MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

gfb007 14 Mart 2009 19:55

tmm denicem

tukumas 14 Mart 2009 20:01

Merhaba,
Oturum açmaya çalıştığımda açılmıyor ve 8e5e0158 kodlu bir hata alıyorum.Bu yalnızca kendi adresimden denediğimde oluyor.Diğer adresler açılıyor fakat yalnızca kendi adresimle giremiyorum bunun bir çözüm yolu varmıdır?Varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

tHeBruTaLiTyOfHeLL 14 Mart 2009 20:34

Alıntı:

tukumas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1341686)
Merhaba,
Oturum açmaya çalıştığımda açılmıyor ve 8e5e0158 kodlu bir hata alıyorum.Bu yalnızca kendi adresimden denediğimde oluyor.Diğer adresler açılıyor fakat yalnızca kendi adresimle giremiyorum bunun bir çözüm yolu varmıdır?Varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

Bilgisayarıma Girin Gizli Klasör'ü Açın Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya Ve Klasörleri Göster Uygulayın Ve Aşağıdaki Yolu Takip Edin.

C:\Documents and Settings\WİNDOWS OTURUM ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Oturum Açamadığın Klasörü Silin

tukumas 14 Mart 2009 20:48

Orada yalnızca {4d554e19-f075-4b64-93a6-a3ed77ddbf9a} isimli ve bunun benzeri klasörler var?

tHeBruTaLiTyOfHeLL 14 Mart 2009 20:53

Alıntı:

tukumas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1341699)
Orada yalnızca {4d554e19-f075-4b64-93a6-a3ed77ddbf9a} isimli ve bunun benzeri klasörler var?

MSN Adresi Varmı O Klasörde, Gözükmüyorsa Hepsini Sil.

tukumas 14 Mart 2009 21:00

Gözükmüyordu hepsini sildim.Fakat şuanda komple gitti..Exe açılmıyor :S

gfb007 14 Mart 2009 21:56

Alıntı:

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1341675)
Masaüstüne Gel Bilgisayarıma Sağ Tıklayıp Yönet Diyin.
Hizmetler ve Uygulamalar / Hizmetler / Windows İnstaller Hizmeti Devre Dışı mı ? Onu Bi Gözat.

kaRdes baktım buna

windows installer için :

http://www.resim-yukle.gen.tr/images/iq2qkqkkwsw1t5w7kdk2.jpg

bunlar var uzerine basıp baslat dedim sonra baslatıldı ve durdu dedi o kdr napıcam yaa :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

arrival 16 Mart 2009 15:11

Ayarlarda iki kez farklı klasör belirtmeme rağmen msn inatla konuşma geçmişini "Alınan Dosyalarım" klasörüne kaydediyor. Sebebi ne olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Fırtına 16 Mart 2009 18:10

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343312)
Ayarlarda iki kez farklı klasör belirtmeme rağmen msn inatla konuşma geçmişini "Alınan Dosyalarım" klasörüne kaydediyor. Sebebi ne olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

WLM'in Plus eklentisini yükleyip Plus aracılığı ile ileti geçmişini istediğiniz dizine kayıt etmeyi deneseniz?.

Microsoft 16 Mart 2009 20:22

sadece winamp eklentisini istiyorum son sürümle uyumlu var mı acaba?verebilirmisiniz?

tHeBruTaLiTyOfHeLL 16 Mart 2009 20:42

Alıntı:

tukumas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1341707)
Gözükmüyordu hepsini sildim.Fakat şuanda komple gitti..Exe açılmıyor :S

Özel Mesaj'dan Yolladığım Alternatif Çözümü Denedin mi ? Hiç Cevap Vermemişsin Yapacak Bişey Yok.

Alıntı:

gfb007 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1341747)
kaRdes baktım buna

windows installer için :

http://www.resim-yukle.gen.tr/images/iq2qkqkkwsw1t5w7kdk2.jpg

bunlar var uzerine basıp baslat dedim sonra baslatıldı ve durdu dedi o kdr napıcam yaa :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Sorun Halloldu mu Bilmiyorum, Hiç Ses Yok.

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343748)
sadece winamp eklentisini istiyorum son sürümle uyumlu var mı acaba?verebilirmisiniz?

Winamp Eklentisi ? Ne Dinliyorum Eklentisinden mi Bahsediyorsunuz

WLM 2009 için Ne dinliyorum özelliği var mı? - Tekil Mesaj - MsXLabs

Uyumlu Değilse Belirtin.

Microsoft 16 Mart 2009 20:53

uyumlu değil maalesef!!başka varmı?

Microsoft 16 Mart 2009 21:42

yokmu varmı??

tHeBruTaLiTyOfHeLL 16 Mart 2009 22:06

Malesef Yok.

yquai 16 Mart 2009 22:32

Msn Kişileri Göstermiyor...

Arkadaşlar msn penceresi görünmüyor sanki makina donmuş gibi göstermiyor...

http://img522.imageshack.us/img522/2136/4qjf9a1tmpw.jpg

Hi-LaL 17 Mart 2009 04:53

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343748)

Bir de aşağıda verdiğim linkteki eklentiyi deneyiniz...

https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/237824-wlm-2009-da-en-kararli-calisan-ne-dinliyorum-winamp-eklentisi.html

arrival 17 Mart 2009 08:50

Alıntı:

Fırtına adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343484)
WLM'in Plus eklentisini yükleyip Plus aracılığı ile ileti geçmişini istediğiniz dizine kayıt etmeyi deneseniz?.

Plus eklentisini kullanıyorum ve istediğim dizine .html uzantısında kayıt ediyorum. .xml uzantılı olarak WLM aracılığı ile kayıt etmek istiyorum, kayıt etmeye çalışıyorum.

mustiua 18 Mart 2009 04:35

benim karşılaştığım sorun bu arkadaşlar bunu yaşayan ya da çözebilen var mı acaba 10 sildim kurdum ama olmuyor bi türlü tam oturum aç dediğimde kısa bi süre sonra bu hatayla karşılaşıyorum

http://img21.imageshack.us/img21/5192/adszzha.th.jpg

tHeBruTaLiTyOfHeLL 18 Mart 2009 12:20

Alıntı:

mustiua adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1345265)
benim karşılaştığım sorun bu arkadaşlar bunu yaşayan ya da çözebilen var mı acaba 10 sildim kurdum ama olmuyor bi türlü tam oturum aç dediğimde kısa bi süre sonra bu hatayla karşılaşıyorum

http://img21.imageshack.us/img21/5192/adszzha.th.jpg

Burayı İnceleyin >>> Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

P34C3notW4R 18 Mart 2009 14:03

Ya ben bi şey soRucam; Msn'nin Bu süRümünDe Beni ekLeYen kişiLerLe KonusmaK için o kişinin üzeRine çiFt TıkLıoRum Davet qonDerin fLn diYor FireFox saYFası fLn açıLıo :S Ne yaPıCam YaFF. DaveT fLnDa qoRemioRum KonusamıoRum Kimse iLe :S cevaP veRirseniz coK seviniRim, TeşekküRLer !..

rdx 18 Mart 2009 17:14

ben bundan bir önceki versiyon için contacts klasöründeki dll dosyalarından birini silerek online kalmayı başarmıştım(wlm live contacts sorunu çözümü başlığında yanılmıyorsam wiperone nickname'li birinin önerisiydi bu) lakin uzun süre sonra fark ettim ki beni ekleyen kişiler için kabul/red uyarısı alamıyormuşum,bunun üstüne hiç kimseyi ekleyemediğimi de gördüm...üstüne üstlük feed özelliği de güncellenmiyordu

18 mart 2009 tarihli güncelleme sonucunda live contacts sorunuyla karşılaşmadım hiç ama aynı şekilde devamlı online olduktan hemen sonra programın hata vermesi tekrarladı(burada önemli not: live contacts platformla alakalı herhangi bir şey çıkmadı)

dll silme olayını tekrarladım,ve online kalmayı başardım ama feedler hala güncellenmiyor gördüğüm kadarıyla ve bu hala yeni bir kişiyi ekleyemeceğim anlamına geliyor sanıyorum..

çözüm var mı?varsa nedir?biz kimiz?nereden geliyoruz?nereye gidiyoruz?

XSeZeRiX 18 Mart 2009 17:37

s.a arkadaşlar bana son sürüm msn 14.0.8064.206 nın setupu lazım ama 125. mb lık değil tabi sadece msn nin setupu varsa kaç mb bilmiyorum öyle bişey varsa linkini yazabilirmisiniz şimdiden tşk ler...

Microsoft 18 Mart 2009 18:47

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346084)
s.a arkadaşlar bana son sürüm msn 14.0.8064.206 nın setupu lazım ama 125. mb lık değil tabi sadece msn nin setupu varsa kaç mb bilmiyorum öyle bişey varsa linkini yazabilirmisiniz şimdiden tşk ler...

Artık Exe'sini Bulamazsınız.Yeni Sürümün Sadece Exe'si (Setup) Yok.Microsoft Resmi İnternet Sitesinden İndirebilirsiniz.1.10 mb'lik setup dosyasını indirdikten sonra çalıştırıp sadece Messenger Onaylı Olsun.Böylelikle Sadece Messenger'i Kurarsınız.Kolay Gelsin...

Microsoft 18 Mart 2009 18:55

Alıntı:

rdx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346022)
ben bundan bir önceki versiyon için contacts klasöründeki dll dosyalarından birini silerek online kalmayı başarmıştım(wlm live contacts sorunu çözümü başlığında yanılmıyorsam wiperone nickname'li birinin önerisiydi bu) lakin uzun süre sonra fark ettim ki beni ekleyen kişiler için kabul/red uyarısı alamıyormuşum,bunun üstüne hiç kimseyi ekleyemediğimi de gördüm...üstüne üstlük feed özelliği de güncellenmiyordu

18 mart 2009 tarihli güncelleme sonucunda live contacts sorunuyla karşılaşmadım hiç ama aynı şekilde devamlı online olduktan hemen sonra programın hata vermesi tekrarladı(burada önemli not: live contacts platformla alakalı herhangi bir şey çıkmadı)

dll silme olayını tekrarladım,ve online kalmayı başardım ama feedler hala güncellenmiyor gördüğüm kadarıyla ve bu hala yeni bir kişiyi ekleyemeceğim anlamına geliyor sanıyorum..

çözüm var mı?varsa nedir?biz kimiz?nereden geliyoruz?nereye gidiyoruz?

Siz Eniyisi Kaldırıp Bir Daha Yeniden Kurun.Böylece Ayrıntılarda Halledilmiş Olur...

tHeBruTaLiTyOfHeLL 18 Mart 2009 19:17

Alıntı:

P34C3notW4R adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1345693)
Ya ben bi şey soRucam; Msn'nin Bu süRümünDe Beni ekLeYen kişiLerLe KonusmaK için o kişinin üzeRine çiFt TıkLıoRum Davet qonDerin fLn diYor FireFox saYFası fLn açıLıo :S Ne yaPıCam YaFF. DaveT fLnDa qoRemioRum KonusamıoRum Kimse iLe :S cevaP veRirseniz coK seviniRim, TeşekküRLer !..

Ekran Görüntüsü Çekebilirmisin ? Konuştuğun Pencerede.

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346084)

Aleyküm Selam.

Boyutu 24.1MB. İlk Mesajda Ek'teki Dosyadan İndirebilirsin. Toplam 26MB

rdx 18 Mart 2009 19:32

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346236)
Siz Eniyisi Kaldırıp Bir Daha Yeniden Kurun.Böylece Ayrıntılarda Halledilmiş Olur...

bunu yaptım ve...

windows live communications platform sorunu yeniden başgösterdi,dll olayını yeniden yapmayı denemek konusunda da emin değilim,aynı kişi ekleme sorunuyla karşılaşmak istemiyorum açıkçası..başka bir çözüm var mı?

Microsoft 18 Mart 2009 19:56

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

bunu bi deneyiniz.

rdx 18 Mart 2009 20:03

ilk mesajda söylenen şeylerin durumuma çözüm olmadığını belirtmek isterim

XSeZeRiX 18 Mart 2009 23:57

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346227)
Artık Exe'sini Bulamazsınız.Yeni Sürümün Sadece Exe'si (Setup) Yok.Microsoft Resmi İnternet Sitesinden İndirebilirsiniz.1.10 mb'lik setup dosyasını indirdikten sonra çalıştırıp sadece Messenger Onaylı Olsun.Böylelikle Sadece Messenger'i Kurarsınız.Kolay Gelsin...

microsoft nickli arkadaşım bilgi için teşekkür ederim şunu demedende geçemiycem çok saçma ya her seferinde biz böyle uğraşacakmıyız her seferinde bir msn için bile bi ton indirme yapıyo netten setup ta böyle bir dert yoktu birde bu sürümün 14.0.8064.206 final sürümümü yoksa değilmi onu yazarmısınız neyse ilginize teşekkür ederim ayrıca tHeBruTaLiTyOfHeLL nickli arkadaşım sanada teşekkürler indirdim :)

Microsoft 19 Mart 2009 11:31

Alıntı:

rdx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346320)
ilk mesajda söylenen şeylerin durumuma çözüm olmadığını belirtmek isterim

Vista Kullanıyorsanız: Simgeye Sağ Tıklayıp Uyumluluktan Windows Server 2003 'tü galiba onu seçip onaylayın ve messenger'i yeniden başlatın.(bu arada eklentilerle ilgili sorun yaratabilir uyumlulukla çalıştırılınca.)Onardıktan sonra platform hatasını inşallah almazsınız bir daha.

xp kullanıyorsanız: sağ tıklayıp uyumluluk tan windows 2000 uyumluluğu ile çalıştır'ı tercih edin.

uyumluluk yoksa bilgisayarınızdaki yardım desteğin ara kısmına Uyumluluk yazıp ilgili programı sayfada arayın ...

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1346529)
microsoft nickli arkadaşım bilgi için teşekkür ederim şunu demedende geçemiycem çok saçma ya her seferinde biz böyle uğraşacakmıyız her seferinde bir msn için bile bi ton indirme yapıyo netten setup ta böyle bir dert yoktu birde bu sürümün 14.0.8064.206 final sürümümü yoksa değilmi onu yazarmısınız neyse ilginize teşekkür ederim ayrıca tHeBruTaLiTyOfHeLL nickli arkadaşım sanada teşekkürler indirdim :)

Evet çok haklısınız.ancak şunu belirteyim.Şuanda Final Diye Geçiyor.İnşallah böyle kalır.Ancak güncelleme microsoft'un elinde.her an yeni bir hem hotmail e-postada hemde messenger 'de güncelleme uyarısı alabiliriz.ben şahsen yine güncelleme bekliyorum özellikle hotmail e-postada...

ahmetgns 19 Mart 2009 15:31

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343312)

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1344267)
Plus eklentisini kullanıyorum ve istediğim dizine .html uzantısında kayıt ediyorum. .xml uzantılı olarak WLM aracılığı ile kayıt etmek istiyorum, kayıt etmeye çalışıyorum.

WLM 2009 için böyle bir sorun yok. Şimdi denedim, benim belirttiğim yere kaydetti. Siz buradan değiştirdiğinizden emin misiniz? Messenger Seçenekleri > İletiler > İleti Geçmişi

Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi?

arrival 20 Mart 2009 10:10

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1347044)
WLM 2009 için böyle bir sorun yok. Şimdi denedim, benim belirttiğim yere kaydetti. Siz buradan değiştirdiğinizden emin misiniz? Messenger Seçenekleri > İletiler > İleti Geçmişi

Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi?

eminim. belirlediğim hedef görünüyor son 2-3 gündür. şimdilik belirttiğim yere kayıt ediyor, 1-2 kere Alınan Dosyalarım'a kayıt etmişti, şimdilik bir problem yok gibi görünüyor. Cevaplar için teşekkürler.

ahmetgns 20 Mart 2009 14:20

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1347947)
eminim. belirlediğim hedef görünüyor son 2-3 gündür. şimdilik belirttiğim yere kayıt ediyor, 1-2 kere Alınan Dosyalarım'a kayıt etmişti, şimdilik bir problem yok gibi görünüyor. Cevaplar için teşekkürler.

Belki de bu ayarın hesaba duyarlı olduğunu yani her bir e-posta adresi için ayrı ayrı değiştirilmesi gerektiğini bilmiyordunuz. Her neyse.

rdx 21 Mart 2009 13:44

bahsettiğim dll dosyasını silmeden aldığım communications platform hatasının detayı şu:

http://img4.imageshack.us/img4/1207/platformj.jpg

rdx 21 Mart 2009 13:59

tamam sorunumu hallettim,Combofix yardımıyla yaptığım küçük bir tarama ile an itibariyle çatır çatır WLM 2009 kullanabilmekteyim

jesilya 21 Mart 2009 18:42

arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim

NeutralizeR 21 Mart 2009 18:55

Alıntı:

jesilya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1349842)
arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim

Messenger Plus! Live kurup bu eklentinin ileti arşivleme özelliğini kullanabilirsiniz. HTML olarak açılan ileti geçmişlerini Word'e kopyalamanız kolay olacaktır. Maalesef varsayılan olarak .doc formatında kaydetmeniz mümkün değil.

akxn_84 22 Mart 2009 08:16

arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim...

arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ...

Fırtına 22 Mart 2009 09:40

Alıntı:

akxn_84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1350330)
arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim...

arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ...

WLM'in ana penceresinde seçeneklere gelip oradan düzen sekmesine tıklayın, Kişi listenizle oynenmış olabilir. aşağıdaki resimde olduğu gibi düzenleyin en ideali bu....

akxn_84 22 Mart 2009 10:15

kardeş resimdeki gibi yaptım ancak olmdı ... ( bana yardımcı olursanız sevinirim... )

arkadaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu ben yeni msn sürümünü yükledim ancak kişi listemde kimse yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...

bana çok acil yardım lazım....

CrasHofCinneT 22 Mart 2009 11:15

Alıntı:

akxn_84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1350353)
kardeş resimdeki gibi yaptım ancak olmdı ... ( bana yardımcı olursanız sevinirim... )

arkadaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu ben yeni msn sürümünü yükledim ancak kişi listemde kimse yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...

bana çok acil yardım lazım....

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/220565-wlm-2009-kisi-listenizdeki-kisiler-eksik.html Konuyu inceleyiniz.

CimCime 23 Mart 2009 01:31

(F)emeginize yüreginize saglik hic bir sorun olmadan yüklendi insallah discowery de en kisa zamanda olur onuda yükleriz :rose::wave:

mrt_knbr 23 Mart 2009 16:24

ya arkadaşlar ben ileti aldığımda direk konuşma penceresi açılıyo bunu nasıl engelleyebilirim yardım eder misiniz?

joyandnet 23 Mart 2009 16:25

bende wlmnin hiç birisi çalışmıyor acaba ne yapmam gerek?????????

seLinnnn 23 Mart 2009 16:25

yhaaa bnn kuramadım yhaaaa :( :( yardım cı olsanz sevınızcem :( :( :*(:*(:*(:*(:*(

kutsal54 25 Mart 2009 16:19

Messenger'da bazı kişilerde görüntülü konuşma yaparken 4,5 dakika geçtikden sonra Görüntülü konuşma sona eriyor ve hata veriyor...Ne yapmam gerekiyor..?*-)

porther 25 Mart 2009 22:12

ne belamış bu yeni msn

kaç kere kurdum tamamen sildim geri yükledim hep hata hep sorun önceden böyle bi sorun olmuyordu sizin forumda tüm kaldırma tekrar yükleme ile ilgili ne gerekiyorsa yaptım yine bu hatayı veriyor

http://s5b.directupload.net/images/090325/lurayc92.jpg

:@:@:@
yada

http://s5b.directupload.net/images/090325/2u9afuto.jpg

:@:@:@

ksk_shadow 26 Mart 2009 09:26

windows live messenger 2009 açılmıyor :(

deli oldum arkadaşlar başkasında varmı bilmiyorum bu sorun ama msn açılıyor sonra hata verip kapanıyor ve ne yaptıysam bulamadım sorunu

AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8064.206 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00009eca

hata msj da bu :*(

porther 26 Mart 2009 22:54

resimler uçmuş (W)

serhat_knk 27 Mart 2009 09:46

Ya ben ingilizcesini kurmuşum türkçe paketini gönderebilirmisiniz..

Saat: 07:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık