![]() |
birbuçuktan 2 fizik düşer ingilizce iki düşer;)))) |
Alıntı:
benim 2.48,88 gidiyor geçermiyim ? mebin sitesinden baktım geçmek için not önemli değil kaç düşmüşse o önemli mesela 1 mi düştü ders kredisi 4 = 4 kredi gelir hepsini toplayıp haftalık programa bölünür. eminmisiniz 100 lük sistemle geçildiğine ? |
ben lise1 ögrncisiyim ortalamma 52 5 tane zayıfım var gteçermiyim? kalırmıyım? |
önemli ... ya şimdi benim 2 tane zayıfım geldi 40tan . ortalamam 2.50yi geçerse sınıfı geçiyormuyum ve bu derslerimi vermem gerekirmi ... düz lise 9.sınıf öğrencisiyim zayıf olan derslerim matematik ve geometri öbür derslerim iyi ... 73 kredi falan diyolar . kredi böylemi hesaplanıyo mesela benim ingilizcem şu anda 5 ders saati 3. 5.3 ... 15 ediyor bütün dersleri böyle haftalık ders saati ile notumuzla çarpıp toplayınca 73 olursa yani 2.50 olunca geçiyrz böylemi hesplnıyo lütfen cvplrmısnz ... |
ben endüstri meslek lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. karneme 2 tane 1 geliyor (biyoloji,geometri) yılsonu karne not ortalamam ise 2.43 geliyor.sınıfı geçebilirmiyim geçebilirsem ne şekilde geçebilirim? |
bu paylaştığınız şey açılmıyor lütfe düzeltin :( |
ortalaman 2.50 yi tutuyorsa sorumlu olmazsın ama tutturamıyorsan yazın o derslerden sınava girersin. alacağın not senin 2 dönemin ortalaması ile toplanıp 2 ye bölünür. 2.50 i geçersen sorumluluğun kalkar. |
arkadaslar benim ortalamam 52 fakat 5 lik sisteme göre 2.24 dior ben kalırmıyım geçermiyim yaa :) |
ARkadaşlar benim Ortalamam = 53.58 gecermiyim söyleyin ya |
benim 6 zayıfım var Dil Anlatım 2 ortalama 49,2063.... Geçerniyim ben ??? |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık