![]() |
popomundo ve the crims oynuyorum şimdilik yakın zamanda pc game lerede başlıcam:) |
knight online ve pc oyunları bide futbol |
Spider Solitarie :rofl: |
Kardeşim yüzünden Age of Empires. Öğ getirdim artık o oyundan :moo: |
CS 1.6 Counter Strike 1.6 online kastırıyoruz tavsiye ederim :naughty: Quake III online:skull: |
eger arkadasim laptoba kaydederse colinmacrae04 oynayacagim ama suanda bilardo oynuyorum (egitim bolumunde cunki gercek para ilede oynaniliyor yanlis anlasilmasin) |
Test Drive : Unlimited |
Pc'm deki oyunlar : - Age of Empires 1 - Age of Mythology - Counter-Strike Zero - Counter-Strike 1.5 - Fifa 07 - 08 patch - Fifa 04 - Gta San Andreas - Half-Life - Need For Speed UnderGruond 2 - vRally 3(Demo) - F1 06 - Delta Force Extreme - Spider-Man The Movie Oynadklarım : - Age of Empires 1 - Counter-Strike 1.5 - Fifa 07 - 08 patch - Gta San Andreas - Delta Force Extreme - F1 06 - NFSU 2 |
Pc oyunları olarak: 1. Crysis 2. Loki 3. Gears of War 4. Jade Empire Online olarak: World of Warcraft - Offical server -Grim Batol- |
Splinter Cell Mortal Kombat 5 Decepticon Max Payne Part 1 Diablo Hitman Contcracts WarPath Prince Of Persia Warrior Within Rise Of Nations Trial TMNT Demo Half Life Sven Co-Op Deer Drive |
| Saat: 14:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık