![]() |
Erkekler aldatma sebeplerinin başında kadının ilgisizliği vurgularlar. Diyelim doğru. Bu onları haklı yapmaya yeter mi? bence yetmez. Zira kadının eşine ilgisizliğinin mutlak bir sebebi vardır. Akıllı erkek aldatmak yerine bu sorunu çözme mücadelesine girer. Bahane aramıyorsa tabii :) |
Pekı dıyelım akıllı erkek sorunu cozum halnıe gıttı ve elınde ne kadar sıhır varsa denedı ama yınede kadın bıldıgını okursa ne olcak adam bır yastıkca kocamak ıcın evlenıyor sonucta gocunmak ıcın degıl.Kusura bakamyın ama bazı kadınlarda admı cıleden cıakrtıp hayattan bezdırıyorlar sankı dunya kendıı etraflarında donuyormus gıbı ama tabı yınede bır erkegın aldatması ıcın bır mazeret olamaz bu bencede. |
Alıntı:
Bu konuda marazlı bir kadından zaten iyi bir eş olması beklenemez. İntikam ise kadının zayıflığıdır. Erkek haketmiştir. Aşık olmuş ise yapılacak pek bişi yoktur. Erkak çeşit ister aldatır, hoşlanır aldatır, beğenir aldatır, Merak eder aldatır. Aldatırda aldatır onun sebebi bitmez. Eşinden memnun değilsen, dön arkanı çek git kadınlık gruruyla oynama. Ama yalnız kalmak korkusu ile bunu da yapamazlar. Bencildirler.:) |
Alıntı:
Erkekler aldatmak yerine artık o noktaya geldilerse ayrılmalılar eşlerinden ancak işin ilginç tarafı bunu yapmıyorlar hayatlarını bu şekilde geçiren çok erkek var asıl anlamadığım bu . Aldatma ,ayrıl ey ademoğlu diyorum ve konuyu bağlıyorum:D |
Bende konuyu su sozlerle baglım o zaman sorumluluk duygusu olmayan hayatta sorumluluk tasımayan bır erkek bencıldır ve sımarıktır kacamklıgı marıfet sayar aldatmayı macera dusunur. Bunların bence alayı fasafıso:D |
Bes para etmez yureklerine sevgiyi sigdiramadiklari icin aldatirlar fazla gelir ;) |
Ama nedense o elma hep boğazlarında kalır...aman dikkat! |
Şimdi bak dostum, 1.. hangi elmayı yiyecegini bilirseeeeeeeeeeeeen, 2.. elmayı iyi soyarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, 3.. iyi dilimlerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, 4.. iyice agzında çignerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, hiçbiryerinde kalmaz o elma...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık