![]() |
tşk ederim yardımın icin (: |
bu sürümde otomatik olarak msnyi nasıl acıyoruz işaretlenmesi gereken yerler işaretli |
wlsetup-web.exe yüklenmiyor! Selam arkadaşlar, öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım. :D Gelelim soruna ; size birşey sormak istiyorum, ben internetten wlsetup-web.exe dosyasını yüklüyorum fakat eski sürüm diyor ve kurulumu iptal ediyor ama ben bu dosyayı DownloadLiveCom dan indiriyorum nasıl eski sürüm oluyor? yardımcı olur musunuz? |
Alıntı:
-Windows'da oturum açtığımda Windows Live Messenger'ı otomatik olarak başlat -Internet'e bağlanıldığında otomatik oturum açmaya izin ver seçeneklerini işaretleyin. |
messenger windows live messenger 9.0 yüklemiştim açılıyor 10 saniye sonra kapanıyor ben de sürümünü indirmek istedim indirdim fakat kuramıyorum windows live messenger 9.0 ile ilgili herşeyi kaldırdım fakat gene de yüklemiyor hata kodu veriyor hata şöyle : windows live messenger kurulumu başarısısz oldu, hata kodu:'1603'. lütfen windows live messenger'ın en son sürümünü karşıdan yüklemek için http://messenger.live.com adresindeki windows live messenger web adresine gidin. |
Selam ßen wlm 726 kullanıyorum ve oturum aç diyorum oturum açılıyor ama 5 saniye içinde kendilinden kapanıyor bir hata vermeden ne yapmam lazım forumda baktım cevabını bulamadım bi yardım edin ltfen:$ |
bende aynı dertten msn mahvetti beni ya sinir krizzleri geçirtiyo yüklüyom olmuyo siliyom olmuyo ne bu anlamadım bügün artık bi programcı getirecem eve baksın |
Aşağıdaki konuda anlatılanları yapmanıza rağmen hala sorun yaşıyorsanız sisteminizi virüslere karşı taratın. Çoğunlukla zararlı kodlar WLM'nin de doğru bir şekilde çalışmamasına neden olabiliyor: Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... |
ARKADASLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI TSK EDERİM VE SİZDEN GENE BİR YARDIM İSTİYORUM BEN YENİ windows Live massenger yüklüyemiorum suanda 7.5 yüklü ve acmaya calistiqim zaman yeni bir sürüm war istermisiniz diyor kabul ediorum doluyor sonra asagıdaki resim cıkıyor yardımlarınız icin simdieden cok tsk ederim iyi günler http://img19.imageshack.us/img19/1745/adsztsf.jpg |
MEssenger 9.0 yukleyemiyorum.. Pcye format attım . messenger 9.0 yuklemek istiyorum fakat güncelleme sayfası açılmıyor. g.live.com sitesinde sorun var sanırım site üzerinden cekim yaptıgı için yukleme yapmıyor. bana messenger 9.0'ın setupı faydalı olur sanırım .. sorunumla ilgilenebilcek birisi varmı ? |
| Saat: 08:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık