![]() |
bir forum site sayasinde tanıdım;) |
GİRDİGİM HİC BİR SİTEYE BENZEMİYOR BU DAHA GUZEL OLDU |
ben üni öğrencisiyim çanım sıkılıyodu google ye forum siteleri yazdım ve geldim şimdilik bakıyorum ama iii se vazgeçilmez bi üye olurum yani millet ben geliyorum |
herkese mrb çanakkale zaferini ararken siteyi buldum inş güzel vakit geçiririz |
merhabalar googla siir ariyordum tesadüs burayi tikladim. ilk günum aranizda bismillah pcyi acdigimda artik siteye damlayacgim harika bir yer |
MsXLabs´la beni pigeon tanıştırdı ve artık bırakamıyorum...teşekkürler pigeon teşekkürler MsXLabs NEFRETNET |
bende gariban nickimdende belli gariban gerçek adım sedat'tır hayatın acımasız girdabında rotasızca dönen biriyim işte daha nasıl tanıtayım sizlere kendimi bide üstüne ayrılık vurdu beni artık tanırsınız heralde işte böyleee.... |
Bu site ile nasıl tanıştığıma gelince; site ile karşılaşmam rastlantı oldu.Teşekkür ederim güzel bir site olmuş.İyi günler dilerim. |
stuff plus ararken bi de baktım karşıma msxlabs dedim kendi kendime wuuuuov ama bazen korkuyorum acaba virus varmıdır die bu yüzden başıma gelmiyen kalmadı:( |
pardon yanlış yasmışım:D:D beni tanıştıran pigeons tur ...kendisi beni bu forumla tanıştırdı iiiyiki tanıştırdı..yaşa pigeons:D:D:D |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık