![]() |
mrb ben aksaray doğumlu bir gencim tesadüf eseri google da kırım türkleri sayfasın da denk geldim bende bi tatar olduğum için sitenize üye oldum valla ne deyim ben bu site de ne yapacağımı bilmiyordum ama ne olduysa siteyi çok beğendim elinize kolunuza sağlık |
ben gayet ıyı buldum sıteyı bılım acısından basarıarınızın devamını dılerım vede bende eger ılgılaenırsenız madde ve ozellkılerın sılaytı bulunmakta ısteyene gonderırım vede peygamberımıze(s.a.v)yapılan sygısızlılara goz yummayalım derım eger dını ogrenmek ısteyen olusa nalatırım bundan zevk duyarım ben burayı bılım gelısmelerı yazdım ve buldum gayet ıyı buldummm :):):):):) dın konusunda sessız kalmayın ve eger bosluktaysanız ban basvurun |
merhaba ben MÜLTECİ tamamen tesadüf eseri sitenizi gördüm çok ilgimi çekti bir resimci olarak dizaynı benm için ilgi çekiciydi henüz yeniyim ve neler olduğundan haberim yok umarım beraberliğimiz devam eder...... |
Evet çoklarında olduğu gibi bende winksleri ararken buldum ayrıca siteyide harika buldum etrafta fazla gezeceğimden emin olun artık buradayım |
Selamlar Adım Yusuf İzmir KarşıYakadanım Kolaylar Gelsinn :) MsXlabs'ı Eskinden Beri Biliyodum üye Olmak Nasip Olmamıştı Ama Şükürr Dün Oldum Çokta Büyük Site Olduğunu Herkeste Biliyodu 1 haftadır Bulamadığım Ödevi 1 saatte buldum Çok Dua Ettim :) Emeği Geçen ARkadaşLAra Çok çok Teşekkür Ediyorumm üyELeri ise Çok Hoşnut Bir Durumda Tıpkı Evimde nasılsam Burdada BöyLeyimm Tek Geçerim Bu Siteyi Saygılarımla..GüzeL GünLEr Ve VakitLEr GEÇirMEkk DİleğiyLee CeNabı HaKk SiziNLe Olsun :):) |
MSXlabs ile yiğenim için bir ödev vardı onu araştırırken tanıştım.işimi bitirdikten sonra site ve forumlar ilğimi çekti .hoşuma ğitti üye olayım dedim.üye olduğum için çok memnunum.site ve forumlar çok ğüzel.inşallah hep beraber daha nice ğüzel ğünlere.:D |
sizinle tesadüfen tanıştım...sorunumun cevabını araştırırken siteye üye oldum.zaman zaman kullanıcı adımı unuttum yeniden üye oldum...eee nede olsa benim yaş sitedeki arkadaşlara göre büyükce...yaşlanıyoruz ..unutuyorum ..ama her defasında yeni bir isimle buralarda oluyorum...aldığım bilgiler herzaman işime yaradı..çalınan msn mi geri aldım sayenizde...bir çok konuda aydınlandım..sizleri tanımaktan dolayı çok memnunum.ne zaman başım sıkışsa başvurduğum yer MsXLabs:) hep buralarda olun emi!!! sakın biryerlere kaybolmayın..sağlıcakla kalın fyz |
Alıntı:
Bir forum yöneticisi olarak seni çok iyi anlıyorum...bir forum için, aynı duyguları ben de yaşıyorum çünkü..Müthiş bir şey bu, tarif edilemez; 2.ci ailem bile dedirmiştir. :) ... Ne zaman Google arama motorundan bir program vs. arasam, sorularımın bir tekini bile cevapsız bırakmayan, MxLabs olmuştur. Gerçekten kaliteli bulmuştum, yeni değilim, belki siteye uğrayacak ve onunla ilgilenecek vakti bulamıyorum ama hep kalbimde burası :tender: Burayı sevgiyle büyüttüğünüz belli ve en güzel yolu izliyorsunuz. Öyle her siteye üye olmam ve beni fethedemezler kolay kolay ama burası çaldı kalbimi:P Yöneticileri tebrik ediyor, tüm arkadaşları selamlıyorum. Her ne kadar geç kalsam da...içimden geldi bir tebrik etmek ;) |
MaTTo sagolsun |
google aracılığıyla buldum resimler ararken çok beğendim ve üye oldum:) |
| Saat: 20:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık