![]() |
msn de aradığım bir özellik sırasında tevafuken karşıma çıkan bu sayfa gerçekten tam ihityacım olan bir adres olduğunu farkettim ve heme üye oldum. Bu adresi hazırlamakta emeği geçen ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
ben burayla fen ödevim için arama yaparken tanıştım.melezim annem türk babam japon. türkiyede 4 yaşımdan beri yaşıorum,bu yüzden türkçem fena deil.japonca öğrenmeye yeni başladım.tam olarak geçen sene idi.tam adım abby aiko nakagawa ama uzun olduğu için arkadaşlarım naoko diyorlar. |
siteye gogoglede gezerken karsıma cıktı bakım dedim iyi biyere benziyo daha tam anlamıyla bakamadım yada ögrenemedim desem daha ii :@ karayel sert eser:@ |
Merhaba Sizinle tanışmam Formlarda gezinirken logonuz ve sitenizin pırıltılı can alıcı görünümü sizi bulmama yardımcı oldu ama sitenizin dokuları çok mükemmel Sizleri ayrıca tebrik ederim hepinize saygılar |
valla ii ki tansmsm msxlabs la hayatm senlendi yafffff geziniodm ve msx karsma cktı'''''''!!!!! |
selam bende discovery reklam larından buldum iyi vakitler geçirmek dileği ile |
merhabalar MSX ailesi... sizlerle messengerim hata verip çözüm yolu ararken tanıştım.Forumunuz harika.Bundan böyle buralı oldum artık. SEVGİLERLE |
İYİ DE BEN BUNUN NERESİ NE YAZCAM YA BEN ONU ANLAMADIM BANA YARDIM CI OLUR MUSUNUZ MSXLABS___???? |
tesadüf...over clock pro. larına bakarken gördüm :)biraz gezindim ve hoşuma gitti bende üye oldum...:) |
| Saat: 02:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık