![]() |
mrb tüm uyelere selam busiteyi birisi tavsiye etti seviyeli ve bilgi paylasim oldgu icin tercih ettim. hosca kalin |
önce msxlabs teşekürler mükemmel bişi burası valla tanışalı yaklaşık bir hafta oldu ailekütüğünden arama yaparken tesadüfen buldum güzel hoş |
bı arkadaşımın tavsıyesıle bu mukemmel sıteyle tanıştım hahttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gifrıka bıste |
MRB ben başka bir şey arıyodum buna girdim merak etdim ve 3 saat filan kurcaladım bakdım site çokkk güzel bu sitedede takılıyorum artık ve işş.bundan sonra bu sitede takılıcam:) |
slm güzel dört dörtlük bir site yalnız web için ayrılmış linkiniz bir an önce kullanıma geçerse mutluluk duyarım saygılar |
ben bu siteyi gezinirken tesadüfen buldum ve cok hosuma gitti ilginc ve genis kapsamli bi site,harikasiniz ve ben buradan cimam artik ona göre,siteyi hazirlayanlara sevgiler ve tesekkürlerrrrrr _facetoface_ |
Ben bugün sitenizi tesadüfen google'da buldum. Hemen üye oldum. Çünki içimde çok memnun olacakmışım gibi bir his vardı. Umarım bu bir yanılgı değildir. Şimdiden tüm katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Başarılarınızın devamı dileğiyle.:D :D :D |
bir flashın peşine düştüm geldim googleden :) |
Ben 1,5 - 2 sene önce bir messenger hatasının sebebini ararken üye oldum buraya. Fakat daha önce aktif değildim sitede :) Şimdi ise o açığı kapatmaya çalışıyorum:) gerçekten hoş bir ortam var burada :) |
Alıntı:
8o| siteyi beyendim ilginize teşekkür ediyorum bir sorunum var bookworm adventures diye bir oyun var bunu nasıl crack leriz 4 saattir uğraşıyorum |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık