MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

fadedliver 2 Temmuz 2008 16:58

gezmeye bayılıyorummm:)hep gezebilsem görmediğim yerlere gidebilsem:uf:

BlueNighT 2 Temmuz 2008 17:09

Sevgili Günlüğüm :P

Sabaha kadar çalıştım..

Akşama Kadar uyudum..

MMDMR 3 Temmuz 2008 17:23

Dünkü hastalıktan erken kurtuldum. Sabah Herşey Güzel Başladı.
Sabah iş görüşmesi yapacağım yerin adresini aldım. Öğlene kadar halamın yaramazlarla takıldım. Ne bitmez bilgisayar oyunuymuş be.
Öğlen ümitle ptt ye gittik ama öğle tatilini hesaba katmadık. Gelirken kendime bi kısakollu aldım. Yakıştı da sanırım.

Sonra Konağa gittim iş görüşmesine. İyi geçti sanırım haftaya işe başlarım. Sonra konaktan alsancağa kadar yürüdüm. Deniz kenarından Bu arada askımın beni aramasını istedim. Konturum da vardı ama o arasın istedim. Ama aramadı müsait değilmiş. Ona denizin sesini dinletecektim. Kimileri için belki çok komik ama daha önce deniz görmemiş biri için çok şey ifade eder. Ama olmadı işte... Tek başıma oturdum dakikalarca...

İyi mi oldu diye düşünmeye başlıyorum günlük. İzmir Askım için geldim. Umarım ...

Şimdi bi kafedeyim günlük denizkenarına yakın bi yerde ve yanımda karşımda kuzum var, yine bana umut aşılıyo:tender:Canım iyi ki var...(F)

Herşey rağmen NEYSE...

Misafir 4 Temmuz 2008 21:58

Hiç olmadığım kadar mutlu+huzurluyum:DNeden olduğu konusunda bi fikrim yok ama kusum çözmüş olayı:tender:Yoğun yaşıyormuşum duygularımı:P:DBugün öğlenleyin saat 12 gibi kayseriye döndüm ayağımın tozuyla kankam HOT WORKİNG GİRL ile gezdik özlemişim buraları ya:DÇok mutluyum ben Kim ne derse desin gülüyorum sürekli:D
Acaba kötü bişey mi bu :S:S
Değildir ya sanmıyorum:D
I'm a optimist:D:D
Sizleri Seviyo BEN:tender:
Hoşçakal günlüğüm:wave:

heartless- 4 Temmuz 2008 22:56

yarın izne ayrılıyorum 1 hafta stresden uzak mutlu ve huzurlu geçecek. dönüş kabus ama düşünmiyeceğim. hiçbir şey planlamadım canım ne isterse onu yapıcağım süre kısıtlı yapabildiğim kadarıyla ne yazıkki. 14 temmuz çabuk gelme lütfen :)

MeLL 5 Temmuz 2008 00:04

Sevgili günlük biliyorum sadece üzgün olduğumda geliyorum ama kimseye anlatamadıklarımı yazarak anlatmak daha anlamlı geliyor.
Biliyormusun aylardır ondan bi haberim.NE yapıyor ne ediyor bilmiyorum.Ben onu çok başka sevdim yaff,o benim dostumdu,arkadaşımdı,kıyamadığımdı...Belkide hayırlısı böylesi idi.Ama çok koyuyor yokluğu,çok zor geçiyor...,hele zaman zaman...Herşeyin aşırısı zararmış ya,bende aşırı sevdim aşırı değer verdim,sonunda kaybettim he!:(
Ama ne olursa olsun o merhametli,iyi yürekli,kendini bilen doğru insan,bana bile bile haksızlık etmez.
Arkasından diyeceğim; sadece güzel temennilerimdir.Allah ona dünyada islam yolunda hayırlı,huzurlu,sağlıklı,sevenleri ile mutlu bir ömür...,
Ahirette de Cenneti nasip eder inş.Çünkü o herşeyin iyisine layık.İyi olsun yeter.Acı bir şekilde çekilir değilmi günlük...Şimdi gidiyorum.Bir günde ben seni dinleyeyim olurmu:)

volture 5 Temmuz 2008 01:50

neden bu sefer ki bu kadar zor oldu ki_?_? neden aklımdan çıkmıyor ki_?_?
çok takıldım galiba bu sefer... geri dönüşü olmasın istiyorum ama... zaman neler getircek çok merak ediyorum... sakın geri gelme.. dayanamam yoksa!!!

iyilik_perisi 6 Temmuz 2008 16:48

Gıcık,sayende ilk kez yazıyorum günlüğe :)...Canım arkadaşım benim.Aslında senin için,küçük masum bir "arkadaş"
kelimesi gerçekten çok az ama sen benim gönlümde nerede olduğunu biliyorsun veya az çok tahmin ediyorsun...
Dün senden gelen haber gerçekten çok ağırdı...Karneyi aldığında "ilk işim hakettiğim tatili yaşamak" demiştin.
Tatil sana iyi gelmedi ya :( belkide çok istediğin,için böle oldu...Ama şunu unutma, sen şuan bulunduğun odayı haketmiosun,
kimsenin haketmediği gibi...Acil şifalar diliyorum "Adını koyamadığım"...Seni çok seviyorum...Biz hep seninleyiz...

http://img301.imageshack.us/img301/3537/girlinlovens2zy9.gifhttp://img301.imageshack.us/img301/3537/girlinlovens2zy9.gif
İşte böyle günlük...Böle bir gün...:cry:

volture 6 Temmuz 2008 17:26

Geçiyor günler yine benden habersiz
Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz
Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz

Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde
Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde
Bekliyorum seveceğim mevsim bahar geçsede

Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum
Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum

Ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedi
Senden başkasını sevmedim sevemedim
Herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim
(kırık gitar-gözlerime çizdim seni)

aynen böyle işte:)

fadedliver 6 Temmuz 2008 23:11

çok sevdiğim bir abimin dün gece düğün töreni vardı ve tüm gece dans ettim.bugünde hala kendime gelemedim.. ama çok güseldi her şey :uf::tender:

Misafir 7 Temmuz 2008 01:09

Kısa ve öz yazıcam güzel bir gündü yine her şey aynıydı ama sıkıcı değildi.Hayatı çok seviyorum..En kötü günüm böyle olur inş..:tender:

:wave:

MeLL 7 Temmuz 2008 01:27

Merhaba günlük...
Bir gün olsun mutlu bir olayı anlatmak için gelmedim kusura bakma.
Ayağımdaki baş parmağımı incittim çok ağrıyor yaff:STest çözüyordum,ara verdim,beni bekliyor testler.Ama ben Msx'teyim canımda sıkkın.Neyse bu akşam yazasım bile yok.Şimdilik bye

MeLL 13 Temmuz 2008 13:22

Merhaba günlük,Bugün dikeygeçiş sınavım vardı aslında sayısalda bilgi açısından değil ama soruların oyalayıcı olması açısından zor bir sınavdı.Sadece sayısal yapabildim.Bu puanla da(ki tahmin ettiğim gibi olursa) ancak Isparta da Fizik tutar:S:S Hayırlısı artık:S:(:(:( Off yaaa bu senede bir yer tutturamazsam annemle napıcam ben:S:S:S

Misafir 13 Temmuz 2008 19:44

Mutluyum gibi her şey aynı değişen birkaç şey dışında...
....
Goodbye my lover
Goodbye my friend

You have been the one
You have been the one for me
I can't live without you
...
I'm So Hollow Baby I'm So Hollow...

BlueNighT 13 Temmuz 2008 19:51

Bugun gunlerden pazar...

MYDMR 13 Temmuz 2008 21:45

Bu hafta öyle hastayım ya:moo:Ölmekten değil de tektanem yalnız kalıcak diye korkuyorum:(Ama güçlüyüm beni hiç bi hastalık yenemez,Dönüşüm süper olucak;)
Ayrıca süpersinden o haberleri bi ara alıcam:naughty:

volture 14 Temmuz 2008 03:17

bugün tatilimin en güzel günlerinden biriydi... bi arkadaşımla tarihi bi tur yaptık:)
eminönünü gezdik gezdik gezdik...:) yorulduk ama gerçekten değdi...

msx le yeni birgüne elveda!

Bia 14 Temmuz 2008 03:30

Sevgili gunluk ,
Hos kendi gunlugume yazdim detaylica ama ozetle buraya yazayim =]
Guzel gunler geciriyorum ve devam etmesini yurekten diliyorum hangi yazim kotu gecti ki diye soruyorum bunu yazinca kendime =] ( genel olarak hic biri ) dimts dimts..

Misafirlerim var , zaman buldukca ve nefes aldikca nette zaman gecirmeye calisiyorum =]
Aslinda nette gecirdigim zaman benim icin ev keyfi ki buna ihtiyacim oluyor =] Almanyadan misafirlerim var , bodrumdan arkaslarim var ( elin bodrumlusu neden adaya geldi dersek cevabi basit elin adalisi bodruma gidicekte ondan ) ..

Hergun kuru fasulye pilav ikilisi sofralarda bas gostermiycegi gibi , hergun deniz bar ikilisi mumkun degil .. iste mumkun olmayan gunlerden biri (bugun) yorgunum ayaklarim sis, basim agriyor ama egleniyorum =] Cunku netteyim hiiiiiiiiiii uyku duzeni yaz moduna gecti , evde oldugum saatlerde bu duzeni bozmamak namina netteyim =]

Ne uzun yazdim degil mi =] uzun ve deliksiz bir uykunun ardindan devam ..
Ölmessek q:

MeLL 14 Temmuz 2008 13:38

Sevgili günlük bugün hiç keyfim yok yafff dünkü sınavın cevapları açıklanmış,baktım durum beklediğimden vahim.Bu sefer bişey tutturamazsam ne yapacağımı bilmiyorum.Başım ağrıyor şuan.Evde büyük temizliğe başlamamız lazım ama benim hiç halim yok yaff kendimi kötü ve yorgun hissediyorum...Ben yine uğrarım kankaaa:D;)

MYDMR 14 Temmuz 2008 14:55

Ve..
:tender:Ben,yine muhteşem bi dönüş yaptım:uf:.:banana:Bomba gibiyim günlükümm:muz:.Hayatta pürüz çok(ci)ama mutlu olmaya çalışıyoruz işte:bilmem::))))

fadedliver 14 Temmuz 2008 23:22

off off canım sıkılıyorr

Misafir 14 Temmuz 2008 23:57

7 saat süren elektrik kesintisinden sonra burdayım yine=)
Bugün benim için hala çok özel olan biriyle konuştum ikimizde ağladık:cry:Hala beni sevdiğini söyledi ama hiçbirşeyin de eskisi gibi olmayacağını yeniden başlamayı çok istediğini ama bunun en mantıklısı olduğunu söyledi..
Bense sadece tek şey söyledim
Yalnızlık Paylaşılmaz
.....

hoşçakal günlük:wave:

MeLL 15 Temmuz 2008 01:13

Merhaba günlük uyumadan önce biras yazmak istedim...Biliyormusun bazen onu çok özlüyorum.Kabullenmeyi öğreniyor insan ama yinede çok sık zaman aralıklarıyla içim sızlıyor...:S :(

Yolunu kaybetmiş bir çocuk gibi aslında hayattan ne istediğini bilmemek...
Böylemiydi,yoksa böylemi oldu?Geçici bir durum mu acaba...

MMDMR 16 Temmuz 2008 20:51

Merhaba günlük.
Nerden başlasam bilmiyorum.
Ama onsuz gecen her günümü sana yazacağım.
Bu gün çok berbattı.
Askımsız hiçbir şeyin değeri yokmuş. Bunu anladım. Onu çok özledim ben.
Telefonum en sakin gününü yaşadı gözlerimin aksine. Kimseye belli etmemeye çalıştım bitmişliğimi. Hep onu düşündüm. Askımsız nefes almak bile bana çok ağır geliyor. Ellerime bakıyorum onu görüyorum, aynaya bakıyorum onu görüyorum, Havaya bakıyorum onu görüyorum, su içiyorum onu görüyorum...
Ben Onsuz Olamıyorum.
Ama umudumu yitirmedim günlük.
Çektiğim her acı için Askımla bir ömür geçireceğim.

Seni Çok Özledim Bitanem.
Seni Çok Seviyorum.
M&M

fadedliver 16 Temmuz 2008 23:48

yarın erken kalkmak zorundayım,gözümde büyüyor:(şansa ihtiyacım var umarım yarın bana tüm güselliğiyle gülümser:)

MeLL 17 Temmuz 2008 00:48

Merhaba günlük,Hep bir şeylere geç kalıyorum galiba,geç kaldığımda sahip olduğum fırsatlarıda yeteri kadar değerlendiremiyorum sanırım...Neden bu kadar yorgunum peki...Pişmanlıklardan mı?Neden geçmiyor ruhumun yorgunluğu.Olduğum yerde duruyorum ama dinlendiremiyorum ruhumu...

Bu konuyla pek alakası yok ama ben arkadaşımı çok özledim yaff...:S:S Dün yine aklıma geldi,hastamı-iyimi,keyfi yerindemi acaba...:S:(:(:( Ne halde acaba.

BlueNighT 17 Temmuz 2008 09:26

Bugun günlerden Perşembe...

MYDMR 17 Temmuz 2008 14:37

Günlükümm,
İstibdat uygulaması gibi bişi var evde.Normaldir herhalde,sevgilimle abimler arasında kalınca ister istemez geriliyor ortam..*-)
Benim tarafım belli,bunu abimler de dahil herkes biliyor..TekTanem CanYarım:inlove:...
Belki de O'nu seçtiğimi bildikleri için telefonla iletişimime engel oldular bu derece..Ama internet var ve beni bu konuda kesinlikle takip edemezler..:hih2:
Günlük aslında kendileri de biliyo ben yine yapacağımı yaparım,Vazgeçiremezler
-sadece ertelerler-;)
Ve...
Ben her zamankinden daha aşık daha tutkun daha yakınım O'na:kiss2:
Günlüğünü okudum ve içim acıdı,kurban olurum ben O'nun gözünden dökülen tek damla yaşa..:tender:
Bu günleri atlattığımızda hepimiz oturup tüm bunlara güsel birer anı diye güleceğiz=)
Everything Will Be Fine(Y)

MeLL 17 Temmuz 2008 17:30

Nasıl anlatsam günlük
Bugün içim bir kez daha yandı;
Bana sevgiden çok üzüntü,Hakettiğimden çok haketmediklerimi yaşatan için...

Aslında çok uğraşmıyorum yüreğimle artık,duymamak daha kolay geliyor.
Değmeyenler için yüreğinin sesini dinlemek kadar saçma bişey olamaz herhalde.

Böyle düşünüyorum tabi ama bugün o eskiden olanlar aklıma geldi işte.İçim yandı,üzüldüm.
Kimseye anlatmanın önemi yok biliyorum.Çünkü konuşmaya bile değmeyecek birini sevmiştim ben...
Bu kadar uzatmaya değmeyecek birini.Sevgiye yol açan,tatlı bir rüyadan ibaret.Yüreğimi uykudan uyandıralı çok oldu ama bazen hala yeni uyanmış bir insanın sarhoşluğunu sürdürüyor...

MeLL 18 Temmuz 2008 22:04

Merhaba günlük,benden sonra kimse yazmamış sana.
Bugün sıradan bir gündü,ayrıca daha iyiyim:)
Güzel konularda buluşmak üzere...;)

volture 19 Temmuz 2008 02:05

uzun bi aradan sonra yeniden yazıyorum sana günlük...
son zamanlarda çok karışık günler geçiriyorum... açık açık yazmayacağım ama, gerçekten çok karışık günler! bakalım bu akşam ne olacak_?

(bu arada söylemeden de geçmeyeceğim... bu tatilimin son günü... pazar günü izmir e uçuyorum:( tatil bitti ; okul beni bekler ;))

volture 20 Temmuz 2008 03:42

evet günlük ve sevgili msx ... bu sana son mesajım , inş 40 günlük bir aradan sonra yeniden buraya bişiler karalarım...
(herkes kendine iyi baksın ;))

MeLL 20 Temmuz 2008 06:06

Sevgili günlük güne başlarkene sana yazıyorum:D Ama başlıyor sayılmam uyumaya gidiyorum.
Sitede de benden başka kimse yok gibi bişey.

Misafir 20 Temmuz 2008 14:51

Günlüğüm:tender:Son bir kaç gündür evimiz çok kalabalık teyzemler geldi istanbuldan:tender:Bi özlemişim ki hepsini gece saatlerce konuştuk:uf:Hasret giderdik.Onlarla hasret giderirken bir yandan da kusumu çok ösledim:(Bana msj atmış sabah okudum ne kadar mutlu oldum:tender:Güne onun mesajıyla başlamak enerjimi arttırdı:hug:Çok mutluyum her şey olması gerektiği gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun sevdiklerim yanımda olmasa da sağlıklı ve mutlu bunu bilmek yetiyor bana içimi rahatlatmaya..
Bide yeğenim var emirhan:tender:Maaşallah bir bebek o kadar mı tatlı olur:tender:Bütün gün kucağımdan düşmüyor:tender:Mis kokulu yeğenim canım benim..

RuffRyders [kusum birtanem çok ösledi kusun seni:tender:]
(Seni Çok Sevio kusun:tender:)
Hoşçakal günlüğüm

MYDMR 20 Temmuz 2008 18:54

Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..:bilmem:
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugün:hysteric:(kankalarını kıskandım da:P)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..:hih2:Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diye:hih!:
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankam:kiss:..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya :^)Açıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağız(Y)..Ben onu çok seviyorum:inlove: Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fine;)

SeRCaX.TR 20 Temmuz 2008 19:02

Sevgili günlükk...

Bu sana ilk yazışım.Tanışalım benim adım sercan soyadım tuncel.Oks den 390 aldım günlük tercihleri bile yaptım.Lisede yeni aşklar yeni sınıf ve malesef yeni ÖĞRETMENLER beni bekliyor.Şimdilik aklıma bişi gelmiyor gece yatarken yazarım sana o daha mantılkı olur günlük.Sonra sana daha cok sey anlatırım.

20-07-2008 19:02

fadedliver 21 Temmuz 2008 01:01

:S çok yoruldum ama çok ta mutlu oldum :tender:inş bu durum hep olur:)

MYDMR 21 Temmuz 2008 14:35

Bugün daha az karışık bir gün:uf:..Ben yine de mutluyum:inlove:..
M&M

SeRCaX.TR 21 Temmuz 2008 22:53

yarın işe gideceğim ve uykusuzum.bütün gün araba yıkıyor,satış yapıyorum.Shell benzin istasyonu Silviri /İST

MaRCeLLCaT 22 Temmuz 2008 15:31

hastayız yine özelliklede virtue alışamadık biz yeni evimize sanırım .....

MYDMR 22 Temmuz 2008 19:52

Alıntı:

Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128097)
Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..:bilmem:
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugün:hysteric:(kankalarını kıskandım da:P)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..:hih2:Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diye:hih!:
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankam:kiss:..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya :^)Açıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağız(Y)..Ben onu çok seviyorum:inlove: Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fine
;)

Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebepten:bilmem:..Bakalım ne zaman Affedileceğiz(yn)

SeRCaX.TR 22 Temmuz 2008 22:51

Sevgili günlükçüğüm ;

Biraz önce MsX Yemini ettim :) MsXLabs - MaviKaranlik ' u cok seviyorum. Bu arada günlük , beni iyi tanı. Ben : çok küçük şeylerden mutluluk bulabilirim.Hayatı severim. İnsanlara karşı her zaman hoşgörülü , saygı ve sevgi doluyumdur. Silivri / İST ' da oturuyorum. Eskiden Millennium İnternet Cafe ' de takılırdım. Eve net bvağlatınca orayı da unuttum.Artık herşey MsXLabs için oldu.Saçlarım hep aynı şekildedir. Profil resmimdeki gibi.İşeten gelince PC başına otururum.Sadece yazın çalışacağım.Galiba 1 Ağustos 2008 de bırakacağım.Sıkıldım çalışmaktan günlük tatil yapacağım , denize gireceğim kısacası YAZIN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM. Genelde bilgisayarla aram iyidir.Öğrenecek çok şey olsa da :P

Göz rengim :Kahverengi

Yatağa girdiğim saat: 24:00

Saç rengim :Kahverengi-sarı arası

Hangi tür filmleri severim:
  • Korku
  • Gerçek Hikaye
  • Drama
  • Komedi
  • Romantik filmler
  • Bilim Kurgu
  • Gençlik filmleri
  • Gizem
En fazla beğendiğiM bilgisayar oyunu
  • Aksiyon
  • Macera
  • Arcade
  • Simülasyon
  • Yarış
  • Strateji
  • Multiplayer oyunculu Online Role Playing oyunları
  • Silah kullanılan oyunlar
  • Dövüş oyunları
Arıyorum
  • Arkadaş
  • Aşk
En fazla beğendiğiM TV kanalı
  • Kanal D
  • Show Tv
Giyim tarzıM
  • Gündelik
  • Spor
En fazla beğendiğiM araba markası:BMW

Yurtdışında en fazla beğendiğiM şehir
  • Paris
  • Atina
  • Barselona
  • Madrid
  • Berlin
  • Tokyo
Cep telefonu markaM:Nokia

En fazla beğendiğiM radyo kanalı
  • Küpe FM
Otomobil ilgileriM
  • Eski modeller
  • Hızlı arabalar
  • Araç aksesuarı (ses)
  • Araç donanımı
daha da konuruz Sanal Günlüğüm :-#

MYDMR 22 Temmuz 2008 23:55

Alıntı:

Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129269)
Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebepten:bilmem:..Bakalım ne zaman Affedileceğiz(yn)

Gün bitmedi ve ben affedildim:cici:Öyle iyi kalpli bir sevgilim var ki ve öyle benim canyarım ki:inlove:..O'nu karşıma çıkardığı için Allah'a şükrediyorum:)))
O uyudu ben de uyumaya gidiyorum..Görüşürüz Günlüğüm:wave:

MeLL 23 Temmuz 2008 03:14

Sevgili günlük bu aralar biraz rahatsızım.Bir türlü iyileşemedim,her tarafım ağrıyor:S Havalardanmıdır nedir anlayamadım,bir kendime gelemedim yaff...Şimdi gidip biras uyuyayım,sonra görüşürüz;););)

MaRCeLLCaT 24 Temmuz 2008 00:21

geziyorum yemek yapmaya çalışıyorum en son muska böreği denen garip zor zahmetli yiyeceği yapmaya çalıştım ama benim yaptıklarım garip oldu :D papaz yada fisilik :D

RuffRyders 24 Temmuz 2008 00:45

Bugün Bombaxiyle halletmemiz gerekne bazı ufak işler vardı hiçbirini halledemedik :moo:
Bütün gün dolaştık bol bol resim çektik :rofl: Çok eğlendik :msn_party Akşam oldu ayaklarımız isyan etmeye başlayınca eve döndük :D Kısacası bugün sadece dolaştık... :faint:
Onu özledim :inlove:

MMDMR 24 Temmuz 2008 19:13

KARARTMA GÜNLERİNDEYİZ.

BİZİ AYIRMAYA KİMİN GÜCÜ YETER Kİ AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.
DEMEKKİ SEVİLEN KULUZ Kİ SINAVA TABİ TUTULUYORUZ.

HERŞEYE RAĞMEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHSİ OLMASIN.

SENİ SEVİYORUM.

MeLL 25 Temmuz 2008 00:04

Sevgili günlük;Dün(24 temmuz) benim kuzenin doğum günüydü.İsmi Orhan.Onlara gittik diğer kuzenlerde vardı,eğlenceli bir gün geçirdim.Pek sık bahsetmediğim bir şey biliyorum:):)Uykusuzum fazla kalamayacağım sanırım:S Sonra görüşmek üzere...

MeLL 25 Temmuz 2008 23:53

Sevgili Günlük çok üzgünüm ben,onu çok özledim:(:(:(
Beni kimse anlayamıyor malesef,sana yazayım,sen sadece dinliyorsun,sessizce...
O benim sevgilim değildi sadece çok değer verdiğim,çok sevdiğim dostumdu arkadaşımdı...!
Peki neden böyle oldu...Aslında onca zaman arkadaşlık...Değer verilmeyi gerçekten hakediyordu,iyiydi,merhametli idi,çıkar gözetmez idi,korur kollardı...

Yaff ne diyim ben,içim yanıyor :(:(:( Ağlasan ne çare

Misafir 26 Temmuz 2008 00:26

Bugün çok enteresan bi gün geçirdim:moo:Asansörde mahsur kaldım:moo:Kolum yandı:SKıpkırmızı oldu:Sşimdi iyi de gerçi:DKolumun yandığı yetmedi bide annemden azar işittim:cry:Teyzemler istanbula döndüler bu karmaşa da:DBebeğimin kıyafetlerinden bi tanesini bana bıraktı teyzem istedim dayanamadı verdi:DOnun kokusu var kıyafetinde:tender:Ya daha 6 saat olmadı ama çok ösledim bebişimi:tender:Ağustosun başlarında sıkı bi tempoya giriyorum maraton başlıyor malum:DDersane falan:PSonra düğünümüz var:cl:Bu sene ki tempo çok yorucu olacak:hysteric:Ama hedefime ulaşmama da az kaldı bu kadar yaklaşmışken pes etmem.Allahımdan tek dileğim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:tender:En hayırlısı neyse o olsun inşallah:tender:

Neyse günlük çenem düştü iyice:moo:
Gitme vakti:D

Görüşürüz günlükcüm:kiss:

Saat: 10:25

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık