![]() |
LÜTFEN 5. SINIFLARA UYGUN OLAN BİR PARAŞÜT YAPILIŞI GÖSTERİR MİSİNİZ? AMA ACELE ÖĞRETMEN ÖDEV VERDİ DE :) |
paraşüt yapımı malzemeler: kuru mendil,kalem,şeffaf bant,ip,makas Makasla dört tane ip kesin.Bu ipleri bantla açılmış kuru mendilin köşelerine yapıştırın.Yapıştırılan ipleri kale- mede yapıştırın ve işte paraşütünüz |
lütfen maket paraşüt nasıl yapılır yazın yarına ödev lütfen bütün sitelere baktım ama istedigim gibi çıkmıyo videolu anlatım diyorum başka dille video çıkıyo türkçe videolu anlatım diyorum video çıkmıyo lütfen yardım edin. :( LÜTFEN :( BİRİ YAZSIN :( |
yha ltfn ödevim vr :(:/ |
ne olur yaa paraşüt yapma yarışmamız var nasıl yapılır |
arkadaşlar bir poşeti sekizgen yapın ve her köşesine eşit miktarda ip bağlayın sonra iplerin uçlarını birleştirip ucuna bir şey takın |
Paraşüt Gerekenler:Kağıt,6 tane 2 cm'lik ip,balon. Yapılış:Kağıtta 6 delik açın,o deliklere ipleri sokup bağlayın. İpleri balona bağlayın. Paraşüt hazır :D:) |
paraşüt yapımında neler kullanılır ve nasıl yapılır Lütfen daha çabuk olarak yaptığım başlıktan cevap alabilirsem çok sevineceğim |
poşeti alın 2 kenarını pağlayın diğer taraflarına delik açıp ipgeçirin btti |
Gereken Malzemeler:Nalyon Poşet,İp,aynı boyda 2 adet silgi İzlenecek Yol:poşetin kulparına bağladığınız ipin diğer ucuna silgiyi bağlayalım Ödev hazır |
| Saat: 23:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık