_08 en güzeli:nur_08 en şıpsevdisi:nur_08:rofl: |
en sevimli:the encrypted en şeker:the encrypyed en dostu:the encrypted en yakışıklısı:the encrypted en şıpsevdisi:the encrypted |
|
en aşkım,cnmcım,,herşeyim=RuffRyders :inlove: en şeker=anelya :kiss: en ballişim=Bugs Bunny:rose: en sewdiğim,,beğendiğim,,bidenemmm=ThE_HeLeN:hug: :rose: :kiss: |
en uyumlu --frog_into_prince en sudan bahaneci---(---------) |
en sevdiğim - karakiz_38 en balişi - mhtp_dnz88 en şirin - nur_08 - isokolik yk en yalnızı - BuGS_BuNNY |
forum oynunu takılanların hepsi en güzel en iyi en dürüs en saygılı en yakışımlı en karizmaa:D |
Natyeş sanırım en çok forum oyununa takılanı.... Daha yeniyim kimseyi tanımıorum amaa... |
forumun en yenisi ve en iyi olacak üyesi PyrrhA:) aramıza hoş geldin |
Forumun en cana yakın üyesi Natyeş...Hoşbuldum... |
en sıcak kanlı hemen üstümdeki güzel bayan:) |
en karizma---NaTyEş |
en güzeli PyrrhA en yakışıklısıda unwritten |
Alıntı:
Çabuk unutuyorsunuz https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/angry2.gif |
unutmuyoruz yenilere alışsınlar diye iltifat ediyoruz;) kötü bir niyetimiz yok forumun forumu geçelim sitenin en güzel bayanı ThinkerBeLL |
en kuralcı--thinkerbell |
en çok hata yapan ben |
Alıntı:
Alıntı:
Aksi halde konu kapatılıp arşive kaldırılacak. Alıntı:
|
Kuralına göre oynayalım en agresifi ThinkerbeLL |
Oyun kapatıldı! Yenisi de açılmayacaktır. Sizleri inatlaşır gibi cevaplar vermemeniz konusunda uyardım. Ama görüyorum ki hala aynı eda içindesiniz. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ancak belirtilen hususlara dikkat edilerek oynanacaktır. |
en şeker== anelya....karakız_38:) en kardeş==Bugs Bunny:hug: en güzel==ThE_HeLen:kiss: en iyi admin==ThinkerBeLL:rose: |
en şeker:mhtp_dnz88:rose: en candan:isokolik yk:kiss: en kardeş:nur_08:tender: en sıcakkanlı:bugs_bunny:hug: |
en en benimiçin değerli - karakiz_38 en baliş - mhtp__dnz88 en şeker - isokolik yk - nur_08 en kardeş -RuffRayders |
en sıcakkanlı? Leblebi en online? RuffRyders en mutlu? Requem :) en çalışkan? ThinkerBell |
*en sıcakkanlı?mhtp_dnz88:kiss: *en ciddi?Neutralizer:smiley9: *en agresif?My Love Four You(sw) *en duygusal?Noranynn:smiley9: *en çalışkan?Arwen:rose: *en küçük?Mikropçuk_11:tender: *en büyük?Morrigan:kiss: *en online?Thinkerbell:smiley9: *en sanatçı?Neutralizer:smiley9: *becerikli?Neutralizer:rose: *en sinirli?Thinkerbell:smiley9: *en candan?NAIAS:kiss: *en fanatik?ThE_HeLeN:lips: *en kibar?ThE_HeLeN:lips: *en kardeş?[WOL]BL:hug: *ençılgın?Gizemli67:kiss: *en hırçın?ArT of the deVil:smiley9: *en iyi admin?Neutralizer , thinkerbell,Noranynn:smiley9: *en iyi mod?asla_asla_asla:smiley9: *en şeker?Kafeyelmer:smiley9: *en güzel?mhtp_dnz88:kiss::hug::tender::rose: |
en gidenler --masalprenses,frog_into_prince,burdayım en sevimli,uyumlu --anelya,requiem |
en şeker__karakız_38....anelya:) en sıcakkanlı__anelya..ritsa..Requem aeternam...KENCISİ:rose: en ciddi__Thinkerbell:rose: en çalışkan__ThE_HeLeN:rose: en kibar__hfd_1001:) en becerikli__ThE-HeLeN__Thınkerbell en saygılı__hfd_1001...yüksel2 en iyi admin__Thınkerbell...Neutralizer:rose: en iyi mod__inlove...memft...sudeniz:rose: en çılgın__Ready...Requem aeternam en kardeş__Bugs Bunny:hug: en sevdiğim(((herşeyim))__RuffRyders:inlove::kiss: en güzel__ThE_HeLeN:smiley9::kiss::rose: en iyi arkadaşım__ThE_HeLeN:rose::tender: |
Helen Naptın sen ya :D Tanımadıın kimse yOk heraLde :D |
En Teröre Kızgın = ben :@ |
En Teröre Kızgın olan The Unique |
en papağan:estudiantes:rofl: |
en küçüğü olduğum için su sorunum yok...ne demişler "su küçüğün söz büyüğün"... |
cocukfb ben en küçüüğümm sus bakım sen :P |
en en benimiçin değerli - karakiz_38 en baliş - mhtp__dnz88 en şeker - isokolik yk - nur_08 - Queen_Angel en kardeş -RuffRayders en küçük - EFSANe_33 en abisi - The Unique |
| Saat: 16:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık