![]() |
msn açılmıyor bu konuda yardım istiyorumm başka bir msn de kurulmuyor var olanı siliyorum yinede olmuyor nasıl açılaçak bu bilemiyorumm |
herşeyi denedim.. kaldırdım geri yükledim.. yine yok.. LÜTFEN biri yardmcı olablirmi ;) |
Msn 2011 de şu hatayı alıyorum 800488eb bunun içi bi çözüm var mıdır? |
Windows Live Mail Hatası 0x80004005 Outlook Express ten ileti gönderirken yukardaki ikazı alıyorum.Nasıl düzeltebilirim.Saygılar |
benim sorun şu. bundan bir kaç gün önce msn yi açtığımda yeni sürüm mevcut olduğu yazıyordu .bende güncelledim. ama msn yi açtığımda msn de sağ üst köşedeki maile tıkladığımda msn kapanıyor. ayrıca kamera açamıyor ve alamıyorum. kaldırdım kurdum değişen birşey yok. hata da vermiyor. şu anki kullandığım versiyon: sürüm 2009 (14.0.8117.416). |
HATA KODU: 0X80004004 Arkadaslar bir hafta önce WLM güncelledim ondan sonra msn hic calismadi... ZapMessenger programi ile sildim ve yeniden indirmek istiyorum ama sürekli 0X80004004 hata kodunu veriyor... Bu hata kodu hakkinda bir bilgiye rastlamadim lütfen yardim edin... Messengeri tekrar nasil indirebilirim... herseyi denedim yinede olmuyor:cry: |
slm arkadaslar bu hatayı nasıl düzeltecegim hakkında bilgisi olan varsa lutfen yazsın suraya:) 800488eb hata kodu hiç bir yerde bulamadım |
Uygun başlığı bulamadığımdan buraya yazayım sonuçta bir sorun. benim kullandığım wlm Sürüm 2009(Yapı 14.0.8117.416) problemim iki tane var. 1- wlm pc açılınca başlatılacak şekilde ayarlı wlm açıldığında karşıma (bu sayfanın tanımlanamayan bir |
Uygun başlığı bulamadığımdan buraya yazayım sonuçta bir sorun. benim kullandığım wlm Sürüm 2009(Yapı 14.0.8117.416) problemim iki tane var. 1- wlm pc açılınca başlatılacak şekilde ayarlı wlm açıldığında karşıma (bu sayfanın tanımlanamayan bir güvenlik riski olabilir.Devam etmek istiyormusunuz? ) yazan bir uyarı penceresi açılıyor bunun sebebi ne olabilir, çözümü nedir? 2- wlm yi bu sürüme güncelledikten sonra pc başlattan kapat işlemini gerçekleştirmiyor wlm pc nin kapanmasına izin vermiyor ancak try exe den çıkış dediğimde kapatabiliyorum. bu problemlerimin çözümü konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler |
sayın yetkililer benim hata kodu 0x800cc33 gelen kutuma ulaşamıyorum.ve mail alamıyorum |
(Hata: 0x80ee0023) Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin veya görüntülü ileti bırakın. (Hata: 0x80ee0023) msn son sürümünde video arama yaparken bu hatayı veriyor. en kapsamlı paylaşımın bu sitede oldugunu gördüm. yardımcı olursanız sevinirim... |
msn giriş hatası alıyorum yardım edin |
Yeni Msn Sürümünü Yüklerken Bu Hatayı Verdi XP Versiyonu İçin Hazırlanan Kurulum İçin Yani... |
Bizim hazırladığımız kurulum paketini indirebilirsiniz: Windows Live Messenger 14.0.8117.416 |
80072745 hata kodu weriyor bir türlü msn giremiyorum.. bağlantı ayarlarını kontorol et diyor ama herşey yolunda görünüyor msn açılmıyor neden:d |
win7 kullanıyorum bugün msn şu hatayı vermeye başladı. yardım edebilir misinz? 8000605 hatası. |
arkadaslar yeni sürüm msn kurdum fakat bende 800702e4 hatası veriyor.araştırdım buna antivürüs yazılımları sebep oluyormuş.ben nod32 kullanıyorum ama herhangi bir msn engelleme bulamadım programda.Yardımcı olursanız sevinirim |
hatavar yardım edenvarmı ox8ac70013 napcaz |
81000605 hatası nasıl olucak yaparsanız cok sevinriim a :S |
http://img130.imageshack.us/img130/5070/msnhata.png arkadaşlar bu hatayı alıyorum yüklerken,format attım yine aynı,yardımcı olursanız sevinirim |
Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll bende bu dosyalr çıkmıyor arkadaşım:( birde yukardakini denedim AppData\Local\Microsoft\Messenger kısmı yok başka bişi var ve içindede winap var ne yapmam lazım açılmıyor( |
MSN HATA KODU [81000605] LÜTFEN YARDIM MSN AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA BU MSN HATA KODUNU ALIYORUM FAKAT SADECE TEK MSN ADRESİNDE ODA BENİM ÖZEL YANİ KENDİ MSN ADRESİMDE YAPIYOR. MSN ADRESİMİ NORMALDE AÇABİLİRYORDUM FAKAT ŞU 1 HAFTA İÇERİSİNDE MSN ADRESİMİ AÇAMIYORUM.. MSN ADRESİMİ WEM MESSENGER SİTELERİNDE AÇABİLİRKEN WİNDOWS LİVE MESSENGER PROGRAMINDA AÇAMIYORUM VE AÇMAYA ÇALIŞIRKEN HATA VERİYOR VE KOD YAZIYOR... HATADA; Windows Live Messenger oturumunuzu açamıyoruz Hizmet geçici olarak kullamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra tekrar yeniden deneyin. Daha fazla bilgi edinin... Hata kodu: 81000605 |
İyi çalışmalar arkadaşlar " MSN AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA BU MSN HATA KODUNU ALIYORUM FAKAT SADECE TEK MSN ADRESİNDE ODA BENİM ÖZEL YANİ KENDİ MSN ADRESİMDE YAPIYOR. MSN ADRESİMİ NORMALDE AÇABİLİRYORDUM FAKAT ŞU 1 HAFTA İÇERİSİNDE MSN ADRESİMİ AÇAMIYORUM.. MSN ADRESİMİ WEM MESSENGER SİTELERİNDE AÇABİLİRKEN WİNDOWS LİVE MESSENGER PROGRAMINDA AÇAMIYORUM VE AÇMAYA ÇALIŞIRKEN HATA VERİYOR VE KOD YAZIYOR... HATADA; Windows Live Messenger oturumunuzu açamıyoruz Hizmet geçici olarak kullamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra tekrar yeniden deneyin. Daha fazla bilgi edinin... Hata kodu: 81000605 " Yukarıda da arkadaşın belirttiği hatayı bir kaç gündür ben de alıyorum form içerisin de belirtilen bazı şeyleri yaptım fakat düzelme yok. Yardımcı olabilirmisiniz. |
lütfen çözüm arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorum 81000605 kesin çözüm varsa paylaşabilirmisiniz... |
msn arkadaşlar messenger acılmıyor 81000605 hata kodu werıyor ne yapömalım...:( |
Alıntı:
Alıntı:
İnceleyin; Alıntı:
|
80048861 Hatası geliyo benım msn'e Butun forumları gezdim nerdeyse ama bir türlü bulamadım bi yardımcı olun format attım herşeyi yaptım kafayı yicem |
Merhaba, Msnim 2 gündür 81000605 kodlu hatayı veriyor. Forumda geçen konulardan yararlanmaya çalıştım ama ya xp için yada wista için çözüm yolu var. Ben windows 7 kullanıyorum. Nasıl baş edeceğimi bilemedim. Kendi adresim dışındaki tüm adresleri açabiliyorum. Yardım edebilir misiniz? Şimdiden ilgililere teşekkürler... |
isteyen denesin benimkisi böyle düzeldi arkadaşlar bendede aynı kodu veriyodu sildim mildim bi işe yaramadı sonra Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy bu adresten msn mi açtım burda açıkken normal msn den açtım açıldı öyle sizde bi deneyin isterseniz |
isteyen denesin benimkisi böyle düzeldi arkadaşlar bendede aynı kodu veriyodu sildim mildim bi işe yaramadı sonra Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy bu adresten msn mi açtım burda açıkken normal msn den açtım açıldı öyle sizde bi deneyin isterseniz ßenimde Aynı ŞekiLde DüzeLdi Arkadaşa KatıLıyorum ßaşka Çözüm Yok Gibi Şimdilik |
benmde sorun aynı hepsini denedim ama sonuç alamadım maleseff:((:*(:*( |
hadii ama kimse yardımcı olmayacakmıı böle beklemekten sıkıldım yardım istiorumm lürfnnnn:(:hysteric: |
arkadaşlar bendede 81000605 hata kodu oluyodu ben onu çok değişik bi yöntemlen çözdüm dns nizi 1.sini 208-67-222-222 2.sini 208-67-220-220 yapın sonra e buddy den msn nizi açın ordan msn adresiniz açıkken windows live messenger dan hesabınızı açın |
beyLer bende de bu sorun var şifre giriyorum ama acılmıyor sildim yükledim yine olmuyor [ Kısa YoLu var ama!! ] (FORMAT) :D |
800488fa hatası alıyorum. Kendi Msn'mi açıyorum ama Diqer Msn'mi açamıyorum.. neden olabilir çözüm bulabilirmisiniz ?? |
lütfen bilen varsa yardım etsinn c0020006 arkdaşlar bu hata kodu geliyor ne yapabilirim çokk acilll |
msn yüklediğimde 266 diye hata veriyo lütfen acele cevap |
kardeşim ellerine sağlık bunu denedim ve açtım gerisi fasarya::::::::::::::::::::isteyen denesin benimkisi böyle düzeldi arkadaşlar bendede aynı kodu veriyodu sildim mildim bi işe yaramadı sonra Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy bu adresten msn mi açtım burda açıkken normal msn den açtım açıldı öyle sizde bi deneyin isterseniz |
bendede aynı hata var fakat hepsini yaptım yine de açılmıyorrr |
Alıntı:
|
benm sorun 0x0000005 ne yapacam :(:(:(: |
msn i açmak için sürekLi e-buddy den girip sonra normalini açmak adamı delirtiyoo |
hata kodu 800488fb |
81000605 lütfen yardım edin |
81000605 hata kodu 81000605 hata jodu alıyorum ve msn lerim açılmıyor wivdows 7 kullanıyorum çözümü bulamadım |
81000605 |
12123123 0xc0000142 hatası yardımcı olun lutfen |
isteyen denesin benimkisi böyle düzeldi arkadaşlar bendede aynı kodu veriyodu sildim mildim bi işe yaramadı sonra Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy bu adresten msn mi açtım burda açıkken normal msn den açtım açıldı öyle sizde bi deneyin isterseniz Benim de aynı şekilde düzeldi teşekürrler... |
810000605 ardlar lütfen 810000605 kodun cözümü |
mail sunucu hatası 44o5 ileti yazamıyorum ve alamıyorum |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık