![]() |
slm millet msn live benim pc ye yüklenmiyo internet üzerinden nasıl girebilirim bu linkden |
Yama için sağolun. Kurdum ve kullanıyorum. Benim sorum şu; acaba mouse okunu üzerine götürdüğümüzde onun hangi msn adresi olduğunu anlamamızın bir yolu var mı ? Forumda bi ara görmüştüm ama o sıra tek adres kullandığımdan fazla ilgilenmedim şimdi de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun... |
Benim gibi arayan başka arkadaş olursa buyrun arkadaşlar. Biraz kafayı kırdım ama değdi... :) " https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-3.html " |
Alıntı:
Alıntı:
|
guzelmiş dosya indirdim yaptım |
bende çalıştıramadım bu yamayı ama olsun emeğine sağlık |
Alıntı:
|
abi ben yükledim çalıştı fakat hala çoklu oturum açamıom nasıl açacam |
Arkadaşlar tüm bunlar güzelde ben size çoklu oturum açmak için başka bir yöntem söylemek istiyorum uğraşıp yapamayan arkadaşlara.... Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz... Plus/ preferences(Tercihler) ordan messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada "Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver" "Allow me to connect to several accounts simultaneously" seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz... Artık çoklu msn açabilirsiniz... Herkese kolay gelsin Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y) |
Alıntı:
Live Messenger kullanıyorsanız A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) |
| Saat: 05:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık