MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Wolfmann 19 Kasım 2006 20:12

Merhaba ben Wolfmann,
Siteyi tesadüfen gördüm,çok hoşuma gitti,emekli kamu görevlisiyim,emekli olunca yeni hobiler arayışındaydım,kahve kültürüm yok,Bilgisayar'la tanıştık,anlaşacağımızı umuyorum,Sitede mesaj yazacağım yeri yarım saat aradım bulamadım(Acemiyiz ya),sonunda buradaki bana yazılan mesajı silip yerine yazdım.İnşallah! hata yapmamışımdır,çok güzel bir site,emeği geçenlere tebrikler.Sevgilerimle...:$

bettyy 19 Kasım 2006 21:27

merhabalar herkese tesadüfen burdayım ama ii gidiyo şimdilik, kayıttan 24 saat sonra giriş izni biraz keyfimi kaçırsada...

elevit 19 Kasım 2006 23:37

Merhaba ben bu siteyi bir arkadaşımın vasıtası ile öğrendim, çok memnunum.
Böyle bir site yaptığınız için çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum.İsmini vermek istemediğim arkadaşımada burdan teşekkür ediyorum.Yeni güncel konulardan bizleri bilgilendirirseniz seviniri.

huma 56 19 Kasım 2006 23:57

ben 17 yaşındayim lise 2 ye gidiyorum sizinle tanışmam inanın bi tesadüf oldu avatarlara bakıyodum bu siteye girdim sanki hayatım değişti uff çok mükemmel bi site ee şimdide burdan ayrılamıyrum tiryakisi oldum benide bu güzel ailenize aldığınız için çok teşekkür ederim hr zaman birlikte olmak dileği ile

OzgurDeniz 20 Kasım 2006 16:00

bende google sayesinde tanıştım çok ilginç bir site umarım hrkes huzurlu ve rahattır bende rahat olurum
ben izmirliyim özgür ismim görüşürüz

Toroslu 20 Kasım 2006 16:21

Kusura bakmayın ama edebiyatım pek iyi değildir, öyle allı pullu güllü dallı cümleler kuramıyorum. Şindi benim Server'a bir msn yükledim. Sonra her Allahın günü bir pencere açılıyor ve kayıt olmamı filan istiyor. Yok seri numarası yaz, yok bilmem ne.. ayar oldum yahu. Bu arada arama motoruna "MSN Messengeri Sistemden Tamamen Kaldırmak ve sinir bozucu kepek yapıcı proğramdan kurtulmak2 diye yazınca sizin sitenin linki çıktı. Orda bir şey açmak isterkene üye olmam gerektiği anlatan bir yazı göördüm ve gerisini artık herkes biliyor... Hoşbulduk :D

MARLON 20 Kasım 2006 16:22

recruit87 sayesinde tanıştım tşkler arkadaşıma .....

Beyaxkurt 20 Kasım 2006 18:49

Merhaba ben kısaca Beyaxkurt bu siteye hep giriyordum çok beyeniyordum o yüzden üye oldum iyi ki olmuşuşm çok mutluyum teşekkür ederim

gnc_turk10 20 Kasım 2006 21:18

:D :D :D BEN SİZİNLE ZONE ALARM VAZITASI İLE TANIŞTIM. BİR GÜN ZON ALARM YÜKLEDİM AMA NASIL KULLANILDIĞI HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOKTU. GOOLE DAN ZONE ALARM KULLANIMI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEDİM VE YAZDIM ZONE ALARM HAKKINDA BİLGİ DİYE ARAMA CUBUĞUNA VE DAHA SONRA ZİZİN SİTEYLE HARŞILAŞTIM VE BİR BAKAYIM DEDİM BAKTIKTAN SONRA TABİKİDE GÜZEL BİLGİLER BULDUM. VE KENDİ KENDİME BEN BURAYA KATILAYIM DEDİM. SADECE HOŞUMA GİDEN BİLGİLER DEĞİL KATILIMLAR İNSANLARIN ARALARINDAKİ YARDIMLAŞMA OLDU BENİ BU SİTEYE CEKEN .:) :) :) :)

;) ;) (H) (H) :D :D :) :)

MIZRAK 20 Kasım 2006 22:38

merhabalar bende resimararken buldum cok hos bir siteye raslamisim iykide acmisim birde resimleri daha dogrusu msn göz kirpmalari birde yükliye bilsem ugrasdimda olmdi be bir yerde yanlislik yapiyomama nerde anlamis deyilim yani arkadaslar

ESAD 20 Kasım 2006 22:50

merhaba ben esad sitenizi burda olan bir üyeniz tarafından öğrendim...çok güzel bir site tavsiye ederim dedi ....kullanıcı adını bilmiyorum bilseydim yazardım...burdayım artık kaçış yok :)

mens_12 20 Kasım 2006 23:44

slm ben omer

ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr

ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr

serkan66 21 Kasım 2006 00:29

herkese slm

Merhaba ben kısaca serkan66 bu siteye hep giriyordum çok beyeniyordum o yüzden üye oldum iyi ki olmuşuşm çok mutluyum teşekkür ederim

BlueEngel 21 Kasım 2006 00:45

slm ben esmerkiz ben bu siteden önce bizimalemde kayitliydim orda canimbabami tanidim bizim alem bozmustu deyismisti canimbabam da yani babam deyil nick yazdigim canimbabam ;) oda su an burda kayitli herneyse o site aramaya cikmisti :D internete ve internete msx labs buldu ve banada verdi kayit ol güzel yer dedi bende kayit oldum ya 2 sene oldu yada iki bucuk sene burdayim hepsi canimbabam sayesinde bana bu güzel bu muhtesem siteyi bulduguicin ona tsk ediyorum burda canimdan cok sevdiyim abim kafkaskartali var onuda sizleride iyiki tanimisim msx aylesini cok seviyorum sizlerle her sorunumu her eylenceli günümü paylastim paylasiyorum 17 yasindayim burda sizlerden cok sey ögrendim saygi sevdi ablalik abilik kardeslik bu sitede abilerim ablalarim kardeslerim var hepsinden memnunum bana yanis yapmayana bende yapmam neyse herkeze msx de mutluluklar dilerim allah yolunuzu acik etsin mutluluklar esmerkiz

TReaL 21 Kasım 2006 18:43

ben bu siteyi google dan TÜRKÇE RAP yazdığım için buldum.Çok güzel bir site.İnşallah güzel günlerimde girerim :)

ozgurcocuk 21 Kasım 2006 21:53

arkadaş tavsiyesiyle üye oldum

Netflex 22 Kasım 2006 00:55

Google Yoluyla Çoklu Oturum Yaması Ararken :) Kolay Gelsin Paylaşımlar için Teşşekürler Selametle.

brt55 22 Kasım 2006 12:12

bu sitenizi bi dostumun tavsiyesi üzerine buldum.daha yeni olmama ve sitenizi tam incelememiş olmama rağrem süper bi site olduğunu görüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.
.

beldem 22 Kasım 2006 12:27

tesadüfen oldu o gün şanslı günümdeymişim ki bu foruma rastlamışım.
sizlerden çok memnunum.
emeği geçen herkese teşekkürler,selamlar,saygılar

ferit81 22 Kasım 2006 15:22

Slm Her zaman Kısa ve öz konuşmayı severim ama bir türlü kısa konuşamam:)

Öncelikle siteyle ilgili şu an herhangi bir şey söylememin doğru olmıyacağını düşünüyorum. Çünkü daha yeni üye olduğum için net olarak bir bilgim yok.
Fakat msn herkesin başına gelebilecek en güzel şeylerden bir tanesi ve geldiğinden bu yana çok fazla ilgi gördü ve görmesi de çok doğal istediğiniz kişiyle görüşebiliyor ve istediğiniz anda konuşabiliyorsunuz. Buda bize teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanabilmemizi sağlıyor, tabiki teknolojiyi yakalamak mümkün deyil fakat msn le en aza indirmek mümkün. İyiki varsın Mesn.

1max2 22 Kasım 2006 17:01

Bu siteyi Google Arama Motoeun'dan buldum. :DBu siteyi arma nedenim messenger dinamik görüntü resimleriydi. Gerçekten çok güzel bir site.

nuisancex 22 Kasım 2006 17:35

yaklaşık 2 sene önce yine nette sörf yaparken şans eseri buldum... :D
o gün bu gündür arada bir takılıp duruyorum...
site çok hoşşşşş. özellikle de msn ile ilgili bilgim bu sitede baya arttı. haricinde sürekli değişik konular.., son çıkan albümler, veeee benim en çok sevdiğim şey... yani anime resimler... bende olmayan bi çok anime resimi burda bulabiliyorum...
kısacası çok hoş bir site... birkaç arkadaşımada tavsiye ettim onlarda beğendi...
umarım bundan sonrada böyle güzel ve sürekli yenilikçi olarak devam eder...

MSXLABS TEAM'a başarılar dilerim...

kemenceplayer 22 Kasım 2006 19:58

hey gidi hey msn yaması ararken burası çıktı nebilim ilk bakışta sitenin görünümü beni korkuttu benim gibi virüslerden belini doğrultmayan bir acemi için bu normal üye olurken bayağı bi zorlandım ama nihayet başarılı oldum her zaman burdayım güvenli bir siteye girdiğimi zannediyorum bide şu forumlardan anlasam ama ögrenecez yolumuz çok

SELIM 40 22 Kasım 2006 20:34

öncelikle ilginize tesekür ederim bulda olmamim sepebi sadece tesadüv olarak girdim ve kayit oldum insallah bunda sonra arnizda olmaktan mutluk duycam tekrar ilginize tesekür ederim saygiyla selamlarim

yagmuradam38 22 Kasım 2006 21:16

merheba ben yamuradam38 siteyi internette gezinirken tesadüfen buldum ve gezindim baktım hosuma gitti ve bende dedim üye olayım dedim ve üye oldum site gercekten güzel bir site arkadaslarada tavsiye edrim

Dzc81 22 Kasım 2006 21:24

Selamun Aleykum.....

Siteniz ilk bakışta hoş gördüm, ama daha incelememe rağmen iyi görünüyor, inceledikten sonra tekrar fikrimi iletirim.
Nasıl bulduğuma gelince, googlede messeneger eklentileri diye bir arama yaptırdım, ilk sırada çıkan linke tıklatınca bu siteniz çıktı, ilk açılış ilk bakışta iyi ve diğer sitelerden farklı buldum, geliştirme konusund da eğer kabil ederseniz geliştirme yönünden aklıma fikir gelirse sizinle paylaşmak isterim.
Gününüz hayırlara vesile olmasını dilerim. Saygılarımla

AY_ISIGI 22 Kasım 2006 22:17

slm adim gul sitenizi bir arkadasim araciligiyla buldum oda burada uye
ve söyle bir baktim hosuma gitti
gercekten cok guzel buldum ve bende uye olmak istedim ellerinize saglik..
Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

aacemen 23 Kasım 2006 01:45

slm ben yeni uyenizim ama en kalıcı olacam inanın cok konuda acemiyim sizin gibi bilir kisi lerden yardım almak inanın cok keyifli

crazy06 23 Kasım 2006 03:22

valal canım sıkılıyordu şarkı indiriyim dedim indirdigim şarkıdada adrres olarak burası vardı bende biraz meraklıyım dır direk girdim iyi de etmişim sanırsam sitenin görünüşü gayet hoş için deki bilgilerde sanırsam bi okadar yararlıdır mutluyum sizlerleyim :D

kadir441 23 Kasım 2006 10:26

bende bi konnu üzerine sitenize yöneldimde görseliğifelan beni büyüledi iyibir siteye benziyor buraya takılırım boş zamanlarımda iyi çalışmalar.

drypkr 23 Kasım 2006 12:41

:)
Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

:) HERKESE SELAMLAR;
:) EVET SİZİ NASIL KEŞFETTİĞİMİ VE NEDEN SİTENİZE ÜYE OLDUĞUMU BENDE ANLATMAK İSTERİM:
:) BİR GÜN MSN İLE MESAJLAŞIRKEN DAHA EYLENCELİ, -BÜTÜNGÜN MASABAŞINDA OTURDUĞUMUZDAN- MESAJLAŞMALARIM ANINDA GÜNÜN MONOTONLUĞUNU KENDİME VE ARKADAŞLARIMA UNUTTURACAK YENİLİKLER ARARKEN GOOGLE BENİ BU SİTEYE YÖNLENDİRDİ.
:) BİR KAÇ DENEMEDEN SONRA KULLANIM KOLAYLIĞI VE KEŞFETTİKÇE YENİLİKLERLE GÜNÜN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMA KATKILARIYLA BU SİTEYE HAYRAN KALDIM. AYRICA VİRÜS VS. GİBİ SORUNLARLA DA KARŞILAŞMIYORUM.
SİTENİZİ ÇÖZERKEN ADIM ADIM LERLİYORUM. BU NEDENLE DAHA KEŞFEDEMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR. HATTA DAHA ANLAYAMADIĞIM KONULAR VE BÖLÜMLER HAKKINDA NERDEN YARDIM ALACAĞIMI DAHİ BİLEMYORUM.
:) SİTENİZİ BAŞTA ÇOCUKLARIMA VE ARKADAŞLARIMA ÖNERECEK KADAR GÜVENLİ BULUYORUM. EĞLENCEL YÖNÜNÜZÜ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ VE BİZE YANSITTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..... DERYA

hatip 23 Kasım 2006 13:46

arkadaşım vasıtasıyla bu siteye üye oldum biraz karısık geldi ama yakında alışırım herhalde ama aradığım bir cok seyi bulabileceğime inanıyorum kimin emeği geçtiyse allah razı olsun

dik35 23 Kasım 2006 13:54

BEN BI INTERNET KAFEDE LT DIYE BI GRUP ÇIKMIS YINEDE SON ALBUMU KAÇ MAÇ DIYE BI SARKISI WARDI HOJUMA KAÇTI DEDIM INDIREYIM BENDEKI PROGRAMLAR BULAMADFI SARKIYI PROGRAMLAR GÜZELYA ONDAN =) HERNEYSE GOOGLEYE YAZDIM BU SITEDEN BASKA YERDE YOK ALLAH RAZI OLSUN UYE ZOR OLDUM AMA USTESINDEN GELDIM BURDA ISTEMEDINIZ HERSEY WARYA SEWDIM BU SITEYI KIM KURDUYSA ELLERINE SALIK BEN BÖLE BULDUM RASTGELE OLDU AMA GÜZEL OLDU

incelik 23 Kasım 2006 14:41

merhaba ben incelik.ben korkuyu severim,dolaşırken karşılaştım ve ilgimi çekti.giriş yaptım.kısaca böyle buluştuk.ve çok mutluyum inşallah çok iyi vakit geçiririz.teşekkür ederim:)

ozyy_033 23 Kasım 2006 16:54

walla google'den sizlere ulastım..site iimiş hosuma gtti:)

cancancancan85 23 Kasım 2006 16:57

slm ben can msxlabs ile tamindir.com sayesinde tansıtım daha cok yeniyim bilgisyar ve intyernet konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Sİte mukemmel ne diyim devam lı olur inşallah

careless_WhispeR 23 Kasım 2006 16:58

''recruit87'' arkadasım sayesınde tanısıtım senı sevyom seRKan cıgım;):|

pars_altes 23 Kasım 2006 17:16

slm ben BU SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM ŞÖYLEBİ BAKIYM DEDİM VE HALA BURDAYIM HEP BURDA OLMAK DİLEĞİYLE:) :) :)

Gökkubbe 23 Kasım 2006 20:01

Teşekkür ederim. Ben bu siteyi Linux hakkında bir şey ararken tesadüfen buldum.İnşallah yararlı bilgilere ulaşabilirim.Kendimi geliştirmemede yardımcı olur.

bogeman 23 Kasım 2006 20:52

bende aranıza bugün katıldım googlede gezinirken rastladım bir avatrıra ihtiyacım vardı ve bu siteye srtladım bende üye oldum umarım güzel paylaşımlarımız olur hepinize saygılar sevgiler

tech1988 23 Kasım 2006 23:16

bigün psikolojini dersini kaynatabilmek için tam bir internet manyağı olan hocama bana şöyle süper bi forum ve site vs. bişeyler önermesini istedim o da bu adresi verdi. amacım ders kaynatmaktı ertesi gün bi baktım artık bende msxlabs lı olmuşum... YAŞASIN HAYLAZ ÖĞRENCİLİK! :D

forumxl 24 Kasım 2006 00:17

ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum ;) :smiley32:

yalova1966 24 Kasım 2006 12:26

google avatar ararken tesadüfen buldum herkeze selamlar

s_m 24 Kasım 2006 12:32

daha çok yeniyim bende dün erkek arkadaşımın kuzeniyle konuşuyoduk bana engelleyenleri görme prog. varmış sende dedi bende öle bi prog. olmadığını söledim daha sonra bende ona bi prog. ismi sordum mdx demişti galiba googledan bakayım dedim ilk linke tıkladım galiba (yanlış olmasın) bu site çıktı çok hoşuma gitti bildiğim bi çok siteden çok farklı bi temaya ve içeriğe sahip sanırım kalıcı olacağım çok hoşuma gitti burası emeği geçenlere çok mersii :rose: :wave:

NIK_MIK_YOK 24 Kasım 2006 12:53

bızım bır arkadas vardı akraba o soledı ondan sonra da msx e gırdım devamlı

olea_fiorille 24 Kasım 2006 13:33

Merhaba ben olea,

Bu siteyle bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım.Epey bir gözlemledim önce.Baktım ki istediğim gibi bir yer... Emek verilmiş, özen gösterilmiş, kaliteli ve seviyeli. İstediğim herşeye ulaşmam mümkün.Şimdi burdayım ve bundan çok memnunum..

neo25 24 Kasım 2006 14:16

slm arkadaşlar çok tşkr benide aranıza aldığınız için bu siteyi msn çoklu program sayesinde tanıdım saygılar güzel bir site gerçekten elinize sağlık

feyzierbay 24 Kasım 2006 16:23

ben feyzi arkadaşlar bende tesadüf eseri burayı buldum ama çok güzel iyiki bulmuşum

gypsy18 24 Kasım 2006 17:36

farklı msn programları araken sizi buldum:)

eternya13 24 Kasım 2006 18:11

eternya13

öncelikle bunu bir arkadsımdan duydum ve bircok özelliginin oldugunu ögrendim ve cok hosuma gitti bu özellikler :)
hemen internetten yeni sürümünü ve türkce versiyonun aradım..acıkcası siteye ilk kez geliyorum ve bgn üye oldum simdilik memnunum:)
umarım böyle dewam eder ..
tesekkürler..

Saat: 15:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık