MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/50768-windows-live-suite-windows-live-messenger-8-5-turkce.html)

JUDASPRIEST 14 Eylül 2007 14:27

ben neden indiremiorum yhaa lnke tıklıorum ama 2 saat olduu hlde %0

eylul13 14 Eylül 2007 14:36

tesekkurler paylasım ıcın

NeutralizeR 14 Eylül 2007 14:55

Alıntı:

parazit_meltem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696497)
selam neolur yardım edın yha :( benım pc de 7.0 kullnıyorum diğer sürümler kullanmak isterdim ama ... hep sorun gidier dio her sürümde sadce 7.0. açıo oda artık sürüm değiştrme zmanı glemiş :(yukseltmem gerkeıyo napmam gerekıyo lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu konuya buyrun:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz

Alıntı:

JUDASPRIEST adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696884)
ben neden indiremiorum yhaa lnke tıklıorum ama 2 saat olduu hlde %0

Tekrar denediniz mi? Eğer sonuç alamazsanız ilk mesajın sonunda bulunan ek dosyasını indirin.

black_roses 14 Eylül 2007 17:40

Merhaba messenger live kullanıyordum ama bir üst versiyona güncelleme istendi yapıyorum ama uzun bir süre bekledikten sonra hata raporu verip kapatıyor. İndir com'dan sizin çeviriminiz olan messenger beta 8.5 yükledim ama o da ''sirenacm.dll bulunamadığndan bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' die bi hata veriyor ve açılmıyor. Sizin sitenizdeki beta 8.5 yükledim o da bir sürü dosya şeklinde çıktı yani hiçbir şekilde kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İYi ÇALIŞMALAR TEŞEKKÜRLER

NeutralizeR 14 Eylül 2007 17:47

Alıntı:

black_roses adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697258)
Merhaba messenger live kullanıyordum ama bir üst versiyona güncelleme istendi yapıyorum ama uzun bir süre bekledikten sonra hata raporu verip kapatıyor. İndir com'dan sizin çeviriminiz olan messenger beta 8.5 yükledim ama o da ''sirenacm.dll bulunamadığndan bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' die bi hata veriyor ve açılmıyor. Sizin sitenizdeki beta 8.5 yükledim o da bir sürü dosya şeklinde çıktı yani hiçbir şekilde kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İYi ÇALIŞMALAR TEŞEKKÜRLER

Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.MsXLabs.zip

Bu dosyayı indirin, içinden çıkan .msi uzantılı dosyayı çift tıklayarak çalıştırın ve kurun. O şekilde kuramazsanız, sağ tıklayın ve Onar seçeneğini kullanarak kurmayı deneyin.

Pesimist Prince 14 Eylül 2007 21:15

2 defa indirdim ikisindede rar dan cıkarken hata verdi...

NeutralizeR 14 Eylül 2007 23:03

Alıntı:

Pesimist Prince adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697932)
2 defa indirdim ikisindede rar dan cıkarken hata verdi...

Farklı bir klasöre kaydetmeyi deneyin.

buzbuz 14 Eylül 2007 23:23

paylaşımın için teşekkürler :D:D:D

cihanbeyli 15 Eylül 2007 11:26

çok güzel program

seasky 15 Eylül 2007 12:00

Bu siteye bayılıyorum. Biz Türkleri en iyi, en modern şekilde hem dünyaya tanıtıyor hem de bize güzel hizmetler sunuyor. Neutralizer kardeşimi tebrik ediyorum, alkışlıyorum, saygıyla selamlıyorum.

''EN GÜÇLÜ OLAN DEĞİL DEĞİŞİME EN İYİ UYAN HAYATTA KALIR.'' C.D

Saat: 19:07

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık