![]() |
askerlik Alıntı:
|
Bu ayın sonuna kadar gitmezseniz asker kaçağısınız bende bu hafta içinde gideceğim muayene kağıdı gelmiyor. nufusunuzdada eksiklik varsa halledin sonra muayene olun yoksa şube sizi nufus mudurluğune yollar işiniz uzar :) |
beyler 1992 doğumluyum hiçbir kağıt gelmedi 31 ekim tarihinde gerekli belgelerle askerlik şubesine gidip, muayene olabilirmiyim? lise diplomamı aldım aynı zamanda tecil ettirebilirmiyim tecil için geç mi kaldım? |
1992 dogumluyum mayısta askere alınacakmışım beni hastaneye sevk ettiler ve hastanede 1.5 ay boyunca gidip geldim sivil insanların randevü alması sonucu sıra bir türlü bana gelmedi ve bende muayene olmadım calıştıgım için zaman bulamıyorum muayene olmak için 92 dogumluların en son ne zamana kadar işlemlerini halletmesi gerekiyor ? |
kardeş ben muane oldum. ve bana verilen kağıtta şubatta askere gideceğim yazıyo. kesin gn olarak mı yazılmıştır yoksa şubattan sonrada gitme gibi bir imkanımız varmı.. |
1992 Doğumlu Askerlik İşlemleri ve Celp Dönemleri bu siteden aradığın herşeyi bulursun :D |
subatta askere gidiyorum ne zaman sülüs alırım |
gidin ögrenin ocakta muane heralde ben öyle duydum |
Normalde 31 Ekim son Muayene için ama sadece bayramdan sonraki ilk gün sanırsam muayene sadece o gün de olunuyordum ... |
93 lüler ne zaman gidecek 19,05,1993 doğumluyum... ? |
| Saat: 05:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık