![]() |
arkadaşlar çok komik ama ben gecenin bir yarısında uykum kaçtı ve şahanın video kliplerini arıyodum ve nasıl olduğunu bilmediğim bir sebebten dolayı bu siteye girdim normalde hemen geçerdim ama giriş kısmı öyle etkileyiciydiki bu site nedir neyin nesidir dşye bi bakayım dedim sonucunda ne şahan kaldı ne de uykum yaklaşık3 saattir bu sitedeyim ve gerçekten müthiş bir site olmuş artık klişe bir söz olan ama benim hiç kullanmadığım bir söz yapan arkadaşlara emeğiniz verdiğiniz değer özen mükemmel sizi kutlarım ve emeğinize sağlık :) |
merhabalar ben lancelot aslında gothic resim araken tanıştım MsXLabs ile inşallah iyi bir dostluk çerçevesinde çok ii arkadaşlıklar kurarız hee bu arada benim adım gökhan saygılarımla.... |
BENDE GOOGLE DAN BULDUM YENİYİM BAKICAZ |
merhaba ben vural; gününün 15 saatini internette geciren diger zamanlarda ise uyuyan biriyim :) sitenizi çok değerli arkadaşım ***_CaDı_*** tavsiye etti ve onun sayesinde şimdi aranızdayım. Güzel tasarlanılmış bir site izlenimi verdi bana. iLk izlenimim bu. Daha sık görüşebilmek dilegiyle:wave: |
merhabalar ben serkan. bu siteyi tamamen tesadüfen gördüm yazılan akademik konular hoşuma gitti :)bundan sonra bu formun mübtalası olacagımı düşünüyorum :D |
tşkler |
kısaca anlatayım: emekli müzik öğretmeniyim.google da dolaşırken tesadüf eseri gördüm ilgimi çekti üye oldum.msx labs çalışanlarını kutlarım harika bir site.çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
merhaba Avatar ararken karsıma cıktı ilk önce söyle bir gezdim güzel bir Forum ve kaydolmaya kararverdim.Forumlarda dolasmayı severim .... Sık Sok görüsmek dileği ile... Bol Paylaşımlar.. |
merhaba awc setup programi ariyordum sizin sitenizle tanistim ve dikatle bakmaya basladim hosuma gitti ve uye olmaya karar verdim |
KİMSE TAVSİYE ETMEDİ RESİM ARARKEN BULDUM VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık