![]() |
Arkadaşlar bende bu siteyi yeni göördüm ve bukadar geç görmem çok kötü oldu diye düşünüyoruum. çok geniş bir site, emeği geçen ve geçecek olan herkese tşk. bundan sonra burdayıım sanırım:) |
Herkese slm msn programlarına bakarken msxlabs'ı gördüm forumunuz hoşuma gitti üye oldum inşallah iyi vakit geçiririm. |
slm wampirler hakkında bilgi ve resim ararken burda buldum kendimi hala burdayım.......................! |
:D HeLaL ßenimm arKadaSima yaaa mSn yLe iLgiLi ßi kaC proGram gerekiyOdu verdiGi ilK aDreS ßuyDu (: Elif 21 Seni seviyorum ve Coq teSekkür ediyOrum ßalimm... GerCekten mükemmeL ßi site herSey iCin teSekkürLer (: |
aslında çok fazla söze gerek yok çünkü zaten herşey ortada böyle siteler çok az elinize sağlık tbr ederim çok hoşlandım burdan ve inş faydalı konularda herkeze yardımcı olabilirim .. |
Discovery programı sayesinde:) İyi ki üye olmuşum... Sitede emeği olan özellikle bu siteyi yaratan, konu açan, yorum cvp yazan bilgilerini fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler... |
Forumları Gezmeyi Severim Burasıda İlgimi Çekti Üye Olmak İstedim. Ama Web/Flash Tasarım Konusunun Açık Olmasını Çok İsterdim. |
yıllık odew ararken bır baktım burdayım:D |
google de gezinirken tesadüfen tıkladım iyiki tıllamışım :smiley32: |
ben mc casus belki doymussunuzdur 2 album war yas 16 site super bn kaçırırmıyım hemen atladım |
| Saat: 12:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık