![]() |
bence uğrasmaya değmez normal bağla git zaten okula eğitim görmek için gidilir kendini beğendirmek için deil zeynep.... |
arkadaşlar benim saçım kısa üçgen nasıl bir saç modeli yapabilirim? |
evttttttttttttt acilllllllllllllllllllllllllllllllll çok basit spreysiz fln saç modelli yomu |
Bende 6.sınıf öğrencisiyim bizim ogretmenımızde sacımızı ormemızı istıyo ama ben saclarımı topuz,at kuyrugu,veya tel tokalarla kahkül bölümünden takıyorum |
seda 8 ci sınıf için saç modelleri lütfen sevgilime güzel görükmem lazım lütfenn |
ya tşk elinize sağlık ama ben böyle bir şey istemiyorum yani topuz modelleri at kuruğu modelleri örgü modlleri falan iatiyorum yardımcı olabilir misiniz |
ya resim koyun lütfen.! ayrıca sçlarım düz ama elektrklenio offf |
düz saçlar için önce tepesini biraz kabartın sonra kuyruk yapın bağlayın ön perçmede hacmli br şekl vrn süpr oluyo ama bana daha dğşk modeller lzmmm lütfen yardım edin |
yha bende farklı bır sac modelı ıstıyorum zaten bunların hepsını HERKES YAPIOR AMA YINEDE SAOL FARKLI SAC MODELII BAKLIYORUMM |
bence okula giderken örün en iisi oluyo benim saçlarım çok uzun ve düzler uğraşıyorum çok hele topuz için... ancak örünce hem güzel hem sade ve şık duruyo :) |
| Saat: 14:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık