![]() |
Bekledim gelirsin diye gelmedin:S yatıyorum ben de çok yorgunum çok fena uykum var:S yatıyorum iyi geceler günlük... ....mÜhÜrLü KaDeRiM... |
dün netim kopuktu ondan önceki günde öyleydi bugün sanırım normale girdi umarım kopmaz sinirlerim bozuluyo :S Arkadaşlarımı, kusumu ve aşkımı özledim :S neyse umarım yine kopmaz :moo: |
Günlükümm Benim,:cici: Bugünlerde okulun hiç tadı yok ders filan olmayınca okulun yarısı kaçıyor yarısı öle boş boş oturuyor..Kaçmak da sıktı iyice..Yani okuldayım hep,arada bi test cözüyorum cogunlukla müzik dinliyoruz falan..Nete de çok ugradıgımı söyleyemem.. Günlüküm hiç çaktırmıyorum ama ben bebişimi cok özlemişim ya:inlove:Şükretmek gerektigini konusuyoruz cogunlukla ama gercekten aşkın hakkını vermek gerek umarım cok yakında beraberiz:uf:..Allah sevenleri hiç ayırmasın insallah:tender: M(L)M |
İzmire Gitme Günü Yaklaştı...(ay sonunda izmirdeyim) Askımı hergün daha çok özlüyorum.Ama ASKIMLA sürekli mesajlaşıyoruz. Operatörümüz sağolsun. Onu Çok Seviyorum. Herşey Onunla Güzel.Tek Korktuğum Askımıza Nazar Değmesi. Herkes bize imreniyor da. :shy2: Neyse Günlük İnsan Ne Kadar Zor Günler Geçirse de Yanında Sevdiği Olduğu Sürece Hiçbişey Sorun Değil...MELEĞİM:inlove: |
Merhaba günlük bugün çok mutluyum kusumun neti düzelmiş galiba:S inşallah düzelmiştir onu çooooookk özledim:tender:Bu gün kiss.me ile takıldık okul çıkışı:D 18 gün devamsızlığım var okuldan da kaçamıyorum:Dmahsur kaldım okulda:moo:bu arada operatörlük çok güzel bir meslek:naughty:sevenlerin daima mutlu olması dileğiyle:tender:ben de aşkımı özledim :tender: bu gece görüşcez:tender:onu çok seviyorum:uf: (L)(L) |
Günlükümm:cici: Bugün hafta sonu oldugu icin dersaneye gitmem lazımdı ama nasip işte 3 haftadır olmuyor bu olay :noangel:yazılı falan derken bugün de sabahtan aksama kadar pc deydim.bilgisayarımda kayıtlı dosyalardan ödev calısmak lazımdı ama ben yine pek bakamadım ya:hysteric:Yarın da aksama kadar burdayım:uf:Şansa bak aşkım da yok ortalarda..Özlem diyorduk dimi ..Evet yavaş yavaş yakıp kavurmaya başladı bile(ci)..Kısacası bi yıl sonra izmirdeyim insallah:cici:Çevremizde de aleyhimize bircok olay olup bitse de hiç takmıyorum günlük,O'ndan başkası yalan..;)...TEKTANEM:inlove: |
Gün bitiyor artık ben hala lak lak :D:D kankamla konuşunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Acayip iyi anlaşıyoruz nazar değmesin :tender: günümü bozmak isteyen herkese rağmen çok güzeldi her şey.Çok mutluyum huzurluyum.İyi geceler günlükk.:wave: |
bugün netim kendine gelebildi sonunda kankamı çok öslemişim :) sanırım Türk telekoma ettiğim dualar yerini buldu... :) benim için çok farklı bi gün deildi ama yinede güseldi :) farklı olmamasının nedeni sanırım hergünümün güsel olması ne mutlu ki :tender: |
Sanal Günlük ben aslında adı sanal la anılan hiçbişeye güvenmem :sopa: ama arada MsXLabS 'ın hatrı var yoksa çok kafam bozuldu bu işe nerde bu şişe neyse geç oldu yarın g.antep'e gideceğim yolda uyursam üzülürüm ölürüm :D sonra hayata küserim :noangel: msx te bugün pek takılamadım ama ben msx &msx bensiz olmaz tabi aksini düşünenlerde vardır :) ama nedense günlük benim iyi niyetimi insanlar hep suistimal etmekle meşgul neden acaba neyse uyumam lazım pilim yok ki şarj edeyim :P kendine iyi bak msxlabs :wave: hepinizi seviyorum beni sevmeyenleride :inlove: The Unique Gittii .... |
Sevgili günlük dün sabah Erzurum a geldim. İzmire geçecektim fakat uçak olmadığı için bugüne kaldım.Şuan kaldığım odada bi oda arkadaşım var adam sanırım40 yaşında falan ama tam bi sopalık. Sinirlerimi tavan yaptırdı. Allahın dedim sen bana bir iki saat daha dayanmam için sabır ver.Neyse saat 9.00 olmak üzere kalklıp hazırlanayım. Bi kahvaltı sonra izmir.:) |
Günlüküm:cici: Bu hafta sonu çok kötüydü günlük:moo:..pc başından hiç ayrılamadıgım şu 2 gün boyunca hiç sıkılmadıgım kadar sıkıldım:faint:..Gerçekten verimli çalışabildigimi pek söyleyemem..TEKTANEM de yoktu zaten:hysteric:Onunla da pek ilgilenemedim operatörüm saolsun cabuk cabuk bitti kontörüm:hih2:..Yani okul da bitiyo ya son kez burnumuzdan getiriolar her seyi,hala sınav calıstık ya ama salı günü her sey bitiyor:tender:Bu arada günlük çok özledim ya:cry:Bi kavuşayım hiç bırakmıcam diyorum onu,böle yapışık ikiz gibi geziomuşuz:P:cici:Ama hiç farketmez nasılsa SEN=BEN her zaman;)Neyse günlüküm benim oturmaktan yoruldum ya biras ugramayayım diyorum nete ama aşkım var zorla degil mecburi gelecez8-|şaka bir yana ben seve seve gelirim..E işin ucunda o olduktan sonra:inlove:Yarın görüşebilmek dilegiyle..Saglıcakla kal:wave: |
çok güsel ve farklı bir hafta sonu gecirdim.denize hayranım.ama şimdi evdeyim:S |
1 günde değişti bütün herşeyimiz.. aksiyon filmleri bizim yaşadıklarımız yanında biraz sönük kalıyo.. herşey bitti ama.. temizlendik.. temiz bir sayfa açıyoruz artık.. tertemiz.. bu sefer kimse parmak atamıcak.. biz artık 4 kişiyiz.. |
Günlüküm:cici: Bugün okulda ingilizce final sınavları bölüm 1 vardı..Biras kötü gecti cünkü fazla calısmamıstım ama bugün sevgilim sagolsun komutanım oldu bitanem ya:inlove:tam 8 saat ders calıstım:moo: ve yeni bitti:faint:.insallah yarın seri 2,bomba gibi geçicek:banana:Bana şans dile..:wave: |
Günlüküm..:cici: Sonunda sınavlar bitti..Dedigim gibi son sınav fevkaladenin fevkindeydi:tender:ama yine de yazın yükseltme sınavına giricem,ingilizce kredisi yüksek bi ders8-|.. Bugün sınıfta sadece süpersin ve ben kaldım..Ders işlenmiyo artık,yarın ve persembe de gitmicem..Okul çok yordu bizi günlük biras dinlenmek istiorum:moo:derken yazın dersane baslıyor ve tabiki öss ve yds:faint:Hayallerimizin şehri İzmir,insallah seneye beraberiz..:tender: Bugün aşkımla da konuştum günlüküm:cici:3gndür görmemştim,özlemişim ya:inlove:O'na her bakışımda böyle dalıp dalıp gidiyorum ya bugün az daha dalmaktan uyucaktım karşısında|-)..Ve onun bana her bakışında karnımda uçuşan kelebekler...:uf:Karşılıklı anlaşmadaki en güzel şey olan jest ve mimik kullanımı^o):naughty::hih2:gibi:cici:..Aşkn acı yüzünden ziyade bu yüzünün de farkına varmak hatta ona doymak da varmış..İnsallah hep böyle devam eder:shy2:..You are only mine..My own..(L)MY_MMD(L) BEBİŞİMM:inlove: |
Merhaba sevimsiz günlük bugün berbat bir gündü,:hysteric:odamı temizledim daha doğrusu içinden zor çıktım ne dağınık biriymişim ben,annem öyle dedi :( birgün benim değerimi anlar ama çok geç olur :*(Birtürlü yaranamadım elin kızları hep iyi oldu gözünde ama özleyecek beni:wiggle: |
Merhaba günlük , saol demediğini biliyorum ama bekledim işte hala askerlikten kalma 1 alışkanlık:P neyse bugün sabah vali geldi onla gezdik durduk sayesinde uzun zamandır görmediğim yerleri gördüm saat 18 gibi servise gittim ve buraya geldi ee şimdi sıra sende dermişim :P |
bugün hayatımdaki bir yalanla daha yüzleştim...suan ellerim titresede mutluluk imkansızda görülse nefes almaya çalışıyorum.daha önce de yaşamıştım bu anı hemde defalarca.geçecek zamanla ama ne zaman?bin bela diliyorum başına Allah'tan binide seni bulsun |
Merhaba sevimsiz günlük:uf: bugün çok mutluyum eski arkadaşımın mezuniyet günü evine gidecek beni unutacak benimle uğraşamayacak:haha: |
çok canım sıkkın... çookk.. |
Sevgili günlük ıspartada evimdeyim ama. Yarın akşam geri döneceğim izmire. herhalde eve bi daha ancak bir ay sonra gelirim. Off off |
Sevgili günlük şuan izmirdeyim. Arkadaşların narlıderedeki evlerinde tam bir bekar hayatı sürüyoruz. Doğrusu onlar benim bi işe el atmama izin vermiyor ama olsun ne yapalım artık. Bugün sabahtan mesai ye gitmedim inşallah yarın başımı ağrıtan olmaz. Neyse artık yarına Allah Kerim. |
Sadece şunu söylüyorum günlüğüm az kaldı çok az.... |
sevimsiz günlük:Pbugün çok eğlendim :haha::haha:nedenini paylaşmayacağım işte canım istemiyor herşeyi paylaşmak zorunda değilim neyse ben yatacağım :wave: |
Sevimsiz günlük, bugün karışık duygular içerisindeyim bundan 2 ay sonra yada 3 ay sonra ya çok mutlu olacağım yada herşey hüsranla bitecek :cry:Ya hayata tamamen bağlı yada hayata tamamen küsmüş... |
güzel olan herşey ardında bir karanlık olduğu göz kamaştırır...ne kadar güzel zamanlar yorulmak ne kadar güzel :D |
Eski sirklerde can veren anıların çeteleri, yağmalıyor yalnızlık sarayımı. Rüyalar en acemi trapezciydi; umutlar, ağsız ip üstü yürüyüş gönüllüsü... İp: bıçak sırtı! Kaçışa gölgelenen ışıklar altında, umut görmez ayaklarında ki çoşkuyu.. Siyah-Beyaz bir YaLnızLık Bu.. günlük artık bende YALNIZIM .. |
Günlükcüm, Son günlerde çok tuhaf duygular içerisindeyim(Mesela gün bitmeden günlük yazıyorum).Aşkım İzmir'e gitti gideli bu yoğun hasret daha da içine çekiyor beni..Bazen hemen her şey oluverse diyorum bazen de bu an hiç bitmese..Ama aşık insan her zaman mutlu olamıyor işte,onu her an görememek daha çok koyuyor insana..1 sene günlük..İnşallah o 1 sene bize her şeyi getirecek:tender: (Günlükcüm +parantez açmak istiyorum.Dün ilk sarı renkli itibarımı aldım çok mutlu oldum:cici:) TEKTANEM:inlove: |
Sevimli günlük,çok mutluyum:cl: bir mucize için dua ederken:tender: son zamanda Rabbim kabul etti ve yarı finaldeyiz, annemin ve kardeşimin sevinç çığlıklarına bir çığlıkta ben ekledim.:turkiyem:Bu arada ilk defa sana sevimli günlük yazdım;) |
günlük.... geç de olsa anladım ... sağolsun çok güzel anlattı yinede mutlu olsun başkada bişey demem daha .. kızgınlığım kendime sadece |
yine karar zamanı düşüncelkerim duygularım karmakarışık....:( artı yalnız olmasamda kendimi çok yalnız hissediyorum.hakkımda hersey hayırlısı olsun amin:D |
Tartışmalar içinde birbirimizi yiyoruz günlük:moo:O kırılır,ben düzeltmeye çalışırım..Beni kızdırır ben küserim:faint:Sonra birdenbire barışırız ve ileriki yaşamımızdan bahsederiz:cici:..Bi bakmışım onları konuşurken de laf sokuşturmaya başlamış:faint:..Çok bilmişliğini yüzüne vururum;Altta kalır mı hiç sana çekmişim der:moo:Kısacası günlük Ben onu çoook seviyorum ya:inlove: |
bir gün daha geçti az kaldı azaldıkça daha ağır işlemeye başladı zaman .... ne kadar hızlı değişiyor benim yaşantım rutin olmayo beceremiyor , insanlar hızıma yetişemiyor :P |
sevimsiz günlük:shy2:off off bugün herkesle tartıştım kuzenmiş teyzeymiş dinlemedim,yapılanları hak etmedim çok üzüldüm ama beni üzenleride üzdüm,her nekadar babam ve annem kızım tamam yine sus deselerde susamazdım anlıyormusun susamazdım.Böyle olsun istemezdim ama susamazdım, neyse birgün yokluğumda anlarlar ama geç olacak,benim için yoklar... |
herşey herzaman güzel olmaz ııhhh mutlaka biri birşey çıkar ... Herkes anlar anlaması gereken anlamazzz....susimm bareeee....... |
Sevgili günlük ; Bugün iş yerime katılşı yaptım. Yine gurbet yine hasret. Sevdiklerimi kilometrelerce geride bıraktım yine. Özellikte İzmir'de bıraktığım o yaşlı gözler içimi bir kat daha yaktı. Sabır be günlük, geçecek bugünlerde, elbet düzelecek herşey. Bak saymaya başladım bile şafak misali günleri; bir buçuk ay, bir buçuk ay sonra yine beraberiz inşallah.Neyse günlük ne benim dertlerimi yazacak zamanım nede senin o kadar çok derdi dinleyecek yerin var... |
Günlüküm:cici:, Ben: Anne biliyo musun bilgiyi çinde dahi olsa gidip bulucan8-|(felsefe yapıcam ya kadına:P)Bugün her duyguyu yaşadım mutluluk,kıskançlık,sinirlenme,coşku..Çok hareketli bir gündü.Sabahleyin erciyes üniversitesinin hiç gitmedigim rektörlügünün kapısını çaldım biricik kuzenim için:tender:..Sınıf ortamı nasıl olur bilmiyorum ama abartılacak bişi yok.kampüste yürürken düşündüm de bildigimiz yol bildigimiz ağaçlar,çimenler..Bildigimiz insanlar:)))Belki de biz büyütüyoruz gözümüzde,şu ÖSS ve YDS canavarını besliyoruz kendi ellerimizle..:bilmem:Yalnız büyülü bir havası da yok degildi..Neyse,Gidip görücez dimi:cici:... Bugün aşkım daha bir yakışıklı olmuş günlük ,saçı filan kestirmiş:inlove:..Tüm bunların üstüne sen tut msxlabs albümüne fotoğrafını koy:sopa:..Sağolsun canım annem NoRanynn:kiss:,süper anne ya kızını düşünüp kaldırıverdi:cici:Çok da güzel yaptı.Ohhhh:uf:O fotoğrafı orda görünce çıldırmıstım kıskançlıktan:))).. Günlük bak sölemeyi unuttum bugün evdeki annemle hic olmadıgım kadar iyiydim..Hatta gülmekten öldüm yaa.Bak simdi replikleri vercem..(Mutfakta yemek yapıyoruz bi yandan da muhabbet ediyoruz) ...... Annem: Hıı iyiymiş ya.Bilgi diosun ama küçük kardeşine dua okumayı ögretsene alışsın:)) Ben: Tabiki ögretirim annecim:cici:Hem bak Kuran'daki her ayeti okumak insana cok cok sevap....(Baya bi konusurken,konusmam bölünüyor bu arada:^)) Annem: Çocuklar içine girmese bari*-) Ben:Ne nasıl neyin anne:S Annem: Yünün canımm sende haa:O (Dışarıda yünümüz vardı,yeni kurutmustu kadıncagız:kiss:) Ben: Yaa işte böyle anne havalar da epey ısındı ya sorma gitsin:haha: Annem::haha: (Sonra ikimiz de yerlerde kahkaha atıyoruz günlük,Yani bi muhabbet bu kadar ani bi şekilde değişebilir:cici:Sonrası mı?:naughty:O ara ben annemin yanaklarını öpme bahanesine ısırıyordum ki:D) İşte böyle güzel bi gün geçirdim günlükümm..İnsallah hep böyle olur..:wave: |
Her şey olması gerektiği gibi Günlüğüm Asayiş berkemal:DÇoook mutluyum Hayat yavaş yavaş da olsa güzel yönünü gösterdi bana:tender:Herkesi her şeyi seviyorum:uf:En çok kusumu tabi:hih!:Kimse onunla yarışamaz:noangel:Rakipsiz kankam:kiss: Umarım Her şey çok daha güzel olur.... |
güsellikler diliyorum herkese...mükemmel bir yaz ve dinlendirici bir tatil:) |
sevimli günlük çok mutluyum babam yazlığa bitanede köpek alacak söz verdi.Ama hemen sahiplendim adınıda ben koycam sonra kendime alıştırcamki kimseyi sevmesin hahaha tabi evdekilerin keyfi kaçtı ama benim köpeğim olcak:sopa: |
ahaha mantılar sarmalar falanlar filanlar içimde yıllardır sakladığım ev hanımı hortladı sanırım :D günlere gidip dedikodu yapasım var :D hayatın anlamını buldum yahu bu işler nasıl biticek yerine akşama ne pişirsem düşüncesi daha bir hoşş sankim :P |
Nereye baksam mutluluk,umut,sevgi Nereye gitsem bir uçarılık yüreğimde Alışmadığım iyimser duygular Gökyüzü inadına Mavi Yaşamak inadına GÜZEL... :tender: |
bugün bulgaristandan halamlar geldi :) basımın tatlı belası....yarında istanbuldan bir misafirim var çıkın çıkın gelin bize:D |
zaman iyice daraldı acele telaş hadi hayırlısı ne kaldı ki ........... |
ya tatil geldi ama ben çook sıkılıyorum bütün gün. bil. başında ve snıfta kalam ark. OYS çalıştırıyorum ((çalıştırmak hoşume gidiyoo ama)):cici: |
Günlüküm, Bebeğim bu sefer gerçekten İzmir'e gidiyor:uf:Söz verdiler,hem İzmir hem de O beni bekliyor olacaklar:tender:O benim Herşeyim:inlove: Ev çok karmaşık bi durumda.Boya badana:moo:Ve bu bir hafta sürecekmiş:faint:İyi ki dersanem var,kaçıp kurtulucam:cici:Havalar gözümü korkutuyor günlük,yazın hastalananlardanım anlayacağın:(((Ne hassas bir kızım ya:P:uf: Ben de biraz ders çalışayım dedim,Kimya çalıştım günlük,çok acı ama:P:D..fiziğe gelince kal geldi yeterr:moo:dedim..İyi ki dilciyim ya:tender: Neyse günlüküm msxe de bugünlerde pek uğrayamamakla beraber ara ara vakit ayırmaya bakarım.. :wave: |
Bugün hayatımın dönüm noktası... Biyerden başlamak lazım. İzmire yerleşiyorum. Orda Hayatımı Çizeceğim. En önemlisi O gelecek(üsteki Herşeyim Olan Üye) Hayırlısı Be Günlük... |
meğerse biz, pamuk iplikleriyle bağlanmışız birbirimize... kopmamız an meselesi.. belki de çoktan koptuk... ‘…Birazdan kudurur deniz Birazdan dalgaların sırtından Üst üste fışkıran rüzgarlar Bir intikam gibi çıldırınca üstüne Yüzüne şarkılar çarpar Yüzüne şiirler çarpar ağlarsın Sen artık buralarda duramazsın O büyük sessizliğin bağrımı olur Kimsenin bilmediği bir ağrımı Gider kendine gömülürsün Yoksa bu şehir bu sokaklar Seni alır kullanır seni alır kullanır Santim santim çürürsün Hani el değmemiş bir yanın vardır Aynalara göstermediğin bir yüzün Kendine sakladığın hüzün Hadi durma üzülsende sen üzülürsün Kim farkeder boşluğunu Ardın sıra kim ağlar Bir intikam gibi çıldırmış bu sevdalar Bazen bir uçurum kalır Bazende martıların ardından velvele koparan bir leş kalır Bir intihar gibi p*şt olunca sevdalar Sırtını duvara yaslar sırtını ağaca yaslar susarsın Sen artık hiç bir sözü kaldıramazsın Şimdi yeni bir sevdamı olur Kimsenin kapını çalmadığı bir inzivamı Tutar sıfırdan başlarsın Yoksa bu ilişkiler bu zaaflar Seni yiyip bitirir seni yiyip bitirir Dirhem dirhem azalırsın Belki hiç söylenmemiş bir şarkın vardır Henüz koyvermediğin bir kahkaha Fırsatın olacakmı bir daha ne bekliyorsun Yanılsanda sen yanılırsın Kim hatırlar güzelliklerini senin için kim yanar Bir intihar gibi p*şt olmuş bu sevdalar…’ |
Eğlenceli güzel bir gündü:DHer şey yolunda:DBugün şöyle bir nostalji yapıyım dedim Önceki tarihlerde yazılmış günlükleri okudum tabi kendiminkileri de:DKankam hot la döktürmüşüz her zamanki gibi:D:DMutluyum günlük,çok mutluyum hayatım eskisi gibi düzene giriyor:uf:Düğünümüz de var bi koşuşturmadır başladı.Bizim ev ahalisinin telaşı 2 e katlandı Ben evlensem bu kadar olay olmaz:P:DBu arada günlük huzur doluyum:DAnlayamadığım bişey bu Kısa bi zamanda kesin güzel bişey olacak hep böyle olmuştur çünkü:tender: Herkesi Her şeyi Seviyorum Beni Sevmeyenleri Bile:tender: Yada sever gibi görünenleri:D Neyse günlüğüm hoşçakal görüşebilmek dileğiyle:D:wave: |
Sevgili günlük; Bir kaç ay önce yaşamak zorunda kaldığım o veda beni o kadar yıpratmış olacak ki,artık yaşanan her veda eskisinden daha zor,daha bir ağır... Bugün sıradan bir gündü,iyi,saygılı bir arkadaşın veda mesajı ile sıradanlığını yitiren bir gündü... Çok üzüldüm yaff.Dedim ya artık her veda daha ağır geliyor... Şuan paylaşacağım kimse yok günlük,o yüzden sana anlatıyorum. Ve gidiyorum,şuan söyleyecek söz kalmadı...Dinlediğin için teşekkürler günlük:(:(:(:'( |
| Saat: 07:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık