![]() |
walla tesadüf oldu aslında.arama yaparken tıklim bi dedim.hiç de pişman olmadım.gerçekten güzel bi site |
herkese mrb ben bi arkadaşım sayesinde tanıştım we burda olmaktan çok mutluyum çok güzel paylaşımlar war burda we her pc kullanıcısının bu foruma üye olmasını umuyorum.adım gökhan adanalıyım 24 yaşındayım we İOLP de okuyorum |
bi arkadasım tavsiye etti bu siteyi bana da..hatta siteyi ve nickini o kadar çok beğendmki bida geri vermedim:)) |
Hepiniz hoşqeLdiniz arkadasLar. |
:tender: ben sürakli aratırma peşindeyim mutlakaa bu site karsıma cıkarıı karsıma cok site cıkardı ama bu digerlerini aşmıstıı o yuzden -bu sitede iş var dedim üye oldumm memnunum (A) |
İş vardır sitede sürekLi faaLdir kesin memnun kaLırsın :D |
msn dowload indirirken .. |
ben nette karanlık bişeyler ararken karanlığın maviliğinden mavi karanlığı buldum o gün bu gündür kayboldum içinde saolasınız emeğinize sağlık |
ablam saolsun elif 21 canımsın iiki sen takılırken banada tavsiye ettin süpersin seni zaten seviyordum artık daha da çok seviyorum canımsın :D:D |
Herkese selam.Ben antalyadan sezen. foruma nasıl üye olduğumu sorarsanız nette gezerken tesadüf oldu. sitedeki mevcut konuların bana faydalı olduğunu düşünerek üye olmaya karar verdim.siteyi kuranlara ve tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.herkese iyi paylaşımlar diliyorum.:) |
| Saat: 15:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık