![]() |
Geri Kalanlar Senden arda kalan yıkıntılar arasındayım... Yar gitti arkasına bakmadı, ağlamaklıyım! Be günle yaşamıştık, neler paylaşmıştık, bu kadar kolay mıydı sevgili terketmek! Ah sevgili(!) Sen benim her şeyimdin, benim sevdiğimdin, çok severdin hani, nasıl da gittin. Öksüz çocuklar gibi beni nasıl da sensizliğe mahkum ettin ya da kim bilir, belki de bırakmak zorunda kaldın. El ele tutuşup, hiç ayrılamayacağımızı terkedirdik, ayrılacağımızı bilircesine, her gittiğimiz yerde şarkımızı söylerdik..... Biz seninle hep gülerdik, ağlamayı beceremedik! ben ne kendimi sensiz düşünebilirim, ne de seni bensiz... Olmaz olamaz. O zaman güneş doğar mı gökyüzüne, aynı güzellikle, ya çiçekler açar mı, hayat devam ediyor dercesine... sende yapamazsın bensiz. gel bekliyorum.seni çok seviyorum.. |
Şimdi yola çıktı isyanlarım Acının sokaklarında boş boş dolaşmaya Hadi sende gel taş kalpli sevenim Unutmaya gel sende Unutmanın acılarını da beraber çekelim Bak benim şu deli gönlüm başarıyor Ama bak!! Unturkende acı çekermiş insan Unuturkende kururmuş göz pınarları Ve unuturkende kararsız kalırmış kalbi Çaresiz Dursammı çarpsammı |
AĞLADIM Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde, Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum.. Ve Her gece aglıyorum.. |
BENİ BANA BIRAK.... Yüreğimdeki SEVGİNİ yok edemiyorum... Düşüncelerimden SENİ çıkaramıyorum... Gözlerimden YÜZÜNÜ silemiyorum... Yüreğimdeki SEVGİNİ yok et. Düşüncelerimdeki SENİ çıkar. Gözlerimden YÜZÜNÜ sil. Bana yardım et CANISIM... Dayanamıyorum artık... BENİ BANA BIRAK YÜREĞİM... SiMYaCı... |
GEL.. Gel..bir gün olsun gel Essin bahar yelleri Birazcık seviyorsan Söndür bu ateşini. Ne yaptımki sana ben Zindan oldu gecelerim Ömrümü sana verdim Haketmedim acı çekmeyi.. |
Batık bir şehrin ortasındayım yine bugün Ab-ı hayatın son demindeyim Ağlamaklı ve üzgün... Saatler geçmiyor Günler tükenmiyor Zalim kader hayatıma yine kelepçeler vuruyor Savuruyor dinmeyen rüzgar bedenimi Bir demet mutluluk için Gözyaşlarım kana bulanıyor Ve sonra Güneş doğmamak üzereye batıyor Karanlık çöküyor rüyalarıma Beni gecenin matemiyle başbaşa bırakıyor Takvim yaprakları şubat'ın 22'sini gösteriyor Yalnızlığın hiç bitmeyen uğultusu Yalan dünya sanatının sonsuz yolu Söyleyin bana aşkın kötü bir oyunu mu bu ? Sanki delirircesine yaşıyorum aşkı Aşkın gemisinde hırçın dalgalarla boğuşuyorum Yelkenlerimi açtım direniyorum hayata Hasretin yüreğimde yumuyorum gözlerimi hayata. |
Artık gülüşler yalan oldu yüzlerde, Dostluklar ırak kaldı gönüllere, Gözümden akan yaşın her damlasında, Kaybettim sevdiklerimi ansızın, Bunca geçen seneler, Göz kırpmasıymış hayatın insana, Ve bir damla göz yaşıymış çekilen çile, Ağlamakmış meğer dertlerin son durağı, Ağlamayı beceremedim derdim çok olsada, Ölmeye hazırmışım meğer... |
Seni seviyorum Son bir hatıram olsun bu şiir sana, Son kez yazıyor olsam da Sen duy bunu unutma Seviyorum seviyorum ben seni Unutma sakın beni… Hayallerim bir mum oldu artık Alevlere karıştı yandı kül oldu Dün gece uçurdum yanan küllerimi Uçurumdan attım sensizliğimi Adını yazdım defalarca kalbime Hiç girilmemiş sığınak köşede Silemez hiç kimse yüreğimden asla sevgini Bir kez bile unutmak istemedim hiç seni |
Dalgalar Sahile seni yazdım Ama her dalga İsmini silip Seni benden Biraz daha uzaklaştırdı Her dalga sahile vurduğunda Bana olan kırgınlığını haykırıyordu Masum dalgalar Birbirimizi sevdiğimiz kadar Hızlı çarpıyordu kıyıya Yeni bir günde Masum dalgaları dinle ve ben beni düşün Sensiz nasıl olduğumu Seni masum dalgalarla başbaşa bırakıyorum |
| Saat: 05:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık