![]() |
tmm denicem |
Merhaba, Oturum açmaya çalıştığımda açılmıyor ve 8e5e0158 kodlu bir hata alıyorum.Bu yalnızca kendi adresimden denediğimde oluyor.Diğer adresler açılıyor fakat yalnızca kendi adresimle giremiyorum bunun bir çözüm yolu varmıdır?Varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler. |
Alıntı:
Bilgisayarıma Girin Gizli Klasör'ü Açın Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya Ve Klasörleri Göster Uygulayın Ve Aşağıdaki Yolu Takip Edin. C:\Documents and Settings\WİNDOWS OTURUM ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Oturum Açamadığın Klasörü Silin |
Orada yalnızca {4d554e19-f075-4b64-93a6-a3ed77ddbf9a} isimli ve bunun benzeri klasörler var? |
Alıntı:
|
Gözükmüyordu hepsini sildim.Fakat şuanda komple gitti..Exe açılmıyor :S |
Alıntı:
windows installer için : http://www.resim-yukle.gen.tr/images/iq2qkqkkwsw1t5w7kdk2.jpg bunlar var uzerine basıp baslat dedim sonra baslatıldı ve durdu dedi o kdr napıcam yaa :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Ayarlarda iki kez farklı klasör belirtmeme rağmen msn inatla konuşma geçmişini "Alınan Dosyalarım" klasörüne kaydediyor. Sebebi ne olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim? |
Alıntı:
|
sadece winamp eklentisini istiyorum son sürümle uyumlu var mı acaba?verebilirmisiniz? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
WLM 2009 için Ne dinliyorum özelliği var mı? - Tekil Mesaj - MsXLabs Uyumlu Değilse Belirtin. |
uyumlu değil maalesef!!başka varmı? |
yokmu varmı?? |
Malesef Yok. |
Msn Kişileri Göstermiyor... Arkadaşlar msn penceresi görünmüyor sanki makina donmuş gibi göstermiyor... http://img522.imageshack.us/img522/2136/4qjf9a1tmpw.jpg |
Alıntı:
Bir de aşağıda verdiğim linkteki eklentiyi deneyiniz... https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/237824-wlm-2009-da-en-kararli-calisan-ne-dinliyorum-winamp-eklentisi.html |
Alıntı:
|
benim karşılaştığım sorun bu arkadaşlar bunu yaşayan ya da çözebilen var mı acaba 10 sildim kurdum ama olmuyor bi türlü tam oturum aç dediğimde kısa bi süre sonra bu hatayla karşılaşıyorum http://img21.imageshack.us/img21/5192/adszzha.th.jpg |
Alıntı:
Burayı İnceleyin >>> Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Ya ben bi şey soRucam; Msn'nin Bu süRümünDe Beni ekLeYen kişiLerLe KonusmaK için o kişinin üzeRine çiFt TıkLıoRum Davet qonDerin fLn diYor FireFox saYFası fLn açıLıo :S Ne yaPıCam YaFF. DaveT fLnDa qoRemioRum KonusamıoRum Kimse iLe :S cevaP veRirseniz coK seviniRim, TeşekküRLer !.. |
ben bundan bir önceki versiyon için contacts klasöründeki dll dosyalarından birini silerek online kalmayı başarmıştım(wlm live contacts sorunu çözümü başlığında yanılmıyorsam wiperone nickname'li birinin önerisiydi bu) lakin uzun süre sonra fark ettim ki beni ekleyen kişiler için kabul/red uyarısı alamıyormuşum,bunun üstüne hiç kimseyi ekleyemediğimi de gördüm...üstüne üstlük feed özelliği de güncellenmiyordu 18 mart 2009 tarihli güncelleme sonucunda live contacts sorunuyla karşılaşmadım hiç ama aynı şekilde devamlı online olduktan hemen sonra programın hata vermesi tekrarladı(burada önemli not: live contacts platformla alakalı herhangi bir şey çıkmadı) dll silme olayını tekrarladım,ve online kalmayı başardım ama feedler hala güncellenmiyor gördüğüm kadarıyla ve bu hala yeni bir kişiyi ekleyemeceğim anlamına geliyor sanıyorum.. çözüm var mı?varsa nedir?biz kimiz?nereden geliyoruz?nereye gidiyoruz? |
s.a arkadaşlar bana son sürüm msn 14.0.8064.206 nın setupu lazım ama 125. mb lık değil tabi sadece msn nin setupu varsa kaç mb bilmiyorum öyle bişey varsa linkini yazabilirmisiniz şimdiden tşk ler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Boyutu 24.1MB. İlk Mesajda Ek'teki Dosyadan İndirebilirsin. Toplam 26MB |
Alıntı:
windows live communications platform sorunu yeniden başgösterdi,dll olayını yeniden yapmayı denemek konusunda da emin değilim,aynı kişi ekleme sorunuyla karşılaşmak istemiyorum açıkçası..başka bir çözüm var mı? |
|
ilk mesajda söylenen şeylerin durumuma çözüm olmadığını belirtmek isterim |
Alıntı:
microsoft nickli arkadaşım bilgi için teşekkür ederim şunu demedende geçemiycem çok saçma ya her seferinde biz böyle uğraşacakmıyız her seferinde bir msn için bile bi ton indirme yapıyo netten setup ta böyle bir dert yoktu birde bu sürümün 14.0.8064.206 final sürümümü yoksa değilmi onu yazarmısınız neyse ilginize teşekkür ederim ayrıca tHeBruTaLiTyOfHeLL nickli arkadaşım sanada teşekkürler indirdim :) |
Alıntı:
xp kullanıyorsanız: sağ tıklayıp uyumluluk tan windows 2000 uyumluluğu ile çalıştır'ı tercih edin. uyumluluk yoksa bilgisayarınızdaki yardım desteğin ara kısmına Uyumluluk yazıp ilgili programı sayfada arayın ... Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahsettiğim dll dosyasını silmeden aldığım communications platform hatasının detayı şu: http://img4.imageshack.us/img4/1207/platformj.jpg |
tamam sorunumu hallettim,Combofix yardımıyla yaptığım küçük bir tarama ile an itibariyle çatır çatır WLM 2009 kullanabilmekteyim |
arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim... arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ... |
Alıntı:
|
kardeş resimdeki gibi yaptım ancak olmdı ... ( bana yardımcı olursanız sevinirim... ) arkadaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu ben yeni msn sürümünü yükledim ancak kişi listemde kimse yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla... bana çok acil yardım lazım.... |
Alıntı:
|
(F)emeginize yüreginize saglik hic bir sorun olmadan yüklendi insallah discowery de en kisa zamanda olur onuda yükleriz :rose::wave: |
ya arkadaşlar ben ileti aldığımda direk konuşma penceresi açılıyo bunu nasıl engelleyebilirim yardım eder misiniz? |
bende wlmnin hiç birisi çalışmıyor acaba ne yapmam gerek????????? |
yhaaa bnn kuramadım yhaaaa :( :( yardım cı olsanz sevınızcem :( :( :*(:*(:*(:*(:*( |
Messenger'da bazı kişilerde görüntülü konuşma yaparken 4,5 dakika geçtikden sonra Görüntülü konuşma sona eriyor ve hata veriyor...Ne yapmam gerekiyor..?*-) |
ne belamış bu yeni msn kaç kere kurdum tamamen sildim geri yükledim hep hata hep sorun önceden böyle bi sorun olmuyordu sizin forumda tüm kaldırma tekrar yükleme ile ilgili ne gerekiyorsa yaptım yine bu hatayı veriyor http://s5b.directupload.net/images/090325/lurayc92.jpg :@:@:@ yada http://s5b.directupload.net/images/090325/2u9afuto.jpg :@:@:@ |
windows live messenger 2009 açılmıyor :( deli oldum arkadaşlar başkasında varmı bilmiyorum bu sorun ama msn açılıyor sonra hata verip kapanıyor ve ne yaptıysam bulamadım sorunu AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8064.206 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00009eca hata msj da bu :*( |
resimler uçmuş (W) |
Ya ben ingilizcesini kurmuşum türkçe paketini gönderebilirmisiniz.. |
| Saat: 07:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık