![]() |
bir cok form sitesi ne girdim gezdim daha öncede üye olmadan msxlabs a girmiştim inannın bana türk,ye nin en iyi paylasım ve form sitesi virüs yok reklam yok sıkılmıyorsunuz aradıgınız her şeyi rahatlıkla bulabiliyorsunuz her seyi ile mükemmel emegi gecen herkese tesekkürederim aramızda olmaktan mutluluk duyuyorum |
tesadüf ama güzel bir tesadüftü... |
merhaba bana arkadaslarım reis derler bende bu nicki kullanırım devamlı formunuza yeni kayıt omama ragmen faydalı paylasımlar var burdan emegi gecen herkese tek tek tesekkşkür ediyorum herkese iyi forumlar.... |
sLm ben yeni üye oLdum kimse tavsiye etmedi arada sırada proqram faLan Lazım oLuyodu ya da ne biLeyim bazı seyLer hakkında biLqi sahibi oLmam qerekiyodu GooGLe amcam saqoLsun coqu zaman burayı qösterdi ben de vardır bi keramet dedim qeLdim :D |
Merhabalar valla bi konu araştırırken şans eseri gördüm ilk mavi fon sonra içerik hoşuma gitti ver üye oldum |
Tabiki şuanda karışık gelmekle beraber çözdüğümde çok güzel vakitler geçireceğimden eminim. |
slm öncelikle çok harika bi site yapanın emegine ve klawyesine sağlık.......... Ben nasıl bulduğumu söliyim heat ın anlamını bilgim için buldumm...kanlı gözyaşından yani..sonsuzluk ve yaşam kaynağı olan kelimelerle ifade edilmeyen bir dünya istedigim için bu kelimeyi kulanıyorum üye olduğum tüm sitelerde heat kavramı kesinlilkle geçmektedirr...ama tesadüf işte burda başlık olarak buldummm ve sevindimm fikirlerin payalaşımı dilegiglenn herkese tekrardan saygılarr..ilginiz için MSXLABS a tşk |
merhaba lar ben yeni üye oldum harika bir site böyle bir siteyi kuran kişilere çook teşekürler . |
mrb lar arkadaslarr samet ben rizedenn sitenizz cok guseL cok begendımm bende sanss eserı buldumm..gercekten ugrasanların emegı gecenlerınn ellerıne saglıkkk benımdee bırr sıtem varr bunun kadar olmasadaa baya saygın bır sıtee vaktım oldukca buraya bakıcamm... herkeseeee ıyı forumlarr ıyı eglencelerr... |
Ben MsxLabs ile msn ile ilgili arama yaparken tesaadüf tanıştım... İyikide gelmişim çok güzel ve kaliteli site hazırlayan herkesin hem ellerine hemde emeklerine saglık...Teşekkürler MsxLabs |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık