![]() |
Evet.. Online oyun oynar mısın ? |
hayır.. alttaki arada bir canın sıkılca dayak yemek istiyormusn? |
aslında şimdibile ihtiyacım yok değil:D alttaki karnın açmı |
hayır..bendensin:D alttaki bildiğin kiralık dayakcı varmı? |
yok ama istersebedavaya kendini bitierine sataıp dövdürebilirsin:D alttaki yorgunmusun |
hayır.. işin kötüsü öle biride yok:( alttaki sen hem ac hem yorgunmusun? |
aslında çok yediğim için midem çoştu uymaktanda kendimi yorgun hissediyorum:) alttaki polisin falan bişeylerini çalmayı dene dayak yersin:D |
burda direk hapse atarlar:D alttaki cok kötü fikirlerinin olduğunu biliyormusun:D? |
öyle bile olsa çok elenceli olrdu:D altaki fikirlerimi beyenmyosan daha iisini bul :hih!: |
Evet mi diyim hayır mı nasıL bi soru bu :bilmem: ALttaki havanın serinLemesini istiyo musun ? :faint: |
evet ama isteyince olmuyoki:( alttaki günün boş zamanlarında msxlabs ta şunları sorayım diye düşünüyomusun? |
Hayır.. :bilmem: Teoman'ı seviyo musun? |
hayır.. sencede messenger in tadı kaçtımı? |
Evet gibi :bilmem: FormuLa 1 Türkiye yarışLarına gitmek geLdi mi hiç içinden ? |
hayıR .. ! sence bu aRaLaR çok şaRkıcı piyasaya çıktımı ..? |
Evet.krizin teğet geçtiği sektörlerden biri galiba müzik sektörü :D Ayrılıklar sevgiyi güçlendirir mi? |
HEMDE NASILL... Severek ayrılmış |
evet. pasaportun var mı? |
olması lazım sewdıgını hala unutamamıs |
Hayır .. Yaşamaktan bıkmış.. |
hayır uykusu gelmiş ? |
hyr =) film izlicek |
ewet yorgun |
evet ama oturmaktan suskun |
hayır uykulu |
hyr acıkmış =) |
coook :D birini özlemis |
EVET ÇOK HEM DE. BİRİSİNE FENA HALDE ÖFKELİ. |
Yok ben kızamam kimseye çok fazla kin tutamıyorum nedense *-) Terkedilmiş mi acaba alttaki :P |
Hayır.. =) Alttaki yemek yapmasını biLiyo musun? |
makarna yapiim mi :D alttaki sen bliosun mu :D |
Makarna yapmasını biLiyorum tek :bilmem: aLttaki tembeLLik yapmayı çok seviyosun gibi ? |
ehh nispeten :D Alttaki görende seni cok çalıskan sancaak :P:hih!: |
ÇaLışkanım zaten :hih!: :P Alttaki Ankara'yı seviyo musun ? |
Halam oturuyo onun harıcınde pek gittigim söylenemez:D sen istanbulu seviyomusun alttaki :D |
Sevmek az kaLır (: ALttaki Ankara'da hayat güzeL dimi ? |
yahu gitmedim kii :D ama güzeldir ya bence :) Alttaki istanbula gittin mi ki :P |
Baya oLdu ama gittim (: Alttaki Salim-Alo şarkısını (daha doğrusu faciasını) DinLedin mi ? |
Malesef dinledim :D Faciadan öte bişi bence :D Sen pop mu dinliyosun :P |
Yok rock dinLiyorum ama arada bi pop fena oLmuyo :P ALttaki SaLim denen adamı eLine geçirsen boğarsın dimi ? |
Ben yapmam meydana cıkarırım linç ederler :D yoramam kendimi onun icin :D alttaki sen ajdarı görsen bogarmısın :D |
Hayır :P Bu oyunda sadece evet - hayır deniLio dimi ? |
Hıhı evet :P aLttaki Makas eLLer diye bi fiLm var eski bi film..İzLedin mi hiç ? |
hayır izlemedim :D güzelmi ki alttaki:D |
evet (oyunun adı o ) kuralları pek sevmioruz galiba =) |
Evet :P ALttaki yeniLikLeri ve değişikLikLeri seviyo musun ? |
evet Sevdiğin için herşeyden vazgeçermisin ? |
Evet Fıstık Yermisin |
Hıhı evet yerim..Tabi kendi memLeketimin fıstığıysa :P MetaL-rock dinLer misin ? |
hayatım o benım :D Alttaki cok mu cıddısın |
| Saat: 17:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık