![]() |
SELAM CEVAP YAZMADAN GECEMYCEM BISEY SOLICEM BU SISTEMI BEGENDIM COK GUZEL OLMUS TEBRIK EDRIM SIMARMAYIN AMA HEMEN:))))))AMA EKSIKLIK VAR BNCE MSN HACK NASIL OLUR FREEZE FELN BURDA GOREMEDIM BNDE BUNU BILMIYORUM BILSM IYI OLCAK PC SISTEM OKUYORUM :DCUNKI NEYSE TEKKRR TEBRIK EDRIM )(()))))()()()()( |
Alıntı:
Teşekkürler :) Site ve Forum Kuralları |
selam tesadüfen bu siteyi gördüm gerçekten çok ilginc ve çekici |
valla bende ole tansmstm ama iikide tansmısım |
link almak istedigim için buraya uye olamayan bır arkadasım tarafından adresi aldım ama gırdıgım de cok ılgımı cektı ve uye olamaya karar verdım ıcerıgını ınceleyınce dogru bır karar verdıgımı anladım kurucuları tebrık edıyorum tabi tam kullanamasamda sıstemı zamanla ogrenırım ınsallah :) |
ben resim arıyodum önceden bakmıştım ama vaktim yoktu biraz daha dolaştım hoşuma gitti bende şimdi burdayım |
ben bi konuyu araştırırken buldum burayı hoş ve gizemli bi görünümü olması ilgimi çekti ve üye oldum |
walla tesekkur ederim ben bu siteyi cepte msn ararken buldum sonre çıkamadım,üye oldum:):))::): teşekkürlerr::::::: |
süper bir site olmuş emegi gecen herkese tşkler ben tesadüfen buldum bu siteyi messenger eklentileri araken buldum |
Google da içerik araştırması yaptığım sırada bu siteye rastladım. Renkler ve tasarımı çok hoşuma gitti ve üye oldum. Umarım ilk günki gibi güzel geçer birlikte olduğumuz her bir gün... |
| Saat: 14:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık