![]() |
Yalan çok fazla söylenirse gerçeğe dönüşür. Lenin |
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Tanrı göz yaşlarını sayar... Kadın erkeğin ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi. Ama başından da yaratılmadı. Üstün olmasın diye. Göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; kolun biraz altından, korunsun diye; kalp hizasından sevilsin diye... talmud'dan alıntı |
Sağlıklı düşünmenin yolu, nüfusun üçte ikisiyle aynı fikirde olmamakta yatar. Oscar Wilde |
Bütün dünya bir sahnedir ve hepimiz sahneye provasız çıkmışız. Sean O'Casey |
Geçmişte yaşamayın ya da gelecek hayallerinde kaybolmayın, sadece yaşadığınız şu ana konsantre olun. Buddha |
Sürekli mutluluğu arayarak asla mutlu olamazsın. Sürekli hayatın anlamını arayarak da asla yaşayamazsın. Albert Camus |
Genç bir delikanlı saatlerdir genç kızın peşinden geliyordu.Genç kız dayanamayıp arkasını döndü : - Neden saatlerdir beni takip ediyorsunuz? diye sordu. Genç erkek : -Sizi seviyorum hem de canımdan çok seviyorum! Genç kız : -Bak benim arkamdan ablam geliyor, o benden daha güzel benden iş çıkmaz sen ona git.. Delikanlı arkasını dönüp bakınca çok çirkin bir kızın geldiğini görüp sinirlenmiş ve genç kıza dönmüş : -Neden bana yalan söylediniz? -Asıl siz bana neden yalan söylediniz? Eğer beni yeterince seviyor olsaydınız dönüp arkanıza bakmazdınız çünkü gözünüz benden başkasını görmezdi!! |
Hayat ancak geriye doğru baktığında anlaşılabilir ama hep ileriye doğru yaşanır. Soren Kierkegaard |
İki tırnak işareti arasına sığan bir kaç kelimeydin sen, İçimi oyup geçen rüzgarlara inat, yürek durağımda beklediğim tek yolcu. Gerçeklerde aramıyorum artık seni Gerçek olmadığına inandırdım kendimi. Kırgınım yalnızca Hatta adı aşk ile başlayan cümleler Kulağımı tırmalayan rahatsız edici birer ses artık Mülteci bir kaçaklığım vardı eskiden Şimdilerde çığlık çığlığa sana susuyorum ! Gülüşleriniz gözlerinize ışık olsun... |
Toplum tuzlu su gibidir. Yüzersin ama yutamazsın. Arthur Stringer |
| Saat: 12:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık