MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

MYDMR 19 Mayıs 2008 00:13

Bigün daha bitti..Mutluyum:inlove:Aşkım şu an uykuda,ben de gidiorum artık yoruldum..:cici:

odrii 19 Mayıs 2008 01:28

saat gece yarısını bilmem kaç geçiyor. Askere gidecek bir arkadaşımın eğlencesinden geldim. Askere uğurlanmanın nasıl bir duygu olduğunu anlayamayacağım.:) doğrusu benim askerlik bitmez ya neyse. çok oynadık herhalde her yanım ağrıyor. uyku vaktide geldi geçiyor:)

KENCISii 19 Mayıs 2008 04:22

günlük ben yine cok sinirliyim gelme östüme sakın

Mikropçuk_11 19 Mayıs 2008 10:20

bıktım bu hayattan ulennnnnnnnn

odrii 20 Mayıs 2008 00:57

Bugün gittim ve biltimi aldım artık memleketten ayrılma zamanı geldi. Bi 3-4 ay daha evi göremem herhalde. Neyse alıştık nasıl olsa göçebe hayatı yaşamaya:) İnşallah bizim mekana internet gelmiştir yoksa kontör parası batıracak beni:P

Misafir 20 Mayıs 2008 23:35

Günlük bildiğim ve inandığım tek şey onu çok sevdiğim ve onun da beni:inlove:

victorious(L)SüPeRsiN

Misafir 21 Mayıs 2008 23:09

Yine ben günlük:DBugün süperdi.Hotworking in yanındaydım evlirine gittik harikaydı her şey onu çok seviyorum canım arkadaşım benimm:kiss:

MYDMR 21 Mayıs 2008 23:16

Bugün cok cok daha güseldi günlügüm.süpersin bizdeydi bi güsel eglendik bebemle:kiss:.bi güsel haber daha elcin canımmm benim yakın ark.ım cıktı cok mutluyum.okulda yarısmadan mutlu ayrıldım....ama daha da önemlisi onu cok cok seviyorum o benim herseyim:shy2:

odrii 22 Mayıs 2008 18:45

sadece off. sıkıldım yaw bir insan ancak bu kadarmı huzursuz edilir. Bende adam akıllı insanlarla tanışıp onlarla çalışmak istiyorum:(

The Unique 22 Mayıs 2008 18:53

kaptanın seyir defteri yıl 2008 :P bugün msx te gergin 1 ortam olmadan güzel 1 gün geçirdim :)

Lavie 22 Mayıs 2008 19:57

günlük yazmada pek başarılı olduğum sayılmaz.ama msx'ta günlük tutmanın nasıl bişi oldugunu merak ettim..belki burda devamlı yazma kabiliyetim gelişir:Dbende artık buraya yazmaya karar verdim.aslında yazmama neden olan şey ise bugün cok neşeli ve mutlu olmam olabilir...ki öle:Dben aslında cok matrak biriyimdir gülmeyi cok seven in yanında güldürmeyide severim .bide burası bensiz hoş olmuyo diye iki kelime yazım didim:D:D

MYDMR 22 Mayıs 2008 21:35

Bugün yine aynıydı günlük bildigin okul işte:cici:Biras sıcaktı hava sersem sersem dolastım ama evim evim güsel evime gelince hele hele su pcnin basına gecince süper oldum:muz:...
Ben yine mutluyum cünkü onu seviyorum daha ne olsun:inlove:

Misafir 23 Mayıs 2008 00:15

Günlüğümm bugün gün güzel sayılırdı.Ama kuzumla tartışmamız biraz değil bayağı moralimi bozdu.Bundan sonra bize zarar vermeye ona zarar vermeye çalışan kimseyle konuşmucam.Onu kaybetmekten çok korkuorum zaten.O benim bitanem canım kankam her şeyim.Ama yine barıştık zaten birbirimize küsemiyoruz.:DKusumm iyi ki varsın bea(L)(L):inlove::kiss:

Bia 23 Mayıs 2008 00:21

Sevgili gunluk ,
Hadi bende yazayim dedim xp
Anlaticak ne var son iki gundur netten cikmadim oncesinde yasadigim olaylari ve kuskunlugu sen biliyorsun ya =] iste o sebepten .. Eeeh bu halim ne kadar surer bilinmez =] Uzun surmese bariii..

MaRCeLLCaT 23 Mayıs 2008 12:55

bu sıcaklar yüzünden erimek istemiyorum .tüm kazancımı kola dondurma ve suya yatırıyorum ALLAH sonumuzu hayır etsin ...

MMDMR 23 Mayıs 2008 19:37

Günlük ağlama ya tamam bende yazayım..

Sabah erken kaltım desem yalan, işyerine geldiğimde patronum(deli karı) benden önce gelmiş.Bişey demedi işler yoğun ya bırakırım falan korkuyo :D
Bense nasıl olsa İzmire gideceğim için artık işide pek tınlamıyorum.
Ama yinede ekmek yediğimiz kaba tükürmeyiz günlük işleri yetiştireceğim.
Sıcaklarda bastırdı ama iş yerinde klima püfür püfür :P

Gelelim esas mevzuya; Bugünlerde çok mutlumuyum ne ? EVETTTTTT

ONU ÇOK SEVİYORUM

Burdan sonrası namahrem sölenmez günlük.

Hadi kendine iyi bak.

Misafir 23 Mayıs 2008 20:25

:noangel:Selam günlük yine ben:DBugün süper bir gündü yaf.Okulu es geç:DÇıkışta kankamla mekanımıza gittik.Orada Hot Working Girl özel mevzularını8-|hallettikten sonra ayrıldık mekandan yol boyunca ikimiz de ne kadar aç olduğumuzdan bişiler almamız gerektiğinden bahsederken ben bir anda dondurmacı görüp;

SüPeRsiN:Kanka ben aç diilimm.
Hot Working Girl:dondurma mı:naughty:
SüPeRsiN:evet:D
SüPeRsiN:kankaa bu dondurma çok soğuk:rofl:
Hot Working Girl:ısıtıyım istersen:D
SüPeRsiN:woow kanka yatak örtüsüne bak!
Hot Working Girl:süpermiş de bunda yatmaya kıyamaz insan:rofl:
SüPeRsiN:tatlım yatağa dokunma kanepede uyuruz:D

SüPeRsiN:kanka şu elbiseye bak ne kadar tatlı
x şahsı:sen daha tatlısın
SüPeRsiN:teşekkür ederim:D

SüPeRsiN:kankaa ayaklarının ucuna bak sağa sola bakmadan git:Dama ayaklarına bakarken otobüsü kaçırma:D
Hot Working Girl:tamam kankaa:naughty::naughty:

Günlük işte böle komik bi gündü kankamıı çook seviyorum:D:tender::tender:

MYDMR 23 Mayıs 2008 20:31

Günlükcüm yanlıs olmasın bi ara düsündüm o x sahsının üstüne ucmayı ama dedim ki ben kibar bir hanımefendiyim:cici:yapmamalıyım;)diye..
O ara o geldi aklıma:inlove:,sonra kendi kendime uçmuşum yerimde yine her zamanki gibi anlayacagın:uf:

The Unique 24 Mayıs 2008 01:18

Bugün çok yoruldum hava da iyice ısındı geldim biraz Leblebi ile uğraştım ama kızdıramadım neyse sonra konuşurus günlük umarım kimse okumaz :D

MYDMR 24 Mayıs 2008 03:16

Daha önce hic bu vakitte günlük yazmamıstım günlükcüm..vakit gece yarısı 3 olmus.ben yarı uyumus yarı uyanmıs ayaktayım..annemle babam hic uyumadı tabi orası da var..su an evde bile degiller:bilmem: günlükcüm aksama dogru yakın akrabalarımızdan birini kaybetmişiz..dün vardı bugün yok işte ölüm her an kapımızda..kendisine ve tüm ölmüşlerimize allahtan bol rahmet diliyorum:(

MMDMR 25 Mayıs 2008 21:00

ASLINDA GÜN GÜZEL BAŞLAMIŞTI 12 DE KALKTIM (GECE PS2 Yİ SAAT 3 DE BIRAKINCA). KAHVALTIDA ABİMDE VARDI. TAM KAHVALTI YAPIYORDUK Bİ GÜRÜLTÜ ADAMIN BİRİ KOMŞUNUN PARK HALİNDEKİ KAMYONA ÇARPMIŞ. http://www.finalx-team.com/frm/images/smilies/grin.gif SONRA HER HAFTA OLDUĞU GİBİ PAZARA GİTTİK MAAİLE (GİTMEZ OLAYDIM) O NE KALABALIK.....
EVE GELDİK TAM PS2 DE KARDEŞİMLE PES2008 E BAŞLADIK Kİ BABAM İÇERİYE BİR GİRDİAYNI HIZLA BİZ DIŞARI...
BU GÜN DE BÖLE GEÇTİ BE GÜNLÜKÜM
HADİ SANA İYİ GECELER....

MYDMR 25 Mayıs 2008 21:30

Günlükcüm malumun bugün pazardı..msxlabs cok dolu diildi forumlara taklıdım biras,sonra canım sıkıldı ne yaptıgımı hatırlamıorum..Aksama dogru babam geldi köyden,cenazeyi kaldırmıslar..Ama eve gelen babam bize daha cok baglanmıstı,özlemiş ya:tender:..sonra askım geldi kankamla beraber konusuyoruz..ikisinide cok seviorum ya ama aynı sekilde diil:naughty:canlarım benim:cici:

Gabriella 26 Mayıs 2008 15:53

Düğümü çözmek isterken bende dolanıyorum sanki içine günlük..?
Ya da öyle hissediyorum..
Karmakarışık olmak neden bu kadar zor?
Belki çözülür diye umut ediyorum..Belki..

MYDMR 27 Mayıs 2008 22:30

Bugün duygu seli yasadık,özellikle geceye dogru günlük..Çok önemli bir gündü..Söz verdik:tender:Herseye herkese rest cektik..Çünkü o mutluluk bizim hakkımız biz birbirimiz icin varız:inlove:iyi geceler daha ders calısacagım:naughty:

MMDMR 27 Mayıs 2008 22:32

Bugün duygu seli yasadık,özellikle geceye dogru günlük..Çok önemli bir gündü..Söz verdik:tender:Herseye herkese rest cektik..Çünkü o mutluluk bizim hakkımız biz birbirimiz icin varız:inlove:

Misafir 28 Mayıs 2008 20:46

Kusum yok ortalarda :S sınavımın biri iyi biri kötü geçti:D gülsem mi ağlasam mı tabiki güleceğim:Dsoruları görmen lazımdı süsleme sanatını sormuş hoca bizde mimar olacağız ya:PAma özetle gün güzel bitecek gibi kusum da gelirse değmeyin keyfime :tender: :kiss:

Misafir 28 Mayıs 2008 22:04

Bugün çok komik geçti alp hocamız telefonnlara poz vermekle uğraştı teknolojik aletleri görünce dayanamaz kontrole başlar abdulkadir hocadan sanat tarihi sorularını azaltmasını istedik olmadı olsun çalışırız felsefeden sınav olduk arkadaşım deniz cumali hocaya çok dargın ve bu yüzden selamda vermiyor ben denizi kandırmaya çalışıyorum böyle yapma bak not zamanı diye ama anlamıyor olsun yinede çok güzel geçti bugün=)

The Unique 28 Mayıs 2008 23:54

bugün nasıl geçti anlamadım msx e pek giremedim ee yaz geldi :P neyse günlük yarın görüşürüz inşallah :inlove:

odrii 29 Mayıs 2008 09:54

sanal günlük nasılsın canım :D
neyse ben bingöl merkezdeyim pc yi çökerttim driverlarını indirmekle uğraşıyorum :)

MaRCeLLCaT 29 Mayıs 2008 12:38

avuçlarımın arasından su gibi sızan hayatımı izliyorum hiç içinde değilmişim gibi 1 saat sonramı düşünemiyorum ve düşünmekte istemiyorum .ne hissettiğimi bilmiyorum .sadece sesler var kulağımda kaç kişi kim ne konuşuyor bilmiyorum ama susturamıyorum .su bitecek onlarda susacak . yorgunum

Misafir 29 Mayıs 2008 15:25

bugünde sınavlı bir gündü beden boştu bizde üstümüzü giymedik en sonunda dersler boş diye eve giderken müdür yardımcısı bizi gördü sınıfca konferans salonuna indrdi biz ne oldu acaba filan derken bir arkadaşımız resim yarışmasında dereceye girmiş meğer ödül verilecekmiş bunu izlemek için öğrenci topluyorlarmış BÜTÜn okul dağılmış bir okulda ik sınıf kaldı diğer sınıfta kardeşimin sınıfıydı :D izledik Bİtii eve geldik bende bittim he bu arada yarın sanattan sınavız şans dile bana=)

Misafir 29 Mayıs 2008 21:59

Gün bitmek üzere ben çok yorgunum kırıklık var üzerimde:S başım ağrıyor hafiften bugün kusuma da dedim gelcem diye ama hatlar yokmuş napıım:Sneyse günlük bıraksalar 1 ay uyurum bu yorgunlukla:S Yeni günden tek dileğim bizi hep mutlu kılması hep birlikte her şey gönlümüzce olsunn kusumm seni seviyoyum canım arkadaşımm:shy2: :tender:

Misafir 30 Mayıs 2008 22:57

evet ne çabuk geçiyyor günler daha dün bugün hakkında yorum yaparken şimdi başka bir güne geçiyoruz hayırlısıyla.....
bugün okulda sanat tarihi olduk inanın tarih dersinden daha zorladı zor kafama girdi ama mükemmel geçti bildiğim bir sorunun 2 maddesini yazmayı unuttum:O olsun ilk yazılı 98 son yazılı 72 filan olsa 5 düşer Allahın izniyle veson iki saat boştu eve giderken yine bu müdür yardımcısı bizi yakaldı hayır gidemezssiniz sebep yok müdürden çok kendini büyük zannediyor deli oluyorum bu kadına ya:@ eve geldim btermi özlemin çilesi:D iş yaptım evi torladım topladım heryeri sildim balkon camları vs vs:) olsun temizlik imandandır bir günüm böyle geçti yeter =)

MaRCeLLCaT 31 Mayıs 2008 15:40

yok ne düşünmek istiyorum ne gülmek ne ağlamak böyle donmalı hayat daha çok hata yapmadan daha çok yıpranmadan böylece kalakalsın kimseyi görmek istemiyorum .sıkılıyorum .şu günler bir geçse hayatım yoluna girse yada yolundan çıkıverse ama ne olacak ise olsun ...

odrii 2 Haziran 2008 04:08

Gece biraz soğuktu ama diğer gecelere göre ise çok güzeldi. Bayılıyorum günrşin doğumunu ve batımını izlemeye. Hele gün batımları ayrı bir tat veriyor bana.Neyse günlük saat sabahın 4'ü çorbamıda içtim. uyku zamnı geldi herhjalde :)

Misafir 3 Haziran 2008 18:27

Günlük bugün çok komikti:DKankamla konuşmalarımız falan:DAlmanca sınavı olduk çok güzeldi:Dyarın da inkılaptan sınav olcaz o da güzel geçecek.Bu arada hattım HOT WORKİNG de duyurulur :D:rofl: her şey gönlümüzce olsun :tender:

Misafir 3 Haziran 2008 18:31

bu zaman her zamanki gibi komikti burhan hocam denizimn dönem ödevine 90 vermiş en yüksek not biz yinede karneye 5 düşürmeye çalışacağız öyle geçti gün sınavlar olduk son sınav sosyolojiden olmadık onu olacağız lens almaya karar verdim ayrıcaAllah nasip ederse=)

Queresma 3 Haziran 2008 18:36

her zaman ki gibi gırgır,neşe dolu bi gundu:D

MYDMR 3 Haziran 2008 21:27

Sevgili Günlüğüm Benim,
Bugün de Anlatılmaz Yaşanır Bir Günüm Geçti..Her Zamanki Şeyler Vardı işte:P Ama Vazgeçilmezim Biricigim de vardı tabi:inlove:Okuldan geldim ki süprizlerle karsılandım flashlar filan her zamanki gibi:naughty:..Ay günlük cok güldük bugün askımla cok eglendik canım annem Noranynn da vardı:uf:En kötü günümüz böyle olsun insallah..:tender:

MelancholiscH 3 Haziran 2008 23:44

slm gunluk bugun yıne her zamankı gıbı sacma sapan gectı bakalım yarın nasıl gececek :^)

sanar 4 Haziran 2008 02:49

Ah günlük:tender:
bir kaç gündür çok yoğun koşuşturma halindeydim. Çok yoruldum. Tatil hazırlığı içindeydim. alacak ne çok şey varmış yine al al bitmiyor.
Oğlum
la beraber nihayet yazlığa gidiyorum. Tabi babamız daha sonra gelecek, sonunda biletleri de aldım çarşamba akşamı (bu akşam) yola çıkıyorum, uzun süre istanbul'da olamayacağımdan sitedeki herkesi çok özleyeceğim. Msx de acayip bağımlılık yapıyor ama ne yapalım artık okullar açılana kadar görüşemeyeceğiz.

Sizleri özleyeceğim............
:cry:

odrii 4 Haziran 2008 08:50

Sevgili günlük;
GÜnlerim çok güzel geçiyor, tek sorunu gurbet. Gurbet denilen şeyin neden filimlere, türkülere konu olduğunu şimdi anladım. Yakında bende oturup türkü söylemeye başlaım herhalde :) Neyse günlük sabah sabah benim msx te olduğumu görenler baş sallamaya başladı. İş güç zaman bulamıyorum zaten. Şimdilşik hoşça kal.

Misafir 4 Haziran 2008 17:20

Bugün hiç olmadığım kadar mutsuzum ve yorgun şunu anladım ki insanlara hakettiklerinden fazla değer vermeyeceksin çünkü o değerin altına inmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Neyse artık tek bir yorum yok tek bir soru ne de cevap.Herkes seçimini yapar ve bu doğrultuda yaşantısını sürdürür.Seçim de yapıldığına göre herkes kendi yoluna...

rocker96 4 Haziran 2008 17:27

Uğraşacak bir şey bulamayınca kitap yazmaya karar verdim her gün olduğu gibi internete giriyorum monotonlu günler geçiriyoruz işte

Misafir 4 Haziran 2008 17:29

YA Bugün sınav olacak diye gittik alp hoca herkes okulda olsun sınav olacak dedi okula gittik yarına erteledi :S yani sinirliyim bugün dokunmayın biraz bana :@:(

Misafir 4 Haziran 2008 21:31

Ve gün bitiyor..Ben hala karışığım ama biraz daha iyiyim onun dostluğundan ve sevgisinin gerçekliğinden en ufak bir şüphem yok beni herkesten daha çok anlıyor onun üzülmesini istemediğimi de biliyor.Ama biraz zaman lazım bana da ona da günlüğüm 2 gün yokum msxte yoğun ilgiden sıkılan arkadaşlar biraz özlesinler beni:S :):)

xIIIxLincolnxIIIx 5 Haziran 2008 13:10

kafam çok karışık bir türlü karar vermeyorum zaten kuzende istanbula gitmeyi düşünüyo günlük ona canım sıkılıyo ne yapacağımı bilemiyorum.

Misafir 5 Haziran 2008 16:13

Sıradan bir gün daha işte bugün çok yorgundum 2 haftanın yorgunluğu derslerin yoğunluğu derken çok halsiz düşmüşüm.Soyutladım kendimi çevremdeki her şey ve herkesten inziva dönemim geldi anlıcan biraz kafamı toparlayıp döncem yine Kusum :S :kiss: :tender:
Hep mutlu kal....

Misafir 5 Haziran 2008 21:56

bir gün daha geçti hayırlısıyla....bugün sosyolojiden sınav olduk hiç çalışmadan 72 aldım demekki çalışşsam 100 alırdım:P:D olsun okulu karıncalı sinekler basmış bedensi yoklama alırken dışarda sıra yaptı heryerimiz karıncalı sinek girdi bende çok kötü huyladığımdan eve geldiğimde hemen banyoya girdim=):D

fadedliver 6 Haziran 2008 00:16

canım yanıyor:Silk kes bugün anladım bendeki seni...ama işte canımı yakan kocaman bir ama var hayatımızda...zaman sinsice geçerken sen ne yaptın?

Saat: 03:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık