![]() |
İçinde ALLAH korkusu olan hiç kimse "Aldatmaz !! Bunun Kadını; yada Erkeği yokturr.. Allah korkusu olan kişi: Önce Yaradanından Peygamberinin, ümmeti olmakdan Dininden Ailesinden Eşinden utanır; Eğer Allah korkusu yoksa kişi: Her türlü sapkınlığaa.. Yanlışa, Günaha, saplanmışdır. Suçların hemen hemen hepsiii.. Kişi: Dininden uzaklaşırsa gerçekleşir. Dinine sımsıkı sarılan birini, Allah doğru yoldan ayırmazz.. ^^ALLAH^^ Hakimler hakimidir. Doğru yolu bulasınız diye size öğüt verir; Müddet tanır; Şüpesiz Yaradan, Affı bol. Kullarını bağışlayandır. Esirgeyendir. |
Alıntı:
aldatma çapma partner bunların hepsini yok sayıyoruz ben ve eşim adına konuşuyorum tabe :D aaa bunu eşim yazmış tabe benden önce .. :D |
Ha ha ha... Çok güldüm ... Bu mesajı virtuecat sanırım evlenmeden 1,5-2 yıl öncesinde yazmıştı :) Şu forumu bir kurcalasak bekarken daha neler neler yazdığını da görürdük :haha: Şimdi yapsın da MArcell onu ne yapıyor görsün :D .. Yapmayı bırak buraya aldatmak konusunda böyle bol keseden yazamaz bile artıkın :P |
Kendilerine güvenlerini tazelemek ve evliliklerindeki monotonluktan kurtulmayı beceremedikleri için v.s. desem ... Aldatan erkek eşini değil kendini aldatır ve maalesef çok azı bunun farkına varır. |
kendıne guvenı olmayan ısanaların bas vuracagı ıslerdır bu guvencsızlık oldumu her haltı da yerler ben harıc sonucta dunya donuyor ve hayatta daha cıddı konular var bence cunku catlak her zaman catlaktır ıcınden su sızdırır her zaman |
Aileler aldatılan kadının yanında olmuyor maalesef "erkektir yapar" deniliyor. Bu durumda kadın hem maddi, hem manevi desteksiz kalıyor. Az da olsa "önce gurur" diyenler var. Eminim ki önümüzdeki yıllarda bu sebepten boşanmalar artacak. Ne aldatma olsun ne de boşanma... |
altadan erkekler aslında eşlerini aldatmazlar. Onlar eşlerini aldattığını düşünürler ama hesaba katmazlar kendilerini aldattıklarını. |
Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben öyle bir kadın tanımıyorum açıkçası yani tamam erkek kadının ilgisizliğinden dolayı başka arayışlara girebilir ama yukarda verdiğin örnekteki gibi değildir durum bence:D Erkek aldatır çünkü sıkılırlar ,erkekler aldatır çünkü buonların doğasında var,erkekler aldatır çünkü heyecanı severler v.s buna benzer daha birsürü örnek verebilirim. |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık