MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19926-msn-hata-kodu-80048820-windows-live-messenger-hatasi.html)

Misafir 3 Eylül 2009 16:26

parola yanlış diyor

Misafir 6 Eylül 2009 00:53

arkadaşlar ben burda yazan ve izternette byuldugum her şeyi denedim fakat olmadı sorun sadece msn de degil internet sayfalarınıda açamıyorum pc nin kafası eserse açıyo yoksa açmıyo bu forumu açana kadar ne çektim tek çare format mı yoksa başka çaresi var mı???

Misafir 8 Eylül 2009 19:36

Alıntı:

8100036 hata kodu
Nasıl duzeltebılırım bu sorunu acaba arkadaslar _?

Misafir 10 Eylül 2009 18:09

HEPSİNİ DENEDİM OLMADI NOLUR YARDIM

nötrino 10 Eylül 2009 20:17

Msn Hata 80048820 & 80048439 Kesin Çözüm.

İnternet Explorer > Özellikler > Bağlantılar > Ayarlar > Özellikler > Ağ İletişimi > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler > Aşağıdaki DNS Sunucularını Kullan Dedikten Sonra

Yeğlenen DNS Sunucusu -............
Diğer DNS Sunucusu - ..............

Bunları Ayarladıktan Sonra Bağlantınızı Kapatıp Açın ve Tekrar Deneyin Msn'e Bağlanmayı

birde bu hatada pc nizin tarihine bakın eğer yanlışsa ondan da girmiyor olabilir

Misafir 11 Eylül 2009 13:43

Alıntı:

msn açılmıyor nasıl açabilirim

MSN AÇİLMIYOR NE YAPMAM LAZIM SÜREKLİ HATA VERİYOR

Misafir 14 Eylül 2009 20:22

yukarıdaki işlemleri denedik hala hata raporu gönder diyo ve msn açılmıyo

Misafir 14 Eylül 2009 20:28

İnternetim olmasa Cvp Yazamam :S En son sürüm yüklü hatta tüm sürümlerde denedim gene olmuyo :S 2 gün önce giriyodu bi sorun yoktu. Güvenlik duvarı yok Tarih ve saati 2 gün önceye aldım çünkü 2 gün önce çalışıyodu. oLmadı tabi şuan güncel durumda saat ve tarihte sorun yok Güvenlik duvarı ve tüm vürüs tarayıcılar devre dışı başlat çalıştıra söylediğiniz herşeyi yazım fark yok. bazen 81000306 bazende 80048820 hatalarını verio... Ve hiç bir Msn adresime giremiyorum.

BiRinin YaRDım EtmeSi Lazım internetin En güZeL yanı Msn oLmaDan Hiç Bişi oLmuyoOo.
AyrıCa Msn Artıq Günlük hayatın bi parçası oldu Hani Artıq Çok SinirLenmeye başladım 2 gündür Pc başından kalkmadan bu sitede ne yazıyosa herşeyi denedim... SıKıLdım

Girmek için 15 kere felan daha denedim 80071392 hatasınıda aldım SayGıLar :S

DeLiSahiN 14 Eylül 2009 20:36

Bu zamana kadarki tüm yorumları kim ne dediyse denedim yoq sadece bi arkadaş yasaklı sitelere girmekle ilgili bi program sölemiş :S onuda sildim ama gene giremiyorum...

DeLiSahiN 16 Eylül 2009 02:52

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1488857)
İnternetim olmasa Cvp Yazamam :S En son sürüm yüklü hatta tüm sürümlerde denedim gene olmuyo :S 2 gün önce giriyodu bi sorun yoktu. Güvenlik duvarı yok Tarih ve saati 2 gün önceye aldım çünkü 2 gün önce çalışıyodu. oLmadı tabi şuan güncel durumda saat ve tarihte sorun yok Güvenlik duvarı ve tüm vürüs tarayıcılar devre dışı başlat çalıştıra söylediğiniz herşeyi yazım fark yok. bazen 81000306 bazende 80048820 hatalarını verio... Ve hiç bir Msn adresime giremiyorum.

BiRinin YaRDım EtmeSi Lazım internetin En güZeL yanı Msn oLmaDan Hiç Bişi oLmuyoOo.
AyrıCa Msn Artıq Günlük hayatın bi parçası oldu Hani Artıq Çok SinirLenmeye başladım 2 gündür Pc başından kalkmadan bu sitede ne yazıyosa herşeyi denedim... SıKıLdım

Girmek için 15 kere felan daha denedim 80071392 hatasınıda aldım SayGıLar :S

Evet ArkadaşLar :D:D SonunDa Girdim böle bişi herkezin başına gelebileceği için Yardım ediyim dedim
Ben Msn messengera hala giremiyorum Ama AMAAAAA :D:D Aması war
gezginler die bi sitede herkez biliyodur dai reklam yapmıyom :D:D
Amsn die bi program war dandik bişi hatta berbat :D:D
Msnin ilk versionuna benzio ama o programla girebiliyorum...

En azından arkadaşalarımla konusabiliyorum
belki yardımcı olmuşumdur....

Saat: 04:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık