![]() |
msn'nem için eklenti arıyordum buldum aslında biliyordum arkadaşım tavsiye etmişti ama zamanım olmamıştı bakmaya bakınca da hoşlanıvirdim o kadar |
gothic resim arıyordum, deli gibi ordan oraya giriyordum ve aniden MSXLABSın içinde buldum kendimi. sitede daha yeniyim ama 6.hissime herzaman güvenirim ve çok geniş kaynaklı 1 yere düştüğümü hissediyorum :) eski arkadaşların yazdıklarına bakılırsa bende burda yaşlanacağa benziyorum :) şimdiden herkese iyi eğlenceler |
şans esrı buldum derım bı dosya arastırırken sımdı ben nasıl ızlerle konusucam bundan ıste bılgım yok ok bana yardım edersınız herhalde |
Yeni Gelenler Hoşgeldiniz (^) :banana: |
slm arkadaşlar..walla bir program indirmek istiyordum we arkadaşım bu siteyi önerdi..siteye girdim we hayran kaldım:bow:adım tuana herkese bol paylaşımlı günler dileğiyle.. |
ben bundan yaklaşık 1 yıl önec tanıştım ve hemen üye oldum.adeta aşık olmuştum siteye ancak bilgisayardan bir müddet uzak kaldım ve nerdeyse bütün şifrelerimi, üye adlarımı unuttum ve sonunda kavuştum bilgisayarıma, msxlabıma :D ama burdada açıcak konu, yazıcak mesaj kalmamaış :D arıyorum ama bakim ilk fırsatta bişeler eklicem :D |
omerx tavsiye etti sağolsun |
SLM HERKESE BURDA OLMAKTAN MUTLUYUMMM :) DISCOVERY LIVE MASENGER ARARKEN BURAYI BULDUMM BIDE BI ARKADASIM DA SOLEMISTI GUZEL BI SITE DIYE ...........BURAYA GELMEK BOYLE OLDU...... :) |
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Kimya kurtarma sınavına çalışıyodum birden bu site geldi önüme bi inceliyeyim dedim hoş bi site üye oldum :D :D :D |
merhaba tesadüfen google den buldum sizleri ve hayran kaldım bundan sonra bende aranızdayım pepe666 |
| Saat: 16:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık