MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Edebiyat (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/)
-   -   Japonya ve Japonca Hakkında Bütün Sorularınız (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/55258-japonya-ve-japonca-hakkinda-butun-sorulariniz.html)

KettoKero 29 Mayıs 2008 16:53

cincenin yapisi ve harf coklugu ynunden zor ordugunu dusunuyorum
ama tabi senin secimin
Cince,Japonca,Fransizca+Italyanca ve bir iki dil daha gelecekte dunyanin onemri dilleri olucagi konusu var

japonyada el opme adeti yok

mako_chan 16 Haziran 2008 10:55

benim dünyada isteklerimden biride japonyanın tokyo şehrine gitmek ama japonca kursu yok benim yaşadığım şehirde ve maddi konu yüzündende başka şehre gidip eğitim alamıyorum acaba eğitim cd si alsam evde birşeyler öğrenebilirmiyim japonca dili açısından sağlıklımı (bide sen gerçekten japonmusun ve istanbul'damısın?)

bluetooth212 16 Haziran 2008 23:54

Alıntı:

mako_chan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1092749)
benim dünyada isteklerimden biride japonyanın tokyo şehrine gitmek ama japonca kursu yok benim yaşadığım şehirde ve maddi konu yüzündende başka şehre gidip eğitim alamıyorum acaba eğitim cd si alsam evde birşeyler öğrenebilirmiyim japonca dili açısından sağlıklımı (bide sen gerçekten japonmusun ve istanbul'damısın?)

evet erika gerçekten japon (japon-kore melezi ama japon işte :D). ama bildiğim kadarıyla temelli olarak japonyaya gitti. ve bu arada erika bizi çok boşlamaya başladı. 2 haftadır yok ortalarda ^o):D

yusufbugra7676 17 Haziran 2008 11:06

erika çok hasta 1 hafta yoğun bakımda kaldı daha geçen hafta bırakmışlar ama 1 haftadır bende haber alamıyorum

bluetooth212 18 Haziran 2008 11:21

:|hasta olduğunu bilmiyodum. çok geçmiş olsun :(

yusufbugra7676 18 Haziran 2008 11:45

o konuda haklısın:)
ama atalarımız neyi düzgün yaptıki bunu yamış olsunlar:D

mako_chan 18 Haziran 2008 16:51

Alıntı:

bluetooth212 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1093965)
evet erika gerçekten japon (japon-kore melezi ama japon işte :D). ama bildiğim kadarıyla temelli olarak japonyaya gitti. ve bu arada erika bizi çok boşlamaya başladı. 2 haftadır yok ortalarda ^o):D

beni bilgilendirdiğin için çoook taşakkür ederim *-)ayrıca erika'nın hasta olduğuna çook üzüldüm ve umarım biran önce sitemize uğrayıp iyileştiğini söylerrrr :(

KettoKero 19 Haziran 2008 11:25

sizi bosliicam? ben?!
avcunu yalaasin =]
ders yaziyorum simdi geri geldim bak

Cd alip evde calisabilirsin
konusmayi katakana ve hiragana yazmasini ogrenebilirsin evde tek basina bi arkadasim var 14 yasinda tek basina japonca ogreniyor birtek kanjide zorluk cekiyor

hatta o da bu sitede nicki Hotarubi

mako_chan 19 Haziran 2008 11:42

Alıntı:

KettoKero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1097554)
sizi bosliicam? ben?!
avcunu yalaasin =]

konusmayi katakana ve hiragana yazmasini ogrenebilirsin evde tek basina bi arkadasim var 14 yasinda tek basina japonca ogreniyor birtek kanjide zorluk cekiyor

buna çok sevindim tereddütlüydüm şimdi içim rahatladı
domo arigato gozaimasu

bluetooth212 20 Haziran 2008 22:45

Alıntı:

KettoKero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1097554)
sizi bosliicam? ben?!
avcunu yalaasin =]

aaa öle deme ben de çalışıyorum evde :D . bu yaz bide kursa başlıyorum(cd çok araştırdım ama türkçe olarak anlatan bulamadım bende kursa gitmeye karar verdim). bu japonca sevdasından kız arkadaşım bunaldı ama :D ben yinede vazgeçmem.

yeni dersleri bekliyorum ;)

Saat: 11:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık