![]() |
yaw bende msn ve hackla ilgili bişilere bakıodum birden googlede bu çıktı_ yeni geldim bende pek iddaam yok inşallah çabuk sıkılmam şaka tabi |
Tesadüf eseri buldum ve süper biyer herşeye ulaşabiliyosun ve bütün herkeslede paylaştım...her soruya cevabın hemen verilmeside ayrıca çok güzell...!!!:smiley9: |
Önce Msn'e ekLentiLer , yamaLar yok smiLey yok tema aa yeni sürüm çıkmış nerden buLacam diye GoogLe'da aranırken buLdum MsX'i önce bi kaç defa istediğim programı buLur indirir konuyu açana T$k eder çıkardım...Sonra sitenin görünümü feLan derken dier konuLar dikkatimi çekti ona cvp yazıyım şunu payLaşayım derken artık hergün burdayım :) MsXLabs.Org ;) |
vallah ben buldum güzel hiç cıkmıyorum misafir olarak olarak bakıyorum iyi devam eve net alayım cıkmayacam buradan |
pc me yükledigim prog.dolayı burayı buldum ve memnum oldum.hosuma gitti yani acılcası.böyle siteleri gezmeyi seviyorum bana heycan veriyor ve sizlerle olmaktanda mutluluk duyarım CaNk |
siteyle tesadüfen tanıştım, ama biraz göz gezdirince ne kadar doğru ve içeriği bu kadar geniş bir siteyle karşı karşıya olduğumun farkına vardım eminim çok keyif alıcam şimdiden bu derece güzel bir site için teşekkür ediyorum.:) |
MsXLabs .. sanırım google idi.. ben zaten msn imi çok seviyorum.... bilgisayarın içinde yaşıyorum adeta.. bu Msx gerçekten harika.. her şey var.. yani gidip de.. başka bi yerde bi şeyler aramıyorum vakit kaybı oluyor.. en güzel.. hep yeni bi haber var.. diğer siteler gibi değil.. hem hereks birbirinie dikkat ettim yardım ediyor.. kibarca.. kibarlık da iyi.. aradığım her şeyi buluyorum yanii.. ayrıca.. sitenin teması çok hoşuma gidiyo.. cezbediyo :D mavi mavi.. seviyorum.. emeği geçenlere teşekkür ediyorum burdan.. |
googleda bişeyler ararken buldum görünüşü falan çok hoşuma gitti yeni kayıt olduğum pek fazla bişey söyleyemicem!!ama burda olmaktan mutluyum:) |
vallaha parmaklarınıza sağlık siteyi çok güzel hazırlamışsınız.bende bu yüzden üye oldum.böyle siteler biraz çekici olmalı demiii. |
bu siteyi tesadüfen buldum. nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama ilgimi çekti ve üye oldum. |
ben bir arkadasimin tavsiyesiyle buraya üye oldum daha yeniyim ama güzel bir site begendim:) |
ben tesadüf eseri kaydoldum öle nette hobilerim üzere dolaşırken bir anda burası çıktı:) |
slmlar arkadslar...siteye yeni üyeyim.buralarda olacagım...:) |
Merhaba; msn ile ilgili konular ararken tesadüf eseri buldum ve hemen hemen bütün bilgilere ulaştım. ;) teşekkürler |
geoglede gezerkene buldum daha bişey anlamadım ama belki severim bu siteyi......:) |
ARKADAŞLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM HARİKA BİR RAP FORM SİTESİ ,HERKEZE KOLAY GELSİN ALLAHA EMANET OLUN !!! SİTEYİ KİLLA HAKANIN BİR RAPİNİ GOOGLEDEN ARARKEN BULDUM !!! |
sayın:MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi sitenizi bir konu araştıeması yaparken buldum biraz dolaştım ve güzel bir site olduğuna karar verıp üye oldum bu sitenin daha ğüzel yerlere gelmesi için çalışmanızda başarılar dilerim en güzel günler sizlerin olsun . görmel |
gerçeği söylemek gerekirse bu zamana kadar rastladiğim en harika tasarlanmiş sayfa.emeği geçen herkesi çok tebrik ediyorum.içerik ,görsellik ve materyaller beni cezbetti. firefox la çeviri indirirken rastladım size,şarkı dibi memnun kaldım.TEBRİKLER ve TEŞEKKÜRLER.... |
merhaba adım mustafa yaşım 50 ama daha gencim.Tesadüf olarak burayı buldum ve ilk olarak GÖRÜNÜM ve SAYFA YAPISI hoşuma gitti .İnanın muazzam bir görünümü var bende su an belki 10 dakka oldu kayıt olalı ama umarım bana lazım olan bazı bilgisayar proğramları burada bulabilirim:Hepinize bu site yarattığınız için teşekkür eder işlerinizin devamını dilerim. mustafa GÜRSU emekli elektrik teknisyeni |
Ben serap(: 17 yasindayiM asLinda daha önce bir arkada$ tavsiye etmişti ama pek iLgiLenmemiştim vEa googLeda tekrar karsima cikti geLimm dedim(: |
SonicX bana tavsiye etti.;) teşekkütr edsenize yoksa sizi ruh hlaim gibi yaparım aa.:( |
kendime takılacak yeni bi forum arıyodum baktım baktım bide sizin foruma giriim dedim ilk girdiğimde tema çokk hoşuma gitti ilk izlenim güzel oldu sonra üye oldum böle süper özellikler fln var baktım dedim süper biyer burası yaaaaaaa tam benlik :D işte ilk mesajımı yazıorum :D |
google sağ olsun . ayrıca çok güzel bir site insanın aradğı herşeyi bulabileceği güzel bir yer :banana: |
[quote=herkese merhaba msxlabs ile tanisali 2 sene oldu sanirim ama fazla kullanma zamanim olmadigi icin iptal edildim sanirim. Ve bugun tekrar kayit oldum bu sayfa gercekten cok harika, hareketli bol icerikli,seviyeli,en onemliside guvenilir. Yaniliyormuyum? |
merabalar...yeni uyeniz oldum msn dıscovery live yukledim ama lutfen oturum acınız diyor..oturumum acık fakat gostermiyor.kimin blocklu oldugunu veya penceremi acıp acmadıgıda belli olmuyor..veya silinenleride goremiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim |
öncel öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim gercekten güzel bi site olmuş MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? sorusuna gelince hep kendıme spaces yapmak ıstemıstım ama her sordugum bana cok zor uzun hıkaye sonra yaparız dıe basından saldı:P bende bunun uzerıne space hakkında bılgı edınmek ıcın nette dolasırken baktıgım sıtede en anlatımı duzgun acık ve keyıflı bı sıte oldugunuzu gordum ve aranıza katılmak ıstedım ;) ;) sımdı benımde bı spaces'im var eksıklerım cok ama sızden edındıgım engın bılgıler sayesınde tamamlıcagıma ınanıyorum ıyı gunler sızeeee:D |
ben buraya yazılı avatar ararken buldum çok sevdim hemen üye oldum.... |
Alıntı:
Saygılarımla |
Süper buldum discover prog ararken google saolsun.. |
Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici ses de benim benim buraya gelmeme neden Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici ses de benim benim buraya gelmemin nedenlerinden biri :D :D :D ........... |
NETTE ŞÖLE Bİ DOLAŞIM DEDİM MSN HAKKINDA BİLGİLER ÖĞRENMEK İSTİODUM GOOGLE LA MSN YAZICAGIMA MSX YAZMISIM YANLIKLIKLA AMA İYİKİ YAZMISIM BİR PAYLASIM FORUMUNA DAHA ÜYE OLUVERDİM GÜZELDE OLDU YANİ. EN YENİ ÜYENİZ BENİM SUAN İÇİN TABİ HERKESE DAGITIYORUM ADRESİ ARTIK:):):) |
Merhabalar Forumunuza 16.11.2006 tarihinde üye oldum, Excell merakım yüzünden bu foruma kadar ulaştım. Dundan sonra da görüşmek ümidiyle |
Nette live mesenger hakkında bilgi ararken sizin sitenize rastladım bilgiler gerçekten aydınlatıcı. Sonra sitenizin tasarımı hoşuma gitti. Dolu dolu ama kullanıcıyı boğmuyo. Biraz inceledikten sonra üye olunabilecek bir yer olduğu kanaatine vardım. Aranıza yeni katılan birisi olarak tüm üyeleri selamlıyorum. |
Yaralı paylaşımlar için ve dostça sohbetler için sanırım ideal br site aldığım ilk özel mesaj adminden geldi..:) ve bu mesaj gerçekden forumlarda hiç rastlamadığım bir mesaj türü aynı zamanda sevindirici ,çünkü yeni üye olmuş olan birisi siteyi en güzel bu şeklide anlaıp,yaşabilir sanırım ilgin için saol think (tabi bu ilginin umumi olması sevindiren gerçek kısmı:))(hususi olması veya bireysel olması ise bir işe yaramaz:) ) saygılar |
burayı bir arkadaş tavsiyesiyle buldum sizlerle sadece saygı çerçevesi içerisinde birbirimizi kırmadan hoş sohbet edebilmek için buradayım umarım hepinizinde isteği budur benide aranıza alırsanız sevinirim şimdiden hepimize iyi eğlenceler... :) |
ilginiz için teşekkürler sitenzi cok beğendim bircok siteden ilerde oldugunuzu gördüğüm için hemen üye oldum. umarım kendimi sizlerin ve sitenizin sayesinde geliştirirrim sevgiler görüşmek dileğiyle |
bn hasan bnde google da buldum gercekten cok gsl bı sıte sık sık gırıceımden emınım .... |
bir arkadaşım bana göz kırpması yolladı.bende merak ettim alınan dosyalardan adresinizi aldım ve simdi burdayım herkese slm. |
Selam arkadaşlar, Msxlabs serüvenim yeni başladı,bu gidişle bir aksilik olmazsa ömür boyu sürecek:) tesadüfen buldum, msn ile ilgili benim için çok önemli bir bilgiye ihtiyacım vardı tam olarak nasıl oldu bilmiyorum (tesadüf ) forumu gogle de gördüm, biraz kaba taslak inceledikten sonra kesinlikle üye olunması gereken kaliteli bir forum dedim ve üye oldum.üye olduguma da çok mutluyum. sanırım giriş için bu kadar yeter,bana müsade forumun tadını çıkarayım biraz:D Sevgi ve Saygılar... |
ben güvenlik firmasında önmuhasebe elemanı olarak çalışıyorum... İnternette şu meltem cumbul'un söylediği türküyü ararken buldum bu sitesi inşallah müsait oldukça hep buradayım.... siteyi çok beğendim. Hazırlayanlara çok teşekkürler |
Ben Marilyn Manson Adı Geçen Her Sitede Varım |
walla google saolsun....rastgele bişi ararken bu siteye girdim (iiqi girmişim (: ) içeriq filan ii....bnde ztn yeni üye oldm...:hug: gsl site mşllh!!! :D |
google arama yaparken buldum |
bu sıte sanal alemde bir yerlerde saklanmış bızlerı beklıyordu günü ve zamanı gelınce herkezz karşılasacak sanalın güzelıyını anlamayan kalmayacak UNUTMAYIN yaşam dunyada ölüm ahırete sanalda iıternette yaşanırhttps://www.msxlabs.org/forum/ambience/misc/cynthia2.gif |
selam mail ile size ulaştım siteyi çözmeye çalışıyorum sizler gibiyim sevgiler |
google'da gezınırken sıte dıkkatımı cektı ilginç ve guzel seyler vardı uye olmayı tercıh ettım |
bi arkadaş tavsiyesiyle üye oldum fakat tam çözümleyemedim siteyi çok ilginç buldum ayrıca kaliteli.................. |
İNTERNETTE GEZİNİRKEN BULDUM. BİR ÇOK FORMLA KARŞILAŞTIM AMA BU FORM BAŞKAYDI. O YUZDEN TERCIHIM MSXLABS OLDU. |
MsXLabs Hi-Tech Forum´a Hoş Geldiniz! ThinkerBeLL 19-11-2006 18:18 hojbulduk arkadaşlar şu dakkika itibariyle sizde uygun görürseniz msxlabs.org ailesine katılmak istiyorum (H) ancak siteyi tanımam gerek gezeyim biraz içini karışık gibi geldi ama alışırım herhade :P |
merhaba.ben de msxlabs'i sans eseri bulanlardanim.ceviri yapmakla gecmis koskoca bir haftasonunun son anlarinda bir ekonomi terimi ararken yardimima kostu msxlabs.daha cok yeniyim:)))zamanla birbirimizi taniyip sevecegiz,inaniyorum:)))))) |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık