![]() |
Bir arkadaşımın önerisi ile sitenizi inceledim ve çok hoşlandım ve düşünmeden de üye oldum. Bu sitenin oluşumunda emeği geçen sizleri kutluyor uzun süre birlikte olmak umarıyla saygılar sunuyorum. Dostlukla ve esenlikle kalın. |
çok güzel bir site gerçekten bir sürü özelliği var ve çok işlek siteyi çok beğendim bir çok işime yaradı.. ben ahmet trabzondan yaş 16 lise 2 de okuyorum inş kalıcı olacağım:D |
Tesadüf Eseri Şimdi Buldum İçeri Hoşuma Gitti ve Üye Olup İyiçe Siteyi Tanımak İstedim ve Sanırım İyi Etmişim. Ayrıca Hoş Geldin Mesajınız Hoşuma Gitti Teşekkür Ederim İlginize HERKEZE SELAM |
slm arkadaşlar ismim sıla 15 yaşındayım antalyada yaşıyorum rock ve gothic metal dinlerim gothic takılmayı severim her ortama ayak uydururum inş burayada ayak uydururum burayı googlede gezerken buldum üye oldum=) herneyse inş iyi vakit geçiririm ve geçiriris =) |
ben burayı nasıl buldum bilmiyorum sadece tanıdıklarım sayesinde... |
slm.siteyi google da arama yaparken tesadüfen buldum.içerik çok güzel. |
meraba=bende bir arkadaşımın yoladıgı prgm dan aldım bu adresı kurcalarken üye oldum vede çok ta memnunum. tüm site çalışanlarına teşekürler. |
merhaba Ben seyit sitenize googeldan arama yaparken rastladim dikkatimi cekti bende neler var acaba diye üye oldum bakalim zaman burada nasil geciyor öyle ya maksat iki lafin belini kirmak dimi :D evet iste böyle ha bu arada ben almanya -bremende yasiyorum |
slm bn burayı google gezerkn buldm we site çok hoşuma gitti neyse :D ben canan istanbulda yaşıommmmm |
nasilmi önce bir baska sitede kayittim orda bi abi vardi o site eskimisti bide deyismisti tat yapmiyordu hersey parayla olmustu sonra canimbabam adli abim bu siteyi bulmus hemen bana verdi ben buraya kayit oldum ve 2 sene yada 1 senemi ne olcak burdayim süper yer burasi vallah bu siteyi kurranlarin ellerine saglik ;) |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık